discoverynin ne kadar tutulduğunu ve ne kadar satıldığını araştırmanız lazımilk çıktığında düşündüğüm fiyat buydu akabinde gelseymiş demek ki daha ucuz olabilirmiş fiyat belli alacak olan zaten alır, başka modelleri örnek vermenin anlamı yok sonuçta piyasayı herkes gözlemliyor discovery elite f/p olabilir ama donanımda işin bitmediğini gördük iphonedan eğer suyunu samanını vermezlerse elite bir süre olur e-lite canım donanım patates olur sonra, gerçi lite sürümü de olacakmış yine de uzun ömürlü değil kısa kullanımlık cihazlar gibi geliyorlar bana kaliteli olan kendini gösteriyor ve kullandırıyor
nokiayayı o kadar savunuyoruz da adamlar doğru bir iş yapmıyorlar ki. başka cihaz önermede de karşılaştırmada da ne sakınca var ?discoveryi ve kullanıcılarını biliyorum satış yapmasının sebebini de, nokiayı savunmuyorum artık açıkçası ülkemizdeki hizmeti servisleri gördük merak ettiğim avrupada mesela lüxemburgda nasıl hizmet ve servis var ? öğrenmek lazım, başka cihaz önerilmemesi de cihaz haberi hasebiyle sonuçta tartışmalarda örneklendirebiliyoruz, kurların çok önemli olduğunu bende düşünmüyorum, alıcıya göre hareket etmesi için çok iyi satışlar olması gerek misal S5 için bir takım değerlendirmeler yapılmıştıdiscoverynin ne kadar tutulduğunu ve ne kadar satıldığını araştırmanız lazımnokiayayı o kadar savunuyoruz da adamlar doğru bir iş yapmıyorlar ki. başka cihaz önermede de karşılaştırmada da ne sakınca var ?
Ayrıca bu dolar kuru falan sadece nokiayayı falan mı vuruyor.
yanlış anlaşılmasın bende 920 kullanıyorum çevremde en az 10 kişiye lumia aldırmışımdır. yanlış olan müşteri memnuniyetinin geride tutulması. gerektiğinde firmanın kendi bütçesinden kullanıp azıcık da olsa piyasaya göre alıcıya göre hareket etmesi gerek.
Aynen katılıyorum sana.Dediğim gibi bende almaya düşünen arkadaşlara beklemelerini tavsiye ederim. 8.1 ne getirecek, nasıl olacak bilmiyoruz.Bir arkadaş demiş 8.1 bekleyecekseniz o zaman o gelince 8.2, 8.3 bekleyin diye. 8.1 benim gözümde WP8 kaderini belirleyecek olan bir güncelleme.Eğer beklediğim gibi gelirse telefonum olmaya devam eder.Ama hayal kırıklığına uğratırsa istemedende olsa başka bir telefona geçmek zorunda kalırım ve 8.2 yi falan beklemem.Bu kadar denediğimiz yeter diye düşünürüm.
en çok da sana üzüldüm kardeşim..düşmesini bekleyeceğim artık...
nasıl da bekliyordun 1520'yi.. .gif)
en çok da sana üzüldüm kardeşim..nasıl da bekliyordun 1520'yi..
![]()
Bence umudunu önceden kesmeliydin dolar fırladıgı için böyle çıktı şansına küshiç sorma çok bekledim ama herşeyde bir hayır vardır diyip teselli oluyoruz bugün 1800e çıksaydı bugün almış ve kullanıyor olacaktım ...
Video atmayı unutmaYarın gidiyorum almaya

ingilterede 128GB'ı 500$Beyler zaten Surface Pro 2250 TL , eğer büyük seviyorsanız inceleyin.
ingilterede 128GB'ı 500$