Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Romun kendi programıyla yapabilirsin ama kardeş yanlış bir bilgi vermişim cihazın hafızasında bu dosya önce cihazın hafızasına gir sonra data klasörüne sonra system klasörüne gir sonra dediğim dosya ismini arama yap bul sil.
Cm10 a geri donup onun uzerinde calisicam backup seklinde degilde flaslanabilir kurulabilir sekilde yapmayi planliyorum backupta google play baglanti hatasi veriyor malrsef ama anlamis degilim defalarca denedim
tayren
Üye
Ya rom degil meslekten dolayi guvenlik olarak calisiom ya android oluyor adam
Cm10 a geri donup onun uzerinde calisicam backup seklinde degilde flaslanabilir kurulabilir sekilde yapmayi planliyorum backupta google play baglanti hatasi veriyor malrsef ama anlamis degilim defalarca denedim
En iyisi olur kardeşim cm10 üzerinde oynaman daha iyi bende anlamadım zaten bu google play hatasından ama flashlanması daha iyi olur gibi çalışmanı bekliyorum