Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
İndirdiğin dosyalarda sıkıntı olmasın yani 11 dosyada indimi ?
Bölge ve dil ayarlarından biçimler ile konumu abd olarak ayarladıysan da artık aklıma başka bir şey gelmiyor :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İndirdiğin dosyalarda sıkıntı olmasın yani 11 dosyada indimi ?
Bölge ve dil ayarlarından biçimler ile konumu abd olarak ayarladıysan da artık aklıma başka bir şey gelmiyor :)
dosyalar doğru bölge abd. Neyse artık otaya kaşdıl. Teşekkür :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
hocam yarın öğlen 3 gibi anca olur dersanem var yatmam lazım. Teşekkürler :)
620 sahipleri için komplike bir mesaj olsun diye onceki mesajı da buraya atacağım
---------------------------------------------------------
Hemen yardımcı olalım. indir ve pc ne kur.Programı calıştır ve product code olarak bunu yaz: 059R872
Çıkan dosyaların hepsini indir.
Daha sonra peşine de şunu indir kur . Nokia Care Suite ->

Diğer konulardan alıntılar ile devam ediyorum.

pc den bölgeyi Amerika yapın. İlgili konu linki
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep

Windows 7 ve üzeri işletim sistemleri için gerekli uygulamaları kurmaya başlamadan önce Windows7 kullananlar ü kursunlar,Windows 8 frame network 4,5 içerdiği için gerek yoktur.
Nokia driwer packlar ile devam ediyoruz zip dosyasını download edip içindeki driwerları sistemimize göre kuralım.

Sonra 32 bit işletim sistemleri için ve yükleyelim.

64 bit işletim sistemine sahip olanlar hem 32 bit için gerekli olanları, hemde ve yüklemesi gerekmektedir.

------------------------------------

Yüklenecek Lumia 620 ye ilişkin dosyaların şu yollara atılması gerekmektedir. (Klasor yoksa siz yeni klasor acip isimlendirin)

*Windows XP'de "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-846" dizininde konumlandırılması, (Application Data klasörünü görebilmeniz için bilgisayarınızda "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif olmalıdır)

*Windows 7 ve 8'de "C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-846" dizininde konumlandırılması gerekmektedir. (ProgramData klasörünü görebilmeniz için bilgisayarınızda "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif olmalıdır).

Flaşlama anlatımı sade olsun diye resimlerle anlatım ekliyorum

Adım 1 : Uygulamayı açıyoruz

Adım 2: File > Work Offline yapıyoruz

Adım 3 : File > Open Product : Kutuya 846 yaz (Lumia 620 rm kodudur) seç ve Open de

Adım 4 : Programming > Recovery

Adım 5 : Geldik zurnanın zırt dediği deliğe. Bundan sonrasını çok dikkatli oku ve uygula

1 Dosyayı seç
2 : start de
3 hiç bir şey yapma (telefonu usb kabloya sakın takma sadece bekle)

Adım 6: Bu ekran gelince telefon kapalı iken usb kabloyu tak ve ses kısma tuşu ile birlikte power tuşuna 5 6 saniye basılı tut. Telefon titreyince RETRY de

Bundan sonra telefon yazılım yüklemesi başlar. Yazılım yuklenince telefon açılacak. Hollanda dili ile açıldığı için hiç dert etme. Sağ taraftaki onay olur ona dokunursun ekranda. ikinci ekran dillerden TÜRKÇEyi seç yeniden başlatacak telefonu.
Telefon açılınca e-posta adresini gir yedeği geri yükle (Telefon açılınca hiç bir şey oyun program vs yükleme). wifi ağını telefona tanıt ve güncellemeleri denetle.
gdr3 ve black otomatik bulunup yüklenecek. Yükleme ve kurulum aşaması bitince telefon kapanıp açılacak çarklar dönecek. Telefon açılınca hiç elini korkak alıştırma ayarlar > Hakkında kısmından bir de telefonu sıfırla :)
Gene Çarklar ve açılış hollanda dilinden Türkçeye dönüş ve telefon yedeğini geri yükleme faslı. Sonrası ise hadi güle güle kullan ;)
yarın öğlende bende geçicem :D
Benim bu mesajımı iyi okursanız rahat flaş atarsınız.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kursat99, Dexter Morgan, skynet ve 1 kişi daha
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Deneyelim tekrar
620 sahipleri için komplike bir mesaj olsun diye onceki mesajı da buraya atacağım
---------------------------------------------------------
Hemen yardımcı olalım. indir ve pc ne kur.Programı calıştır ve product code olarak bunu yaz: 059R872
Çıkan dosyaların hepsini indir.
Daha sonra peşine de şunu indir kur . Nokia Care Suite ->

