Tavsiye knox kaldırılabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
knox kaldırılabilir mi ?
merhaba arkadaşlar telefonum note 2 4.3 Türkiye sürümü gelmesini beklemekten sıkıldığım için Almanya sürümünü kurmuştum knoxu hiç ellemediğim için devreyede girmez sanıyordum ama rom da şarjın az gitmesi ve kasma gibi sorunlar olduğu için 4.1.2 stock Türkiye romuna dönmek istedim fakat olmadı bi hata verdi şu an 4.3 Almanya sürümünü flashlıyorum bunu yaptıktan sonra knoxu kaldırıp 4.1.2ye dönüş mümkünmüdür acaba ? knox sayacı hala sıfırda .

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Knoxun ayarlarinda kaldirma mumkun olmali biraz ayarlari oyna bulman gerek knoxun ayarlarini

KD1907

KD1907

Üye
Eğer 4.1.2 ye dönemeye çalışırsan ya da başka bi rom falan yüklemeye kalkarsan sayacın artar ve garanti devre dışı kalır. Sayacı sıfırlamakta mümkün olmadığı için artık telefonuna böyle şeyler yükleme. Çünkü bu knox yüzünden sayaç diye bi zımbırtı koydu samsung ve bu rom root işiyle uğraşanlar için çok kötü oldu. Sana tavsiyem keşke hiç geçmeseydin 4.3 e...

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
beklemekten sıkıldığım için geçmiştim sonradan pişman oldum ama kaldırmak için programa girdiğimde daha inmemiş olduğunu gördüm ss alacaktım fakat korumalı içerik dedi daha programı indirmemişim ama sayaç çalışıyor çok saçma değilmi ?

KD1907

KD1907

Üye
beklemekten sıkıldığım için geçmiştim sonradan pişman oldum ama kaldırmak için programa girdiğimde daha inmemiş olduğunu gördüm ss alacaktım fakat korumalı içerik dedi daha programı indirmemişim ama sayaç çalışıyor çok saçma değilmi ?
Evet öyle çok saçma. Sen knoxu kurmasan bile sayaç aktif hale geçiyor 4.3 e güncellediğin anda. Ve bundan sonra root yaptın diyelim unroot yapsan bile sayaç artıyor ve cihaz garanti dışı kalıyor.. Ve hala bunun bi çözümünü bulamadılar..

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Evet öyle çok saçma. Sen knoxu kurmasan bile sayaç aktif hale geçiyor 4.3 e güncellediğin anda. Ve bundan sonra root yaptın diyelim unroot yapsan bile sayaç artıyor ve cihaz garanti dışı kalıyor.. Ve hala bunun bi çözümünü bulamadılar..
4.1.2 ye dönüş yok yani :(

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Artmıyor heralde benimde fazla bi bilgim yok bu konularda...
tamam teşekkürler :D samsung neden böyle birşey yapmak istedi merak ettim kullanıcıları iyice soğuttu kendinden

• Beğen
Tepkiler: KD1907
TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Arkadaslar bendede knox var ancak 154 mb yuklemek istiyor suan calismiyor sizde nasil kendisi yukledi knox menuneki programdan bahsediyonuz demi

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
Knox launcher acik iken sol dokunmatik tusa tiklayin cikan menuden knox ayarlari ve ordan en alltan hakkındayi secin bir menu daha acilacak ordan kaldir deyin yuklerken girdiginiz sifrenizi girin ve knox artik yok

Anil-D

Anil-D

Üye
hayir sadece yüklemeyi kaldırıyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Artmıyor heralde benimde fazla bi bilgim yok bu konularda...
Çok bilgim yok diyosun ama arakdaşa başka rom yüklersen 4.1.2 ye dönersen sayaç artar diyosun :) bilgin olmayan bir konuda kesin konuşuyosun.
Şu Konu 'ma bir cevap yazarsan sevinirim.

Şimdi gelelim konuyu açan arkadaşa. Kardeş verdiğim linkteki konuya bakarsan bende senle aynı durumdayım. Şunu söyleyebilirim şu an 4.3 mk9 ve üzeri bir stock romdan alt versiyonlara dönemessin. Dönebilirsin ama philztouch gibi recovery mod kurup custom rom atarak dönersin o zamanda knox sayacı 1 olur. Stock 4.1.2 ye odin veya diğer yasal yönlerle dönmek şimdilik mümkün değil knox bootloader download modda desteklenmeyen versiyon uyarısı ile yüklemeyi engelliyor. Ben xdada falan çok sordum araştırdım ama mümkün değil dediler sıkıldım bastım cwm menüyü ve knox sayacı 1 oldu. Benimde şimdi araştırdığım bu sayaç garanti dışı bırakıyormu yoksa sadece knox uygulamaları ve telefondan güncelleme almayımı engelliyor bunu araştırıyorum. Çünkü başka bir sitede knox sayacı 1 olmuş birisi servise göndermiş ve telefonu yapılıp tekrar gönderilmiş. Banada xda geliştiricilerinden faria adlı kullanıcının dediğine göre garanti dışı bırakmıyormuş ama bi daha güncelleme alamassın knox uygulamalarını kullanamassın dedi. Bilmiyorum bende bunu bilen varsa bizleri aydınlatacak birilerini arıyorum :)

