Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
Ya o değil hiç bir ülkede verilmemiş black 620'ye :kirbac:
işte o yüzden bu hafta beklemeyelim artık ilk türkiyeye verecklerini hiiiiç sanmıyorum daha haberler gelcek burda konu açacak moderatörlerden biri black alan 620lerde çift tıkla uyandırma yok diye ondan sonra 3-4 gn daha geçecek ve sonra alacağız

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
PureFood

PureFood

Üye
O kadar mı kötü?
920 daha iyi bana göre. Kasa kalitesi vs. Ama kamera 925'te bir tık yukarıda. Kötü falan değil. Güncelleme konusunda zamanında 920 kullanan arkadaşlar olarak çok bekledik, 620'ye has değil. Amber vakası. Biz NSU'dan flaşı atmıştık taa kaç zaman sonra geldi güncelleme.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O değilde bir tek 620'ye gelmemiş güncelleme galiba :D
Ekran, donanım ve ram fakiri çıktık. 820 almadığıma pişman oldum. Geçmiş gdr2 ve amber güncellemesinde çoğu telefonda radyo özelliği aktif olurken bizde radyo chipi olmasına rağmen kulaklık girişine b.k atılarak radyo özelliği aktif edilmedi.
Gdr3 ve blackte bu kez neye b.k ve çamur atarak hangi bahanelere sığınacaklar merakla ve hayretle konuyu takip edebilirsiniz:)
925 almayı düşünüyordum acaba almasam mı?İlerde benim başıma da gelebilir
925 i rahat rahat alabilirsiniz.Hiç korkmayın. Ram ve donanım fakiri değildir , bizler gibi güncelleme mağduru olmazsınız kolay kolay.

Son düzenleme:

yunusiyunus

Üye
nokia, 620 diye bir telefon çıkardıklarını unutmuş olmasın sonra "yaf bu telefonu biz mi çıkardık hiç haberimiz yok neden güncelleme verelim ki" demesin

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kusura bakma ama bizler Microsoft ve Bokia pardon Nokianın kobay fareleri idik. Sistemin tüm eksik gediklerini bile bile 620 yi almıştım. Gelecek güncelleme paketleri ile çoğu eksiklikleri kapatırlar diye düşünüyordum ki, Amberde radyo da gümledik , blackte gleence ve çift tıkla ekran kilidi açma özelliklerini almayacağımızı artık biliyoruz.!!! Sistem güncellemesi gdr3 gelse yeter diyorum artık. Blackı Nokia alsın tamam tamam sustum.
Nokia (Symbian) , Microsoft (wp8) , Android deneyimlerimden şunu anladım : Topunun canı cehenneme.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kusura bakma ama bizler Microsoft ve Bokia pardon Nokianın kobay fareleri idik. Sistemin tüm eksik gediklerini bile bile 620 yi almıştım. Gelecek güncelleme paketleri ile çoğu eksiklikleri kapatırlar diye düşünüyordum ki, Amberde radyo da gümledik , blackte gleence ve çift tıkla ekran kilidi açma özelliklerini almayacağımızı artık biliyoruz.!!! Sistem güncellemesi gdr3 gelse yeter diyorum artık. Blackı Nokia alsın tamam tamam sustum.
Nokia (Symbian) , Microsoft (wp8) , Android deneyimlerimden şunu anladım : Topunun canı cehenneme.
Abi ev sahibi onlar. Dolayısıyla ne verirlerse onu yiyoruz. E yabancıların misafirperverliği yokki sorsun bize "Bi eksiğiniz Bi sıkıntınız var mı?" diyerek.

• Beğen
csH

csH

Üye
Danimarkaya verilmiş gibi görünüyor ama bence verilmemiştir daha sürüm numarası bile değişmemiş :hmmm
herhangi biyerde verildiğini bilsem bekleyeceğim fakat yok daha hiç

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet
luckysleven

luckysleven

Üye
Ben şahsen bir 620 sahibi olsaydım güncellemeyi 1 dakika bile beklemez telefonu satardım en kötü ihtimalle üzerine 100-200 artık ne kadar gerekiyorsa bakın en kötü ihtimalle diyorum 525 alırdım .. Yukarıda arkadaşların da dediği gibi 620nin nokia gözünde üvey evlat olduğu aşikar yada biz halk dilinde böyle adlandırıyoruz bilemiyorum ama nokia telefonunu sat bir üste geç diyor bunun içinde benzer fiyatlara 1-2 tık daha iyi telefonlar çıkarıyor .. Artık top kullanıcıda : )Ayrıca şunu da eklemek isterim yine yukarıda arkadaş yazmış 620 ye göz atma ve çift vuruş özelliği gelmeyecekmiş o zaman bu güncellemeyi beklemenin de bir anlamı olmuyor çünkü gdr3 yada black artık her nasıl adlandırmamız gerekiyor bilemiyorum ama sesi olup görüntü olmayan sadece bu 2 özelliği için beklenebilecek bir güncellemeydi gerisi boş aksini idda eden varsa saygı duyarım orası ayrı :) .. Ama şimdi 620 bunları alamıyorsa ne anladım bu güncellemeden ?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve n000k
csH

csH

Üye
o kesin değil yaa arkadaş mübalağa yapmış :D onlar gelmezse zaten bişey gelmeyecek demektir 2 3 aydır gdr3 preview kullanıyoruz zaten

• Beğen
Tepkiler: skynet, Aybin.Kilic ve luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
edit: glance zaten mevcut wp lerin çoğunda vardı pardon geriye sadece çift vuruş kalıyor yani durum daha da vahim : )

• Beğen

Üst Alt