[ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.2.Şarj+Perf+S4 launc,[yeni vers.][08.03.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

clgnkral

clgnkral

Üye
kardeşim ben burayı hangi programla bulurum yardumcu olurmusun acil....
Romun kendi programıyla yapabilirsin ama kardeş yanlış bir bilgi vermişim cihazın hafızasında bu dosya önce cihazın hafızasına gir sonra data klasörüne sonra system klasörüne gir sonra dediğim dosya ismini arama yap bul sil.

clgnkral

clgnkral

Üye
Ve telefonu yeniden başlatmayı unutma.

• Beğen
Tepkiler: tayren
clgnkral

clgnkral

Üye
Uygulamalar dan google playi bul tikla verileri sil de eski hesap ile baglan
Biraz erken mi yayinladik :)
Salih usta eğer romda düzenlemeler yapacaksan bekleyim düzenlenmiş halini restore edim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Salih usta eğer romda düzenlemeler yapacaksan bekleyim düzenlenmiş halini restore edim
Cm10 a geri donup onun uzerinde calisicam backup seklinde degilde flaslanabilir kurulabilir sekilde yapmayi planliyorum backupta google play baglanti hatasi veriyor malrsef ama anlamis degilim defalarca denedim

tayren

tayren

Üye
Ya rom degil meslekten dolayi guvenlik olarak calisiom ya android oluyor adam

tayren

tayren

Üye
Cm10 a geri donup onun uzerinde calisicam backup seklinde degilde flaslanabilir kurulabilir sekilde yapmayi planliyorum backupta google play baglanti hatasi veriyor malrsef ama anlamis degilim defalarca denedim
Wipeleri yap restart la duzelir

clgnkral

clgnkral

Üye
En iyisi olur kardeşim cm10 üzerinde oynaman daha iyi :) bende anlamadım zaten bu google play hatasından ama flashlanması daha iyi olur gibi çalışmanı bekliyorum

clgnkral

clgnkral

Üye
Benim aklım cm10 da kaldı acaba geri mi dönsem diyorum :)

Üst Alt