Sabrettim sabrettim ama ızdırap oldu bu güncelleme. Aslında geç bile kaldım desem yeridir. Şu anda yüklemek için hazırlık yapıyor. Yükleme bitince sıfırlayacam telefonu. Tertemiz bir kurulum ile program oyun vs. satın alma geçmişinden geri yüklerim artık. Sadece mağazadan kalkan uygulamalarım gitti ona yanarım bir tek...Aramıza hoş geldin![]()
Gel seni de Hollanda taraflarına alalım. İnat etme kurtul bu ızdıraptanBi ben kaldım heralde yuklemeyen ama inat ettim beklicem![]()

1 - 2 kişi kalsın tr ye gelirse haberimiz olurBi ben kaldım heralde yuklemeyen ama inat ettim beklicem![]()

nasık kuracağım bilmiyorumHoşçakal Türkiye : Merhaba Hollanda
Gdr3 + Black yükleniyor.
Izdıraba son verdim gitti.
Kur gitsin takildiğin yerde yardımcı olurum sana ...

Hemen yardımcı olalım.nasık kuracağım bilmiyorum![]()
beyler herşey tamam ama programming kısmı aktif değil bendeHemen yardımcı olalım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindir ve pc ne kur.Programı calıştır ve product code olarak bunu yaz: 059R872
Çıkan dosyaların hepsini indir.
Daha sonra peşine de şunu indir kur . Nokia Care Suite ->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunları indir daha sonra devam ederiz. Diğer konulardan alıntılar ile devam ediyorum.
Yüklenecek Lumia 620 ye ilişkin dosyaların şu yollara atılması gerekmektedir. (Klasor yoksa siz yeni klasor acip isimlendirin)
*Windows XP'de "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-846" dizininde konumlandırılması, (Application Data klasörünü görebilmeniz için bilgisayarınızda "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif olmalıdır)
*Windows 7 ve 8'de "C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-846" dizininde konumlandırılması gerekmektedir. (ProgramData klasörünü görebilmeniz için bilgisayarınızda "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif olmalıdır).
Anlatımın devamı bu konuda mevcut .
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep
(Sadece küçük bir tiyo vereyim. Start tusuna basınca telefonu usb ye takma hemen. Bekle ve senden ses kısma ve açma dügmesine basmasını isteyen ekran gelene kadar bekle sadece. O ekran gelince usb kabloyu tak ve hemen retry yap. Yazılımı flaşlamaya başlayacak.)
bölgeyi ABD yapbeyler herşey tamam ama programming kısmı aktif değil bende
@csH @skynet

yaptım tamam geldi ama bu sefer rom gelmiyor programa hay allahımbölgeyi ABD yap![]()
gelir geliiiiryaptım tamam geldi ama bu sefer rom gelmiyor programa hay allahım
kapat açgelir geliiiirkapat aç
rom gelmiyor programa katılamıyorumBir bir hollandacılar aramıza katılıyor![]()
başlıcam böyle işenavifirmden dosyaları indirdim nokiap orgramını kurdum dosyaaları attı pacgakese telefon baglı değil programı açıyorum no connection secili basıyorum open producta ordam rm 846 seciyorum ordan recovery ama dosyalar yokYönergeleri harfiyen uyguladığından emin ol kesin bir yerde hata yapıyorsundur
Programı açtıktan sonra ofline moda alıyor musun ?navifirmden dosyaları indirdim nokiap orgramını kurdum dosyaaları attı pacgakese telefon baglı değil programı açıyorum no connection secili basıyorum open producta ordam rm 846 seciyorum ordan recovery ama dosyalar yok