Anil-D

Anil-D

Üye
harbimi hocam garanti disi olmuyorsa iyimis

KD1907

KD1907

Üye
Çok bilgim yok diyosun ama arakdaşa başka rom yüklersen 4.1.2 ye dönersen sayaç artar diyosun :) bilgin olmayan bir konuda kesin konuşuyosun.
Şu Konu 'ma bir cevap yazarsan sevinirim.

Şimdi gelelim konuyu açan arkadaşa. Kardeş verdiğim linkteki konuya bakarsan bende senle aynı durumdayım. Şunu söyleyebilirim şu an 4.3 mk9 ve üzeri bir stock romdan alt versiyonlara dönemessin. Dönebilirsin ama philztouch gibi recovery mod kurup custom rom atarak dönersin o zamanda knox sayacı 1 olur. Stock 4.1.2 ye odin veya diğer yasal yönlerle dönmek şimdilik mümkün değil knox bootloader download modda desteklenmeyen versiyon uyarısı ile yüklemeyi engelliyor. Ben xdada falan çok sordum araştırdım ama mümkün değil dediler sıkıldım bastım cwm menüyü ve knox sayacı 1 oldu. Benimde şimdi araştırdığım bu sayaç garanti dışı bırakıyormu yoksa sadece knox uygulamaları ve telefondan güncelleme almayımı engelliyor bunu araştırıyorum. Çünkü başka bir sitede knox sayacı 1 olmuş birisi servise göndermiş ve telefonu yapılıp tekrar gönderilmiş. Banada xda geliştiricilerinden faria adlı kullanıcının dediğine göre garanti dışı bırakmıyormuş ama bi daha güncelleme alamassın knox uygulamalarını kullanamassın dedi. Bilmiyorum bende bunu bilen varsa bizleri aydınlatacak birilerini arıyorum :)
Ne diyon ya sen? Ben bildiğim şeyleri yazdım ve yazdığım şeylerin doğru olduğuna da eminim. Sonra arkadaş bi soru sordu bende sorduğu soru hakkında bi bilgim olmadığı için öyle dedim. Cahil değilim yani merak etme..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Genellikle herkes garanti dışı bırakıyor diyor ama söylediğim iki konuda 2 farklı kişide bunları söyledi. Bende tamamen kesin bir yanıt arıyorum :) şu anda sayacı 1 yaptım ditto note 3 romu kurdum kullanıyorum ama hala download modda knoxtan kurtulamadım alt versiyonlara odin ile yükleme yaparak dönemiyorum :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Genellikle herkes garanti dışı bırakıyor diyor ama söylediğim iki konuda 2 farklı kişide bunları söyledi. Bende tamamen kesin bir yanıt arıyorum :) şu anda sayacı 1 yaptım ditto note 3 romu kurdum kullanıyorum ama hala download modda knoxtan kurtulamadım alt versiyonlara odin ile yükleme yaparak dönemiyorum :)
biliyorum hocam note 3 ozelliklerini tasiyon romu kullaniyosunuz bunu ogrenmemiz lazim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ne diyon ya sen? Ben bildiğim şeyleri yazdım ve yazdığım şeylerin doğru olduğuna da eminim. Sonra arkadaş bi soru sordu bende sorduğu soru hakkında bi bilgim olmadığı için öyle dedim. Cahil değilim yani merak etme..
Cahil demedim estağfurullah. Peki o zaman madem biliyosun bana söylediklerinin açıklamasını yapar cevap verirsen sevinirim.
*Sayacı sıfırlamak mümkün değil diyosun ona eyvallah doğru.
*4.1.2 ye dönmeye çalışırsan veya başka rom yüklersen sayaç artar demişsin. Bunu açıklarmısın bana 4.1.2 ye nasıl dönülür?
*Root yapınca unroot yapsan bile sayaç artar demiştin evet bu doğru ama garanti dışı kalıyor demişsin bunu neye dayarak söyledin peki? Bana kesinlikle garanti dışına bıraktığına dair kanıt yada kaynak verirmisin?
*Diğer mesaja ben cevap vereyim türkiye için 4.3 gelirse onu odin ile kurmak mümkün olur ve sayaç artmaz ama mk9 sürümü altına şu anda odin ile dönmek mümkün değil knox engel koyuyor.
biliyorum hocam note 3 ozelliklerini tasiyon romu kullaniyosunuz bunu ogrenmemiz lazim
Android Yazılım Destek platformuna konu açıp sordum ama işte hala hiç cevap yok galiba kesin olarak bilen yok :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Takipçi Satın Al

Üst Alt