Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Aramıza hoş geldin :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aramıza hoş geldin :)
Sabrettim sabrettim ama ızdırap oldu bu güncelleme. Aslında geç bile kaldım desem yeridir. Şu anda yüklemek için hazırlık yapıyor. Yükleme bitince sıfırlayacam telefonu. Tertemiz bir kurulum ile program oyun vs. satın alma geçmişinden geri yüklerim artık. Sadece mağazadan kalkan uygulamalarım gitti ona yanarım bir tek...

• Beğen
Tepkiler: skynet
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Bi ben kaldım heralde yuklemeyen ama inat ettim beklicem :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bi ben kaldım heralde yuklemeyen ama inat ettim beklicem :)
Gel seni de Hollanda taraflarına alalım. İnat etme kurtul bu ızdıraptan :kop2:
Son durum : (verileriniz taşınıyor (adım 3/6) )

SLH.55

SLH.55

Üye
yarın öğlende bende geçicem :D

yunusiyunus

Üye
Tek değilsin gardaş hep destek tam destek,sonuna kadar diren...

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Bende flashlıycam telefonu, diğer klasörü 1,5 oldu, ama tr romuyla

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
nasık kuracağım bilmiyorum :)
Hemen yardımcı olalım. indir ve pc ne kur.Programı calıştır ve product code olarak bunu yaz: 059R872
Çıkan dosyaların hepsini indir.
Daha sonra peşine de şunu indir kur . Nokia Care Suite ->

Bunları indir daha sonra devam ederiz. Diğer konulardan alıntılar ile devam ediyorum.

Yüklenecek Lumia 620 ye ilişkin dosyaların şu yollara atılması gerekmektedir. (Klasor yoksa siz yeni klasor acip isimlendirin)

*Windows XP'de "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-846" dizininde konumlandırılması, (Application Data klasörünü görebilmeniz için bilgisayarınızda "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif olmalıdır)

*Windows 7 ve 8'de "C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-846" dizininde konumlandırılması gerekmektedir. (ProgramData klasörünü görebilmeniz için bilgisayarınızda "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif olmalıdır).

Anlatımın devamı bu konuda mevcut .

Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep

(Sadece küçük bir tiyo vereyim. Start tusuna basınca telefonu usb ye takma hemen. Bekle ve senden ses kısma ve açma dügmesine basmasını isteyen ekran gelene kadar bekle sadece. O ekran gelince usb kabloyu tak ve hemen retry yap. Yazılımı flaşlamaya başlayacak.)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hemen yardımcı olalım. indir ve pc ne kur.Programı calıştır ve product code olarak bunu yaz: 059R872
Çıkan dosyaların hepsini indir.
Daha sonra peşine de şunu indir kur . Nokia Care Suite ->

Bunları indir daha sonra devam ederiz. Diğer konulardan alıntılar ile devam ediyorum.

Yüklenecek Lumia 620 ye ilişkin dosyaların şu yollara atılması gerekmektedir. (Klasor yoksa siz yeni klasor acip isimlendirin)

*Windows XP'de "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-846" dizininde konumlandırılması, (Application Data klasörünü görebilmeniz için bilgisayarınızda "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif olmalıdır)

*Windows 7 ve 8'de "C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-846" dizininde konumlandırılması gerekmektedir. (ProgramData klasörünü görebilmeniz için bilgisayarınızda "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif olmalıdır).

Anlatımın devamı bu konuda mevcut .

Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep

(Sadece küçük bir tiyo vereyim. Start tusuna basınca telefonu usb ye takma hemen. Bekle ve senden ses kısma ve açma dügmesine basmasını isteyen ekran gelene kadar bekle sadece. O ekran gelince usb kabloyu tak ve hemen retry yap. Yazılımı flaşlamaya başlayacak.)
beyler herşey tamam ama programming kısmı aktif değil bende
@csH @skynet

skynet

Üye
Bir bir hollandacılar aramıza katılıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Rainesto

Rainesto

Üye
Tr romunda mutluyum a:SD:asd ( çarpıldı )

skynet

Üye
Yönergeleri harfiyen uyguladığından emin ol kesin bir yerde hata yapıyorsundur

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yönergeleri harfiyen uyguladığından emin ol kesin bir yerde hata yapıyorsundur
navifirmden dosyaları indirdim nokiap orgramını kurdum dosyaaları attı pacgakese telefon baglı değil programı açıyorum no connection secili basıyorum open producta ordam rm 846 seciyorum ordan recovery ama dosyalar yok

skynet

Üye
navifirmden dosyaları indirdim nokiap orgramını kurdum dosyaaları attı pacgakese telefon baglı değil programı açıyorum no connection secili basıyorum open producta ordam rm 846 seciyorum ordan recovery ama dosyalar yok
Programı açtıktan sonra ofline moda alıyor musun ?

Üst Alt