Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Stock romla arasındaki fark çokmu.
Bide çalışma zamanını ART olarak ayarlayınca şarj daha uzun gidiyo diye yazmışlar bazı yerlerde

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Stock romla arasındaki fark çokmu.
Bide çalışma zamanını ART olarak ayarlayınca şarj daha uzun gidiyo diye yazmışlar bazı yerlerde

ART denemedim, stockla büyük olmasa da biraz fark var. :D

Telefonu pek kullanmadım genelde beklemedeydi. Şöyle söyleyim:

4 Saat Ekran açık.
1Saat 5dakika Telefon görüşmesi
1Saat EDGE Extended, ağır bir oyun değil.
30 Dakika Youtube
1 Saatten fazla da müzik.
Hücresel hep kapalı(paketim bitmek üzere de :ehe), Wifi ara ara açıldı.
1Gün 10 Saat Phone idle :D

1Gün 14Saat olmuş durumda şuan, %26 şarj var. :D

Yoğun kullanımda stockla aynı kapıya çıkar gibi. Belki bir iki tık ötede olur.

Fark biraz şuradan kaynaklanıyor, stock romda benim gördüğüm 2 çekirdek daima çalışıyor. Governor: Ondemand. CM kernelinde ise Governor: İnteractive, yani mesela şuan sadece müzik dinliyorum sadece 1 çekirdek çalışıyor. Biraz daha ağır iş yapsam 2 olur, injustice filan oynasam 4 olur. Bu da biraz daha şarjdan tasarruf sağlıyor tabi.

Ama bunu basit uygulamalarla da ayarlayabilirsin. Benim CM kurma sebebim daha fazla kişiselleştirme imkanı olduğu içindi. Stocktaki bildirim çubuğu biraz daha geri kalmış. :D Ayarlanmıyor yav. :zzz:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ama iyi dayanmış. Garantiyi tehlikeye atmayım şimdi. Çünkü biliyorum bikere atarsam sürekli yeni rom atarım :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son kalan %26ya 1 saat daha müzik, 20 dakika da injustice ekleyin, çok az whatsapp çok az internet tarayıcısı, biraz da tapatalk ekleyin. Şuan %3 şarjım var.
Tüm bu zaman boyunca (1 gün 17 saat) ekran parlaklığı genelde %20-30 civarıydı. Yarım saat kadar %50de kalmıştır.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İyi gidiyo aslında, ama türkçe dil yokmu romlarda. Dün ilk düşürmem gerçekleşti bu arada allahtan bişey olmadı :DBide bu injustice yi indirdim ama bişey anlamadım :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe dil var tabi, ben ing. kullanıyorum :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Heroları kapıştırıyon işte neyi anlamadın? Modlu apksi var internette sdyi silmeden üzerine modlu apkyi kur, sınırsız parayla oyna :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ya kapıştırıyonda hep aynı hareketler karşıdakide gönlü olunca karşılık veriyo anlamadım yaniöyle olmaz yani bana vuracak bi gaza getirecek beni :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Az ilerle zorlaşıyor

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Fightback ' e benziyo hoşumada gitti aslında. Bide onu bulabiliseydim.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
İlk sayfaya bazı linkler ekledim, ilginizi çekerse bir bakın.

Bir de ben spigen neo hybrid kılıf aldım @Emrah_-06

avast

avast

Üye
Peki bunda knox tarzi bisey varmi yanu garanti bozuluyomu rootla

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende o kılıfı çok beğeniyorumda kredi kartı yok ya alcam yoksa

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
1. mesaj düzenlendi. :]

cagdasy

Üye
Nexus 5 Kılıf seçimi için Nillkinde alabilirsiniz. bu adresten inceleyebilirsiniz

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende neo hybrid istiyorum ama hem çok pahalı hemde kredi kartı yok. Mobilcadde den baktım. Verdiğiniz site kapıda ödemelimi. Sen nerden almıştın @-qarapapaq-

PureFood

PureFood

Üye
Her zaman derim Android sevmem diye ama sanırım bunda Samsung ve HTC'nin etkisi sanırım çok büyük. Her gün Note 3 elimde ancak bir gram güzel değil arkadaş. Nexus öyle değil ama işte. Bir tane de benim olsa hayır demem :D Hem WP'u hem Android'i taşırım cebimde :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bende neo hybrid istiyorum ama hem çok pahalı hemde kredi kartı yok. Mobilcadde den baktım. Verdiğiniz site kapıda ödemelimi. Sen nerden almıştın @-qarapapaq-

gittigidiyor. 60 liraya aldım. Evet biraz pahalı ama kılıf iyi, ben memnunum. Arkasına bir iki resim basılan dandik kılıflarla karşılaştırma. :D

Bilmiyorum biliyor musunuz ama şöyle gittigidiyordaki durum:

Parayı ödüyorsun, gittigidiyorun havuzunda kalıyor para. Ürün eline geçtiğinde onaylıyorsun. Gittigidiyor parayı satıcıya teslim ediyor. Eğer 3 gün içinde ürün eline ulaşmazsa bildirmek zorundasın yoksa 3günün sonunda site otomatik onaylar.

Bana ertesi gün gelmişti, kargo ile. Bir arkadaşından filan bul kredi kartı. :ehe

Son düzenleme:
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet biliyorumda kart yok işte :D bide geniş gösteriyo diyolar. Alamazsam kızılaydan 10 tl ye bi kılıf buldum onu alcam artık :D hiç biyerde yok ya

Üst Alt