Diğer konulardan alıntılar ile devam ediyorum.

pc den bölgeyi Amerika yapın. İlgili konu linki
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep

Windows 7 ve üzeri işletim sistemleri için gerekli uygulamaları kurmaya başlamadan önce Windows7 kullananlar ü kursunlar,Windows 8 frame network 4,5 içerdiği için gerek yoktur.
Nokia driwer packlar ile devam ediyoruz zip dosyasını download edip içindeki driwerları sistemimize göre kuralım.

Sonra 32 bit işletim sistemleri için ve yükleyelim.

64 bit işletim sistemine sahip olanlar hem 32 bit için gerekli olanları, hemde ve yüklemesi gerekmektedir.

------------------------------------

Yüklenecek Lumia 620 ye ilişkin dosyaların şu yollara atılması gerekmektedir. (Klasor yoksa siz yeni klasor acip isimlendirin)

*Windows XP'de "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-846" dizininde konumlandırılması, (Application Data klasörünü görebilmeniz için bilgisayarınızda "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif olmalıdır)

*Windows 7 ve 8'de "C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-846" dizininde konumlandırılması gerekmektedir. (ProgramData klasörünü görebilmeniz için bilgisayarınızda "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif olmalıdır).

Flaşlama anlatımı sade olsun diye resimlerle anlatım ekliyorum

Adım 1 : Uygulamayı açıyoruz

Adım 2: File > Work Offline yapıyoruz

Adım 3 : File > Open Product : Kutuya 846 yaz (Lumia 620 rm kodudur) seç ve Open de

Adım 4 : Programming > Recovery

Adım 5 : Geldik zurnanın zırt dediği deliğe. Bundan sonrasını çok dikkatli oku ve uygula

1 Dosyayı seç
2 : start de
3 hiç bir şey yapma (telefonu usb kabloya sakın takma sadece bekle)

Adım 6: Bu ekran gelince telefon kapalı iken usb kabloyu tak ve ses kısma tuşu ile birlikte power tuşuna 5 6 saniye basılı tut. Telefon titreyince RETRY de

Bundan sonra telefon yazılım yüklemesi başlar. Yazılım yuklenince telefon açılacak. Hollanda dili ile açıldığı için hiç dert etme. Sağ taraftaki onay olur ona dokunursun ekranda. ikinci ekran dillerden TÜRKÇEyi seç yeniden başlatacak telefonu.
Telefon açılınca e-posta adresini gir yedeği geri yükle (Telefon açılınca hiç bir şey oyun program vs yükleme). wifi ağını telefona tanıt ve güncellemeleri denetle.
gdr3 ve black otomatik bulunup yüklenecek. Yükleme ve kurulum aşaması bitince telefon kapanıp açılacak çarklar dönecek. Telefon açılınca hiç elini korkak alıştırma ayarlar > Hakkında kısmından bir de telefonu sıfırla :)
Gene Çarklar ve açılış hollanda dilinden Türkçeye dönüş ve telefon yedeğini geri yükleme faslı. Sonrası ise hadi güle güle kullan ;)
Benim bu mesajımı iyi okursanız rahat flaş atarsınız.
abi yok ısrarla gelmiyor dosyalar
:oke:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
hocam gene gelmiyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@csH ın yardımlarıyla şuan kuruluyor :) yaptıgım hatayı yazayım
nokia/packages/ direk rm-846 açmayın şöyle olacak
nokia/packages/products/rm-846telefon açıldı güncelleme kontolü yapıyorum@csH hocam bi program vardı basıp ekranı kapıyorduk nedi o?

• Beğen
Tepkiler: csH

halepli

Üye
Ben 2 gün önce yükledim :) blacksiz 620 kalmasın

csH

csH

Üye
@csH ın yardımlarıyla şuan kuruluyor :) yaptıgım hatayı yazayım
nokia/packages/ direk rm-846 açmayın şöyle olacak
nokia/packages/products/rm-846telefon açıldı güncelleme kontolü yapıyorum@csH hocam bi program vardı basıp ekranı kapıyorduk nedi o?
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Çift tık stabil ve hassas değil
@csH @skynet

csH

csH

Üye
Bende de sıkıntı yok daha açılmamazlık yapmadı:hmmm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
bi ben mi kaldım tr romunda :D

Üst Alt