yaren_dede
Üye
yok abi uzmanim bilmedigim seyleri devre disi yapmadim![]()
Hani root yapmistin sen?
yok abi uzmanim bilmedigim seyleri devre disi yapmadim![]()
yemin ederim yaptim ama kaldirdim knox uyari verip duruyoduHani root yapmistin sen?
yemin ederim yaptim ama kaldirdim knox uyari verip duruyodu

root yapicam tekrardan ama bu sefer sait abinin knoxluyu silmeyiAyni seymi bilmiyorum ama bendede uyarilar çıkıyordu cikmamasi icin birkac dosya silmistim sizde oyle birsey yokmu?
Ayrica. Yeni bir konu açtım onayda ve eminim kullanmak isteyecegin bir özellik ama root gerekli![]()
Valla bu lanet sayaçtan knoxtan kurtulabiliyorsan kurtul sonra benim gibi uğraşmaroot yapicam tekrardan ama bu sefer sait abinin knoxluyu silmeyi
aynen hocamValla bu lanet sayaçtan knoxtan kurtulabiliyorsan kurtul sonra benim gibi uğraşma
aynen hocam
abi hoca olarak serdara söyluyom sana deyil resmi konusma benle bak darilirimCihazının mu
Rootluysa bunları devredışı bırakmak yerine sadece uyku moduna sorabilirsiniz en azından menüde durur ve ihtiyaç olduğunda ulaşım kolay olur
Uyku moduna sokmak la devre dışı bırakmak arasındaki tek fark menüde gözükmemesi mi?Cihazınız Rootluysa bunları devredışı bırakmak yerine sadece uyku moduna sokabilirsiniz en azından menüde durur ve ihtiyaç olduğunda ulaşım kolay olur
abi hoca olarak serdara söyluyom sana deyil resmi konusma benle bak darilirim

Tmm abi bende birden korktumG2 klavye yükledik yazım hataları olabiliyor ali sana kadar böyle![]()
Uyku moduna sokmak la devre dışı bırakmak arasındaki tek fark menüde gözükmemesi mi?

Tamamda ben sorumun cevabını alamadım?Yani uygulama arka planda çalışmaz ama istediğin zaman kullanabilirsiniz.
Mesela bir oyun oynuyorsun ve oyundan çıkıyorsun ama uygulama cihaz kapanana kadar arka planda çalışır ama istersen bunu uyutmak mumkun![]()
Tamamda ben sorumun cevabını alamadım?
İşte bu cevabı arıyodum. TeşekkürlerUyutursan ekranda görülür ve uygulama sen acmadigin sürece acilmaz devre disinda ise hem menüde görülmez hemde etkinlestirmedigin sürece kullanamazsin![]()
Ne diyon?Değilse yaz farkı ogrenelim?