Samsung Türkiye Galaxy Note 2 4.3 Güncellemesi 7 Mart'da

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Türkiye Galaxy Note 2 4.3 Güncellemesi 7 Mart'da
Selamun aleyküm arkadaşlar size güzel bir haber vereyim :) gerçi biz almanya romunu çoktan kurmuştuk ama neyse :D

az önce samsung canlı destek ile konuştum acaba ben " almanya 4.3 rom'undan kurtulup geri 4.1.2'ye dönebilirmiyim " diye soru sormuştum oda bana "öyle birşey söz konusu değil garanti dışı kalmıştır cihasınız" dedi bende " knox sayacım hala 0 " yazdım sonra işte bir baktım " bana " Samsung Türkiye güncellemeyi 7 mart'da sağlıklı şekilde Türkiye kullanıcılarına sunacaktır Bilgilendirilecektir " dedi bende iyi akşamlar dedim demez olaydım çünkü o ordan kapatınca malesef benim ekranda kapandı :( yani her hangi bir size gösterecek bir ekran alıntısı yok elimde ama bunun üstüne yemin ederim 7 mart dediğine :)karşımdaki kişinin ismi " inci " idi bunuda ekliyim
ve sonradan bende yine canlı desteğe bağlanıp başka bir müşteri temsilcisi ile konuştum buda konuşma :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
millet boşuna kasıyo şöyle düşünülmeli note3 4.4.2 alacak biaz 4.3 bir alttan gidicez olay bu ben martta bekliyorum zaten

prens_12345

prens_12345

Üye
O martı bu sene diye algılamayın sakın emin olun ki seneye hatta ondan sonraki sene mart ayında zor alirsiniz hatta o da şüpheli;)

MaxipmaN

Üye
O martı bu sene diye algılamayın sakın emin olun ki seneye hatta ondan sonraki sene mart ayında zor alirsiniz hatta o da şüpheli;)
seneye iki senelik olacak cihaz hatta daha fazla böyle bişey olmaz ozaman zaten kesilcek destek

Üst Alt