Rainesto
Üye
Ya o değil hiç bir ülkede verilmemiş black 620'ye![]()
danimarka ?
O değilde bir tek 620'ye gelmemiş güncelleme galiba![]()
malesef zaten zoruma gidende bu

Ya o değil hiç bir ülkede verilmemiş black 620'ye![]()
O değilde bir tek 620'ye gelmemiş güncelleme galiba![]()

620'nin diğer cihazlardan farkı ne onu anlamadım ?danimarka ?
malesef zaten zoruma gidende bu![]()

üvey evladızYa o değil hiç bir ülkede verilmemiş black 620'ye![]()
bilmiyorumda 520den tek farkı pixel yogunlugu ön kamera-flaş bide batarya620'nin diğer cihazlardan farkı ne onu anlamadım ?![]()
925 almayı düşünüyordum acaba almasam mı?İlerde benim başıma da gelebilirbilmiyorumda 520den tek farkı pixel yogunlugu ön kamera-flaş bide batarya
alma sakın925 almayı düşünüyordum acaba almasam mı?İlerde benim başıma da gelebilir
işte o yüzden bu hafta beklemeyelim artık ilk türkiyeye verecklerini hiiiiç sanmıyorum daha haberler gelcek burda konu açacak moderatörlerden biri black alan 620lerde çift tıkla uyandırma yok diye ondan sonra 3-4 gn daha geçecek ve sonra alacağızYa o değil hiç bir ülkede verilmemiş black 620'ye![]()
O kadar mı kötü?alma sakın
925 iyidir aslındaO kadar mı kötü?
güncelleme vericeklerdir al bence 920 var bide gayet memnunum925 almayı düşünüyordum acaba almasam mı?İlerde benim başıma da gelebilir
920 daha iyi bana göre. Kasa kalitesi vs. Ama kamera 925'te bir tık yukarıda. Kötü falan değil. Güncelleme konusunda zamanında 920 kullanan arkadaşlar olarak çok bekledik, 620'ye has değil. Amber vakası. Biz NSU'dan flaşı atmıştık taa kaç zaman sonra geldi güncelleme.O kadar mı kötü?
Ekran, donanım ve ram fakiri çıktık. 820 almadığıma pişman oldum. Geçmiş gdr2 ve amber güncellemesinde çoğu telefonda radyo özelliği aktif olurken bizde radyo chipi olmasına rağmen kulaklık girişine b.k atılarak radyo özelliği aktif edilmedi.O değilde bir tek 620'ye gelmemiş güncelleme galiba![]()
925 i rahat rahat alabilirsiniz.Hiç korkmayın. Ram ve donanım fakiri değildir , bizler gibi güncelleme mağduru olmazsınız kolay kolay.925 almayı düşünüyordum acaba almasam mı?İlerde benim başıma da gelebilir
Kusura bakma ama bizler Microsoft ve Bokia pardon Nokianın kobay fareleri idik. Sistemin tüm eksik gediklerini bile bile 620 yi almıştım. Gelecek güncelleme paketleri ile çoğu eksiklikleri kapatırlar diye düşünüyordum ki, Amberde radyo da gümledik , blackte gleence ve çift tıkla ekran kilidi açma özelliklerini almayacağımızı artık biliyoruz.!!! Sistem güncellemesi gdr3 gelse yeter diyorum artık. Blackı Nokia alsın tamam tamam sustum.alma sakın
Abi ev sahibi onlar. Dolayısıyla ne verirlerse onu yiyoruz. E yabancıların misafirperverliği yokki sorsun bize "Bi eksiğiniz Bi sıkıntınız var mı?" diyerek.Kusura bakma ama bizler Microsoft ve Bokia pardon Nokianın kobay fareleri idik. Sistemin tüm eksik gediklerini bile bile 620 yi almıştım. Gelecek güncelleme paketleri ile çoğu eksiklikleri kapatırlar diye düşünüyordum ki, Amberde radyo da gümledik , blackte gleence ve çift tıkla ekran kilidi açma özelliklerini almayacağımızı artık biliyoruz.!!! Sistem güncellemesi gdr3 gelse yeter diyorum artık. Blackı Nokia alsın tamam tamam sustum.
Nokia (Symbian) , Microsoft (wp8) , Android deneyimlerimden şunu anladım : Topunun canı cehenneme.
danimarka ?
malesef zaten zoruma gidende bu![]()

herhangi biyerde verildiğini bilsem bekleyeceğim fakat yok daha hiçDanimarkaya verilmiş gibi görünüyor ama bence verilmemiştir daha sürüm numarası bile değişmemiş![]()
.. Ama şimdi 620 bunları alamıyorsa ne anladım bu güncellemeden ?