melodileriyakar
Üye
Guncellemede yenilikler neymis
Gözle görülür bişey yok şimdilik.
Guncellemede yenilikler neymis
Eger kullandigin uygulama root gerektirmiyorsa wipeleri yap ama fabrika ayarlarina donmus olursun uyarayimBeyler bı yardım dedbılırmısınız tele
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu iki uygulamayı kurdum sımdı nete giremiyorum ilkinde sorun oldugunu sanmıyorum ama apn onoff u acınca program durdu hatası alıyorum bı kere calıstırdım ondan gıremıyorum galıba nasıl eskı halıne getırebılırım telı
Beyler bı yardım dedbılırmısınız tele
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu iki uygulamayı kurdum sımdı nete giremiyorum ilkinde sorun oldugunu sanmıyorum ama apn onoff u acınca program durdu hatası alıyorum bı kere calıstırdım ondan gıremıyorum galıba nasıl eskı halıne getırebılırım telı
) bu yüzden apnleri tekrar elde etmek için tek yol hangi hat kullanıyorsan onun servisine başvurmak(avea için 500) ve internet ayarlarını göndermelerini istemekhocam ıstedım tekrar olmadı romu temız tekrar kurdum olmadı sımdı stock roma dondum hala gırmıyor cok zor durumdayım :S var mı baska yapabılecegım bırseyedit :
edge ye alınca girdi ama 3g de tık yok

Hadi gecmis olsunHay uygulamsını bı tarafına monte ettıgım yarım gunumu yedı cozemedım3g abonelıgımı ıptal ettım bıdah ayapcam tek umudum o542 Vodafone musterı hızmetlerını aradım bılgılerınızı guncelleyecem telı acıp kapayın dedıler yaptım oldu
uygulama nelere yol actı
@sir mordred usta ekledim tsklr tespitin icin@Bysalih41 kardeşim unutmadan şu 2 hatayıda listeye ekleyebilirmisin
1-camera360 ultimate kamera uygulaması ilk açılışta siyah ekranda kalıyor
2-kamerada mavi ekran ve takiben telefonun yeniden başlaması sorunu(bu hata yeni bulundu xda'da bi kullanıcı rapor etti bende denedim onayladım gerekli loglarla birlikte yine xda'ya rapor ettim) bu hatayı denemek isteyen arkadaşlar şöyle: ilk önce kameraya girin video modu seçin daha sonra ayarlardan video encoder türünü h264 seçin ve kısa uzunlukta bi video çekin daha sonra yine ayarlardan video encoder türünü mpeg4 yapın ve yine kısa uzunlukta bi video çekin daha sonra tekrardan video encoderi h264 seçin ve video çekmeye çalışın ilk önce aniden bi mavi ekranla karşılaşacaksınız daha sonra telefon restart atacak
@sir mordred usta ekledim tsklr tespitin icin
Hesap makinesinde tan cot hesaplamalari yanlis cikiyor tan45 1,5465 gibi cikiyor