papakudioflu
Emekli Yönetici
Forumda bir fon oluşturup ortak 1520 alalım @papakudioflu![]()

Forumda bir fon oluşturup ortak 1520 alalım @papakudioflu![]()

kim dedi onu ya aralıksız forum takipçisiyim hiç böyle bir şey duymadım ve haber içinPeki alinirmi lumialar satildi artik ek gucelleme gelmeyecek fapan deniyordu
ilk çıkış fiyatı biraz fazla ama bu telefon için verilebilir.Bir de operatör satışı bu normal satışı bu kadar pahalı olur mu 
kim dedi onu ya aralıksız forum takipçisiyim hiç böyle bir şey duymadım ve haber içinilk çıkış fiyatı biraz fazla ama bu telefon için verilebilir.Bir de operatör satışı bu normal satışı bu kadar pahalı olur mu
![]()
faturalı hat şart maalesef6 aylık taksit yapabiliyoruz diye biliyordum, yanlış mı biliyor muşum ya? İlla faturalı hat mı :/
bekleyenlerine hayırlı olsun
bu fiyat beni uzdu hani bekleyeceğim artık 1800 den yukarı vermem arkadaş sinirlendim şimdi bekle bekle dolar Euro tavan yapsın sonra Türkiyeye sok öyle kalırız ne bu arkadaş yha

wp istemiyorsan bekle gm elit alvodafone satamaz tarifelerin en ucuzu 135 tl 24 ay taahhüt olmaz bu iş tutmaz çok sinir oldum keşke lg g2 alsaydım.![]()
wp istemiyorsan bekle gm elit al
tarifeye ek alabilirsin ama 24 ay üstelik vodafone olman lazım hemde tarifeler pahalı bence6 aydan beri bu telefonu bekliyorum adamlar taksitler biterken taksitli satışı olmayan operatörden satişa çikartıyor ona kızgınım. Başka telefonda alabilirdim ama aklım bu telefonda kalacaktı o sebepten almadım. Fiyata birşey demiyorum Ali reyizle konuştuğumuz seviyeden çıktı ama yanlış kanaldan. Turkcell sataydı ilk telefonu ben almıştım. Taksit yapıyordu turkcell.
tarifeye ek alabilirsin ama 24 ay üstelik vodafone olman lazım hemde tarifeler pahalı bence