Haber Nokia Lumia 1520 Satışa Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
Pahallı değilde vodafone da tarifeye ek satınca tuzlu oluyor. Bari turkcel den çikaydı taksitle alırdım.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Peki alinirmi lumialar satildi artik ek gucelleme gelmeyecek fapan deniyordu
kim dedi onu ya aralıksız forum takipçisiyim hiç böyle bir şey duymadım ve haber için :tşk: ilk çıkış fiyatı biraz fazla ama bu telefon için verilebilir.Bir de operatör satışı bu normal satışı bu kadar pahalı olur mu :hmmm

m542tf

m542tf

Üye
kim dedi onu ya aralıksız forum takipçisiyim hiç böyle bir şey duymadım ve haber için :tşk: ilk çıkış fiyatı biraz fazla ama bu telefon için verilebilir.Bir de operatör satışı bu normal satışı bu kadar pahalı olur mu :hmmm

tarifeye ek olarak satilıyor o sebepten değişmez aynı fiyat kalır vodafone da

zaakaan

zaakaan

Üye
6 aylık taksit yapabiliyoruz diye biliyordum, yanlış mı biliyor muşum ya? İlla faturalı hat mı :/

Rainesto

Rainesto

Üye
bekleyenlerine hayırlı olsun

m542tf

m542tf

Üye
Sonu vodafone özel çıkan l925 32 gb gibi olur inşallah

zaakaan

zaakaan

Üye
Vodafone dışına çıkmasını bekleyeceğim artık :(

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Discovery elite çıkıcak 1200 Tl ye 3 gb ram bunun piyasası kalmıcak işi çok zor

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

merkel02

Kapalı Hesap
ömrümüz beklemekle geçiyor.. Alacak olanlara hayırlı olsun şimdiden.. Biz 5" bekliyoruz hâlâ.. :(

braayn

braayn

Üye
bu fiyat beni uzdu hani bekleyeceğim artık 1800 den yukarı vermem arkadaş sinirlendim şimdi bekle bekle dolar Euro tavan yapsın sonra Türkiyeye sok öyle kalırız ne bu arkadaş yha

m542tf

m542tf

Üye
bu fiyat beni uzdu hani bekleyeceğim artık 1800 den yukarı vermem arkadaş sinirlendim şimdi bekle bekle dolar Euro tavan yapsın sonra Türkiyeye sok öyle kalırız ne bu arkadaş yha

vodafone satamaz tarifelerin en ucuzu 135 tl 24 ay taahhüt olmaz bu iş tutmaz çok sinir oldum keşke lg g2 alsaydım. :sopa:

m542tf

m542tf

Üye
wp istemiyorsan bekle gm elit al

6 aydan beri bu telefonu bekliyorum adamlar taksitler biterken taksitli satışı olmayan operatörden satişa çikartıyor ona kızgınım. Başka telefonda alabilirdim ama aklım bu telefonda kalacaktı o sebepten almadım. Fiyata birşey demiyorum Ali reyizle konuştuğumuz seviyeden çıktı ama yanlış kanaldan. Turkcell sataydı ilk telefonu ben almıştım. Taksit yapıyordu turkcell.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
1520 ülkemizdeki döviz kurlarının da yardımıyla takipçilerini üzdü :agla2:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
6 aydan beri bu telefonu bekliyorum adamlar taksitler biterken taksitli satışı olmayan operatörden satişa çikartıyor ona kızgınım. Başka telefonda alabilirdim ama aklım bu telefonda kalacaktı o sebepten almadım. Fiyata birşey demiyorum Ali reyizle konuştuğumuz seviyeden çıktı ama yanlış kanaldan. Turkcell sataydı ilk telefonu ben almıştım. Taksit yapıyordu turkcell.
tarifeye ek alabilirsin ama 24 ay üstelik vodafone olman lazım hemde tarifeler pahalı bence

m542tf

m542tf

Üye
tarifeye ek alabilirsin ama 24 ay üstelik vodafone olman lazım hemde tarifeler pahalı bence

13 yıldır vodafone luyum zaten faturama ek olarakta alabiliyorum kredi kartsız orda sıkıntı yok. Lakin tarifeler az ve fiyatları pahallı.

Üst Alt