KD1907
Üye
Bu konular hakkında pek fazla bi bilgim yok ama bildiğim şeyleri yazdım diye masus mu soruyosun bunları? Kesin kanıt göster falan diyosun bunla mı uğraşıyım şimdi yarım saat? Taktın sen galiba?Cahil demedim estağfurullah. Peki o zaman madem biliyosun bana söylediklerinin açıklamasını yapar cevap verirsen sevinirim.
*Sayacı sıfırlamak mümkün değil diyosun ona eyvallah doğru.
*4.1.2 ye dönmeye çalışırsan veya başka rom yüklersen sayaç artar demişsin. Bunu açıklarmısın bana 4.1.2 ye nasıl dönülür?
*Root yapınca unroot yapsan bile sayaç artar demiştin evet bu doğru ama garanti dışı kalıyor demişsin bunu neye dayarak söyledin peki? Bana kesinlikle garanti dışına bıraktığına dair kanıt yada kaynak verirmisin?
*Diğer mesaja ben cevap vereyim türkiye için 4.3 gelirse onu odin ile kurmak mümkün olur ve sayaç artmaz ama mk9 sürümü altına şu anda odin ile dönmek mümkün değil knox engel koyuyor.
Bildiklerin vardır bilmediklerin vardır eyvallah ama kesin konuştuğun şeyler var bunların cevaplarını bende aradığım için madem biliyosun söyle faydalanalım.
Ayrıca konuyu açan arkadaş knox kaldırılabilir ama bunu yapacak uygulamaları kurmak sayacı tetikler. Yani kısacası sayacın artmasını istemiyorsan Almanya 4.3 ile devam edeceksin veya mk9 ve üzeri sürümlerden başka bir ülkenin stock 4.3 sürümünü yine odin ile kurabilirsin. Onun dışında mk9 altına inmek yasal yollarla mümkün değil (kies ile cihazı ilk sistemine döndürme varmış herhalde ama ben denemedim ve xda forumunda da kimse bana öyle birşeydende bahsetmedi). Bu bootloaderden kurtulmanın bir yolunu ben bulamadım hala bulan olurda bizide aydınlatırsa sevinirim.