Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Sistemde sisme felanda yok ? Peki multitask nasil

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sistemde sisme felanda yok ? Peki multitask nasil

Hacı onlar hiç sorun değil ya, cihaz akıyor. Her şey çok iyi. Sabah değişik leke gibi bir şey gördüm her açıdan da görünmüyordu, dert ettim. Şuan hiç göremiyorum bayağı test yaptım her şekilde ama yok yani. Sorun olduğunu düşünmüyorum.

Yine de söyleyeyim, multitasking akıyor. O.o :D

avast

avast

Üye
Ben sunu sorcam mesela bemdeki tel 2.3 suanda aouto sms gibi yani bi zaman belirleyip kendinden acilmasi gereken programlar ram temizleyince acilmiyo kendinden varmi oyle bi sorun

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben sunu sorcam mesela bemdeki tel 2.3 suanda aouto sms gibi yani bi zaman belirleyip kendinden acilmasi gereken programlar ram temizleyince acilmiyo kendinden varmi oyle bi sorun

Yok tabiki. Ram temizlemek diye bir şeye lüzum yok zaten, ben eski cihazımda da yapmazdım bunda kimse yapmaz. 2GB Ram varya hacı, genelde 1.3GB boş. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Samsunglarda bi kod girip Lcd testi yapıyodum bunda nasıl yapılıyo bende yapıyım :D Benimde tek derdim hala bazen çekmemesi :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Samsunglarda bi kod girip Lcd testi yapıyodum bunda nasıl yapılıyo bende yapıyım :D Benimde tek derdim hala bazen çekmemesi :D

Hacı, o kesin senin hat ile alakalı, Avea'ya git. :D Gerçi onlar da kabul etmezler. :ah
Kod filan değil ya Screen Test uygulamasını indirdim, ortam karanlıkken-aydınlıkken, parlaklık açıkken-kısıkken, farklı açılardan bir kaç kere baktım. Bir şey göremedim. :hmmm

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hattı taşıycamda uygun zaman bulamadım

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Paranoid 4.0 kurdum. :pro: Tüm özellikleri eklememişler, paranoid tam anlamıyla olana kadar biraz cyanogenmod kullanayım. :pro:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Tüm özellikler ?
Bu kadar yüklenme bataryayı öldürürsün zaten tam ortada ne az gidiyo ne çok, bigünü çıkarıyo aman deyim :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Paranoid kullandın mı bilmiyorum ama çok kapsamlı bir rom ama şuan beta 6 versiyonunda, haloyu eklesinler flashlayacağım :pro:

zeynepuysal

Üye
nexus 5 google ve lg nin yaptığı en iyi iş bence telefon android sisteminin içinden geldiği için performans konusunda kimse yetişemez bence kitkat geldiğinde performans çok daha iyi olur.

avast

avast

Üye
nexus 5 google ve lg nin yaptığı en iyi iş bence telefon android sisteminin içinden geldiği için performans konusunda kimse yetişemez bence kitkat geldiğinde performans çok daha iyi olur.
Nexus 5 zaten kitkatla geliyor 4.4.2

• Beğen
Tepkiler: Invoke
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Nexus aşktır ya =D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
CM11 flashladım, şuan için şarj iyi dayanıyor gibi. ElementalX diye bir kernel var G2de ki Knock Knock yapabilmek için. =]

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
hayırlı olsun :D darısı başıma :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
o knock çok şarj yiyo diye okudum ya, ama düzgün çalışıyosa güzel özellik

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi