Tavsiye knox kaldırılabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
Cahil demedim estağfurullah. Peki o zaman madem biliyosun bana söylediklerinin açıklamasını yapar cevap verirsen sevinirim.
*Sayacı sıfırlamak mümkün değil diyosun ona eyvallah doğru.
*4.1.2 ye dönmeye çalışırsan veya başka rom yüklersen sayaç artar demişsin. Bunu açıklarmısın bana 4.1.2 ye nasıl dönülür?
*Root yapınca unroot yapsan bile sayaç artar demiştin evet bu doğru ama garanti dışı kalıyor demişsin bunu neye dayarak söyledin peki? Bana kesinlikle garanti dışına bıraktığına dair kanıt yada kaynak verirmisin?
*Diğer mesaja ben cevap vereyim türkiye için 4.3 gelirse onu odin ile kurmak mümkün olur ve sayaç artmaz ama mk9 sürümü altına şu anda odin ile dönmek mümkün değil knox engel koyuyor.
Bu konular hakkında pek fazla bi bilgim yok ama bildiğim şeyleri yazdım diye masus mu soruyosun bunları? Kesin kanıt göster falan diyosun bunla mı uğraşıyım şimdi yarım saat? Taktın sen galiba?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu konular hakkında pek fazla bi bilgim yok ama bildiğim şeyleri yazdım diye masus mu soruyosun bunları? Kesin kanıt göster falan diyosun bunla mı uğraşıyım şimdi yarım saat? Taktın sen galiba?
Yok kardeş :) Bildiklerin vardır bilmediklerin vardır eyvallah ama kesin konuştuğun şeyler var bunların cevaplarını bende aradığım için madem biliyosun söyle faydalanalım.

KD1907

KD1907

Üye
Yok kardeş :) Bildiklerin vardır bilmediklerin vardır eyvallah ama kesin konuştuğun şeyler var bunların cevaplarını bende aradığım için madem biliyosun söyle faydalanalım.
Kesin konuşabilirim evet ama bunları kanıtlamak sorunda değilim? Madem kesin konuşuyorum demekki bi bildiğim vardır ha dostum?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kesin konuşabilirim evet ama bunları kanıtlamak sorunda değilim? Madem kesin konuşuyorum demekki bi bildiğim vardır ha dostum?
Bunu kabul edemem. Kesin olarak konuşurum dersen o konu hakkında bildiğini kanıtlayamaz yada cevap veremessen bende söylediklerine inanmam. Gerçekten merak ediyorum 4.1.2 nasıl dönermişiz açıklarsan bende çok aradım bulamadım bunu ama siz dönersen sayaç artar demişsiniz dönemiyoruzki sayaç nasıl artsın :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
KD1907

KD1907

Üye
Bunu kabul edemem. Kesin olarak konuşurum dersen o konu hakkında bildiğini kanıtlayamaz yada cevap veremessen bende söylediklerine inanmam. Gerçekten merak ediyorum 4.1.2 nasıl dönermişiz açıklarsan bende çok aradım bulamadım bunu ama siz dönersen sayaç artar demişsiniz dönemiyoruzki sayaç nasıl artsın :)
Off hiç uğraşamıcam valla özelden pm at cevaplıyım.

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Off hiç uğraşamıcam valla özelden pm at cevaplıyım.
:DAyrıca konuyu açan arkadaş knox kaldırılabilir ama bunu yapacak uygulamaları kurmak sayacı tetikler. Yani kısacası sayacın artmasını istemiyorsan Almanya 4.3 ile devam edeceksin veya mk9 ve üzeri sürümlerden başka bir ülkenin stock 4.3 sürümünü yine odin ile kurabilirsin. Onun dışında mk9 altına inmek yasal yollarla mümkün değil (kies ile cihazı ilk sistemine döndürme varmış herhalde ama ben denemedim ve xda forumunda da kimse bana öyle birşeydende bahsetmedi). Bu bootloaderden kurtulmanın bir yolunu ben bulamadım hala bulan olurda bizide aydınlatırsa sevinirim.

Anil-D

Anil-D

Üye
Hocam ben root yaptım ve sayacı etkilemedi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hocam ben root yaptım ve sayacı etkilemedi
Profilinden gördüğüm kadarıyla telefonun s4 ve diğer konulardan gördüğüm kadarıyla s4 için sayacı etkilemeden root etme yöntemi var bu yüzden sayacı tetiklemeyen root yapmışsın :) Yoksa s4 sahipleri şimdilik root yapamazdı sayaç artacak diye

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Profilinden gördüğüm kadarıyla telefonun s4 ve diğer konulardan gördüğüm kadarıyla s4 için sayacı etkilemeden root etme yöntemi var bu yüzden sayacı tetiklemeyen root yapmışsın :) Yoksa s4 sahipleri şimdilik root yapamazdı sayaç artacak diye

evet hocam yaptim ama pek iyi olmadi

Anil-D

Anil-D

Üye
Şu an için s4 lerde root sayacı arttırmadan yapılıyormuş ve tutarlı değilmiş geçen gün tesadüfen okudum bir konuda
tutarli derken knoxu silemedigim icin sisteme mod atamiyorum uyari veriyor

Anil-D

Anil-D

Üye

uygulamari devre disi birakirsaniz %50 sarj bonus hocam bir tek resimdekileri devre disi birakamiyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bilemiyorum :D tam stabil çalışmayan bir root olduğu için bilgimde yok

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
hocam nasil ama ekranda bir sey birakmadim :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
serdar_gs

serdar_gs

Üye
hocam nasil ama ekranda bir sey birakmadim :D
On numara olmuş benimde telefonda bu şekilde diyebilirim dağınık sevmiyorum herşey derli toplu ama notlarda şarj pek sıkıntı olmadığı için uygulamaları silmedim :D zaten ditto notta gereksiz sevmediğim uygulamalar yok kurulumdada seçmedim :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
hayir hocam uygulamalari silmedim devre disi biraktim suan rootlu degil

Takipçi Satın Al

Üst Alt