Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Bence fazla oyalanma kargo suresi falan var

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Daha jelatini sökmedim la. Acaba para iadesi alamaz mıyım :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ya çok garip bir durumla karşı karşıyayım. Nexus 5 ekran sorunlarıyla ilgili videoları izledim. Onlar aşmış, ben de öyle sorunlar yok. Üstte bir çizgi halinde bir leke var gibi ama her açıda ve renkte görünmüyor. Siyah ekranda biraz belli oluyordu sabah, şuan pek göremiyorum o çizgiyi. Hiç anlamadım :hmmm

avast

avast

Üye
vatana 15 gunden once verirsen yapiyolar para iadesi ici servise yollaman lazim

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
Para iadesi alabilirsen ver ici rahat etsin baska makine al yada degistir :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
vatana 15 gunden once verirsen yapiyolar para iadesi ici servise yollaman lazim

Aynen. Okudum, servis ayıplı mal derse, para iadesi olabiliyormuş.
Benim cihazın ayıplı çıkma ihtimali yok gibi bir şey. İade olsaydı üstüne koyar Z2 alırdım. :D

avast

avast

Üye
Niye yok varsa bozuk cikar yada yolla ben kenardan isik siziyo diye vyolladim tableti calisan sarj soketini degistirmisler sarj soketi degismis ben onarim istememistim dedim iade ettim

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Nexus 5 e buyuk bir hayranlıkla bakıyordum hayallerim yıkıldı =S

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 e buyuk bir hayranlıkla bakıyordum hayallerim yıkıldı =S

Ya cihaz çok iyi zaten. :D
Niye yok varsa bozuk cikar yada yolla ben kenardan isik siziyo diye vyolladim tableti calisan sarj soketini degistirmisler sarj soketi degismis ben onarim istememistim dedim iade ettim

Benim eski telefonunda kenardan ışık sızıyor, teknosadan alınma ama biz kırdık, başta öyle değildi, yaparlar mı? :ehe

Niyesini yukarıda söyledim ya sabah bir gördüm o yeşili şuan yok. Göremiyorum. :hmmm

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Benim ilginç bir tikim var.telefonun ekran filmi birazcık cizilse bile yenisini alıyorum.. boyle bir sorun olursa deli olurum =D

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
berbat bir şey ya :D örneğin telefonu düşürüyorum canım sıkılıyor kılıfsız kullanırken buyuk eksiklik hissediyorum :D
Aynen aynen hatta telefoncular kotu yapistiriyo diye alip evde yapistiriyorum falan :D

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Aynen aynen hatta telefoncular kotu yapistiriyo diye alip evde yapistiriyorum falan :D
ah be halimden anlayan biri çıktı :D harbi harbi ha sırf filmde sorun olmasın diye tek seferde 2 film harcadıgım bile oldu :Dgooglede baktım ve nexus 5'in cogunda aynı sorun nexus5 ten hayallerim yıkıldı ascend p6 ile bilgisi olan mumkunse pm :Dascend p6 görüntü olarak hoş ama işlemci beni tereddut ettiriyor
yuksek ihtimalle i phone 5 bakacağım bir ihtimal xperia bakarım :/ bütün planlar alt üst oldu :S

avast

avast

Üye
ah be halimden anlayan biri çıktı :D harbi harbi ha sırf filmde sorun olmasın diye tek seferde 2 film harcadıgım bile oldu :Dgooglede baktım ve nexus 5'in cogunda aynı sorun nexus5 ten hayallerim yıkıldı ascend p6 ile bilgisi olan mumkunse pm :Dascend p6 görüntü olarak hoş ama işlemci beni tereddut ettiriyor
yuksek ihtimalle i phone 5 bakacağım bir ihtimal xperia bakarım :/ bütün planlar alt üst oldu :S
Z2 i5s lumia 1520 bunlara bakiyorum bende butce sinirim yok

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
benim max 1600 tl diyebilirim biraz daha bakıyorum suanda ama bilmiyorum nexus 5 acayip cazip fakat hevesim alt üst oldu bilemiyorum
@-qarapapaq- kardeşim sen ne diyorsun sorun neyden kaynaklı tum cihazlardamı var?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Benim ilginç bir tikim var.telefonun ekran filmi birazcık cizilse bile yenisini alıyorum.. boyle bir sorun olursa deli olurum =D

Ben de deli olurum, sabah deli oldum zaten. Her cihazda yok tabiki, hatta sanırım benim cihazda da yok. Çünkü o saatten sonra tekrar göremedim, hala arıyorum lekeyi. Screen test yaptım, perdeleri kapattım parlaklık en yüksek ve en düşükken baktım, ekran açıkken, kapalıyken, siyah resimde, beyaz resimde denedim her türlü ama sabah gördüğümü tekrar göremiyorum.
Belki o anlık ışığın durumundan dolayı bana öyle gelmiş olabilir, umarım öyledir. :/
Z2 i5s lumia 1520 bunlara bakiyorum bende butce sinirim yok

Sınır yoksa Z3 al sen. :pro:Arkadaşlar galiba bana öyle gelmiş, her açıdan bakıyorum göremiyorum bir şey.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
@-qarapapaq- kardeşim her ne olursa olsun nexus 5 bambaşka bir cihaz ya :D ne olursa olsun imkanım olursa bundan alacağım :D ne olmuş ekran sorunluysa servise yollar bir cözüm bulunur elbet :Dhepsiburada com'dan baktım beyaz renk seçeneği olarak telefon siyah arka kapak ve öndeki ses çıkışı beyaz
başka sitelerde ise beyaz nexus 5 ön ve arka taraftan tam beyaz nedir bu?

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Resim yanlıştır ya da cihaz çakmadır. :D Beyazda arka kapak beyaz olur. :D

avast

avast

Üye
Simdi nexus5 in kronik sorunu varmi yokmu yani ?

Üst Alt