m542tf
Üye
tek doğru yol discovery elite galiba en üst donanım en uygun fiyat..
doğru söze 
tek doğru yol discovery elite galiba en üst donanım en uygun fiyat..
doğru söze 
teknoloji mağazalarında çözüm bulunmuş hediye kartı; 100,200,500 tl hediye kartlarını maksimum 9 takside alıp o hediye kartıyla alıyorlarmış yasal bir işlem kanun bunu kapsamıyor anlaşılanherkese merhaba ben ce beklemek lazım sizlerin dediği gibi mutlaka fiyatlar aşağı çekiilecektir die düşünüyorum çunku kredi kartıyla takditlandirme kalktı cep tel alınımda herkes kartla alıyordu şimdi artık alınmıyor ayrıca oparatorden tel almak saçmalık olur ileride hu durum göz önüne alınarak fiyatlar düşürülebilir diye düşünüyorum beklemek lazım
telefon 31 ocak saat 22:30 gibi satışa çıktı o saatte turkcell mağazadan alinabilirdi taksitle. 1 şubat itibariyle taksit kalktı. Ama bir çözüm bulmuş olabilirim kendi adıma olursa telefonu yakın bir zamanda alıyorum Allah (c.c) izniyle900 dolardan çıkacağı belliydi zaten dolar ve euro yükseldi fiyat arttı doğal olarak fiyatın böyle olmasında nokianin bi suçu yok tamamen ülkemizin ekonomisiyle alakali birde bilenlere bir sorum var vodafone taksit yapmıyor turkcell yapıyor dediniz ya taksitler kalktı turkcell in yaptığı taksit nasıl birsey?
Anlamadim amac ne burdakiTaksit için size bi önerim var daha önce yaptığım ve arkadaşlarıma yaptırdığım bi yöntem sanalpazar.com a herhangi bir ilan açın örneğin 1500 tl lik rastgele bir ürün açın saat gözlük vs ne olursa sonra başka bi hesaptan ilan açtığınız ürünü 9 taksitle alın ben 12 taksit yapmıştım ama artık 12 taksit yok siz onu alınca site % 5 kâr payı koyar satın aldığınız hesaptan da 1 gün sonra falan ürünü aldığınıza dair onay verin para sizin hesabınıza nakit yatar siz bankaya taksitle ödersiniz
Parayi taksitlendirmekAnlamadim amac ne burdaki
Sen ordan 1500 tl nin % 5 eksigini nakit alıyorsun kredi kartına 9 taksit oduyosun amaç buParayi taksitlendirmek