S.a arkadaşlar yaklaşık 4 günden beri cm11 kitkat rom kullanıyorum . fakat bazen telefon çok iyi oluyor aşırı hızlı yani twit ten cikiyom face onda instagram falan hic kasma yok . ama gel gelelim bazende çok kasıyor yani telefonun kendi ayarlarına bile girerken kasıyor :/ performans ayarları ni ne yapmalıyım bunun hakkinda bilgi rica ediyorum sizlerden yani kasmasa cok iyi![]()
aa üstat tamam bende de oluyormuş ben youtube den girip direk çıkan videoların önizlemesinden bahsediyordum onlar görünüyor. Şimdi arama yaptım bende de siyah.
Pardon tekrardanMahcup oldum sanada
![]()
Gecte olsa final gelecektirAynen bende bunun çözüleceğini sanmıyorum. Arco 2 rom üzerinde birden çalışmasa daha çok update gelirdi sanırım ama adam da anca yetiştiriyordur okadar işi ya![]()
Arkadaşlar bugün cm11'e güncelleme gelmiş.![]()
Hata raporundaki sıralamaya göre gidiyorum.
1-Ekran kapalıyken kulaklığı taktım ekran açılmadı kulaklığı çıkarıp ekranı kapadım kulaklığı tekrar taktım menü tuşuna bastım bu sefer ekran açıldı.
2-Kullanmıyorum o yüzden deneyemeyeceğim
3-Menü tamamen Türkçe
4-
5-
6-
7-Ön izleme hatası giderilmemiş. Siyah ekran sorunu devam ediyor.
8-Kamera 360 uygulaması sorunsuz çalışıyor.
)Denemedigim icinGözümüz aydın sonunda yeni güncellemeyi aldık bakalım arco neleri çözmüş
Not:arkadaşlar romu temiz yükleyip hangi hataların çözüldüğünü hangi hataların ise hala devam ettiğini bildirmeyi unutmayın lütfen (bildirimler bu konuya değil "cm11 hataları" konusuna)
Enjoy : )) (tadını çıkarın)
Teşekkürler scope geri dönüşün için birde 4,5,6 ile 10 numaralı hataları denedinmi yoksa çözülmdüğunü mü belirtmek istedin(yanlarına hiçbirşey yazmamışsında ondan birşey anlayamadım)

Cm9 arkasindan bakar cm11 in bu guncellemeyle.Cm9 a göre nasıl şarj?