Haber Nokia Lumia 1520 Satışa Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 1520'nin ekranı da satışa çıkmış:) 550TL

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Demekki lumia 1520 yi sakın düşürüp ekranı kırmayacakmışız :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ilk çıktığında düşündüğüm fiyat buydu akabinde gelseymiş demek ki daha ucuz olabilirmiş fiyat belli alacak olan zaten alır, başka modelleri örnek vermenin anlamı yok sonuçta piyasayı herkes gözlemliyor discovery elite f/p olabilir ama donanımda işin bitmediğini gördük iphonedan eğer suyunu samanını vermezlerse elite bir süre olur e-lite canım donanım patates olur sonra, gerçi lite sürümü de olacakmış yine de uzun ömürlü değil kısa kullanımlık cihazlar gibi geliyorlar bana kaliteli olan kendini gösteriyor ve kullandırıyor
discoverynin ne kadar tutulduğunu ve ne kadar satıldığını araştırmanız lazım :) nokiayayı o kadar savunuyoruz da adamlar doğru bir iş yapmıyorlar ki. başka cihaz önermede de karşılaştırmada da ne sakınca var ?
Ayrıca bu dolar kuru falan sadece nokiayayı falan mı vuruyor.
yanlış anlaşılmasın bende 920 kullanıyorum çevremde en az 10 kişiye lumia aldırmışımdır. yanlış olan müşteri memnuniyetinin geride tutulması. gerektiğinde firmanın kendi bütçesinden kullanıp azıcık da olsa piyasaya göre alıcıya göre hareket etmesi gerek.

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve Esendağlı
beats

beats

Üye
discoverynin ne kadar tutulduğunu ve ne kadar satıldığını araştırmanız lazım :) nokiayayı o kadar savunuyoruz da adamlar doğru bir iş yapmıyorlar ki. başka cihaz önermede de karşılaştırmada da ne sakınca var ?
Ayrıca bu dolar kuru falan sadece nokiayayı falan mı vuruyor.
yanlış anlaşılmasın bende 920 kullanıyorum çevremde en az 10 kişiye lumia aldırmışımdır. yanlış olan müşteri memnuniyetinin geride tutulması. gerektiğinde firmanın kendi bütçesinden kullanıp azıcık da olsa piyasaya göre alıcıya göre hareket etmesi gerek.
discoveryi ve kullanıcılarını biliyorum satış yapmasının sebebini de, nokiayı savunmuyorum artık açıkçası ülkemizdeki hizmeti servisleri gördük merak ettiğim avrupada mesela lüxemburgda nasıl hizmet ve servis var ? öğrenmek lazım, başka cihaz önerilmemesi de cihaz haberi hasebiyle sonuçta tartışmalarda örneklendirebiliyoruz, kurların çok önemli olduğunu bende düşünmüyorum, alıcıya göre hareket etmesi için çok iyi satışlar olması gerek misal S5 için bir takım değerlendirmeler yapılmıştı

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
çok iyi satışlar için alıcıya göre hareket etmek lazım. s4 ilk çıktığında da çok sattı çünkü bünyede çok yenilik vardı. günlük hayatta kullanılır ve ya kullanılmaz adamlar yaptılar ve sattılar. sonra fiyatı hızla düştü zaten. lumialarda fiyatta çok hızlı düşüyor denilemez. lumialarda sistemde cezbedici bi yenilik yok. bari fiyatı uygun tut satış yap.. discovery o modelde bir çok yenilik barındırıyor. sistemde olsun donanımda olsun. sonuçta bu dolar bunlarıda etkiledi ama adam röportajında diyor 1400 liraya çıkacakken bütçemizden kullanıp 1200 tlye çıkartıcaz maximum. discovery 2 de 1 gb ram vardı kullanıcılar istedi diye 2 ye çıkarıldı. böyle küçük bir firma bile bunları yapabiliyorsa nokianın rahatlıkla yapması lazım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Hagios ve m542tf
Hagios

Hagios

Üye
Dediğim gibi bende almaya düşünen arkadaşlara beklemelerini tavsiye ederim. 8.1 ne getirecek, nasıl olacak bilmiyoruz.Bir arkadaş demiş 8.1 bekleyecekseniz o zaman o gelince 8.2, 8.3 bekleyin diye. 8.1 benim gözümde WP8 kaderini belirleyecek olan bir güncelleme.Eğer beklediğim gibi gelirse telefonum olmaya devam eder.Ama hayal kırıklığına uğratırsa istemedende olsa başka bir telefona geçmek zorunda kalırım ve 8.2 yi falan beklemem.Bu kadar denediğimiz yeter diye düşünürüm.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Yuh çok ucuz hemen yarın gidip alıyorum.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Dediğim gibi bende almaya düşünen arkadaşlara beklemelerini tavsiye ederim. 8.1 ne getirecek, nasıl olacak bilmiyoruz.Bir arkadaş demiş 8.1 bekleyecekseniz o zaman o gelince 8.2, 8.3 bekleyin diye. 8.1 benim gözümde WP8 kaderini belirleyecek olan bir güncelleme.Eğer beklediğim gibi gelirse telefonum olmaya devam eder.Ama hayal kırıklığına uğratırsa istemedende olsa başka bir telefona geçmek zorunda kalırım ve 8.2 yi falan beklemem.Bu kadar denediğimiz yeter diye düşünürüm.
Aynen katılıyorum sana.

saynesim

saynesim

Üye
Yarın gidiyorum almaya

• Beğen
Tepkiler: m542tf
braayn

braayn

Üye
düşmesini bekleyeceğim artık...

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve sahte_suhte
dakamon

dakamon

Üye
Dolar 1.5 civarı olsada telefonun minimum fiyati yine de 1800 tl olacaktı. En iyi ihtimal. Bu kura ragmen n9rmal

braayn

braayn

Üye
en çok da sana üzüldüm kardeşim.. :( nasıl da bekliyordun 1520'yi.. )):

hiç sorma çok bekledim ama herşeyde bir hayır vardır diyip teselli oluyoruz bugün 1800e çıksaydı bugün almış ve kullanıyor olacaktım ...

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
Rainesto

Rainesto

Üye
hiç sorma çok bekledim ama herşeyde bir hayır vardır diyip teselli oluyoruz bugün 1800e çıksaydı bugün almış ve kullanıyor olacaktım ...
Bence umudunu önceden kesmeliydin dolar fırladıgı için böyle çıktı şansına küs

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Dolar uçtu, Euro 3₺ yi geçti. Fiyatlar da haliyle tavan yaptı. HTC - Sony - Nokia'nın üst düzey telefonları genelde aynı fiyatlarda çıkıyor. Öyleyse HTC One M8 - Xperia Z2 de o civar fiyatlarda çıkacak. Taksit olayıda kalktı. Allah sonumuzu hayretsin.
Yarın gidiyorum almaya
Video atmayı unutma :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Esendağlı

Esendağlı

Üye
1520 çok büyük duruyor,şu çerçeveyi küçültmek gerek.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Beyler zaten Surface Pro 2250 TL , eğer büyük seviyorsanız inceleyin.

braayn

braayn

Üye
1520 'yi bugün istanbulda bir çok yere sordum bulamadım vodofone bayileri dahil istanbulda Avrupa yakasında bulan varsa .
Nerden bulduğunu Bi zahmet söylerse haftaya gidip bakıcam...

Üst Alt