Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Hacı onlar hiç sorun değil ya, cihaz akıyor. Her şey çok iyi. Sabah değişik leke gibi bir şey gördüm her açıdan da görünmüyordu, dert ettim. Şuan hiç göremiyorum bayağı test yaptım her şekilde ama yok yani. Sorun olduğunu düşünmüyorum.
Yine de söyleyeyim, multitasking akıyor. O.o
avast
Üye
Ben sunu sorcam mesela bemdeki tel 2.3 suanda aouto sms gibi yani bi zaman belirleyip kendinden acilmasi gereken programlar ram temizleyince acilmiyo kendinden varmi oyle bi sorun
Ben sunu sorcam mesela bemdeki tel 2.3 suanda aouto sms gibi yani bi zaman belirleyip kendinden acilmasi gereken programlar ram temizleyince acilmiyo kendinden varmi oyle bi sorun
Hacı, o kesin senin hat ile alakalı, Avea'ya git. Gerçi onlar da kabul etmezler.
Kod filan değil ya Screen Test uygulamasını indirdim, ortam karanlıkken-aydınlıkken, parlaklık açıkken-kısıkken, farklı açılardan bir kaç kere baktım. Bir şey göremedim.
Emrah_-06
Üye
Hattı taşıycamda uygun zaman bulamadım
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Paranoid 4.0 kurdum. Tüm özellikleri eklememişler, paranoid tam anlamıyla olana kadar biraz cyanogenmod kullanayım.
Emrah_-06
Üye
Tüm özellikler ?
Bu kadar yüklenme bataryayı öldürürsün zaten tam ortada ne az gidiyo ne çok, bigünü çıkarıyo aman deyim
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Paranoid kullandın mı bilmiyorum ama çok kapsamlı bir rom ama şuan beta 6 versiyonunda, haloyu eklesinler flashlayacağım
nexus 5 google ve lg nin yaptığı en iyi iş bence telefon android sisteminin içinden geldiği için performans konusunda kimse yetişemez bence kitkat geldiğinde performans çok daha iyi olur.
nexus 5 google ve lg nin yaptığı en iyi iş bence telefon android sisteminin içinden geldiği için performans konusunda kimse yetişemez bence kitkat geldiğinde performans çok daha iyi olur.