Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Gördüm linki yarın yenileri şuan PC de değilim taptalktan yazıyorum

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Link ve Başlık güncellenmiştir.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam TWRP linkini vereyim isterseniz, sizin söylediğiniz siteden .img olarak iniyor.
Buyrun link;

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Link - Konu - Twrp Linki - Romdaki Yeni Değişiklikler güncellendi

kinderip_com

Üye
ustalarım şimdi dediğiniz gibi inşaallah kurulumu yaptım lakin şu an telefon kurulum ekranında iken secsetupwizard çalışmayı durdurdu hatası veriyor, bu yüzden kurulumu tamamlayamıyorum. Yardımarınızı rica ediyorum

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Islemleri baştan tekrar yap wipe ları filanda yap.

best1905

best1905

Üye
Secstup wizard durduruldu hatası var.wipelari yaptim gene ayni onun icin v6 ya dondum

camlikahvegfb

Üye
bn telefonuma bu roomu kurdum soyle bir sorum olacaktı. file managerda hafıza kartımın içindekileri göremiyorum ama telefon okuyor yani müzikler falan var içinde onları görüyor oynatıyor hiç bir sıkıntı yok fakat ben dosyaları göremiyorum acaba boyle bir sorun mu var yoksa ben nerden görecigimi mi bilmiyorum
simdiden teşekkürler

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
roma dün güncelleme geldi daha yeni v8 sorunlar olabilir v7 linki bulursanız paylaşırsanız sevinirim.romun sitesindeki yorumlara dikkat ettimde secsetupwizard hatası ve file manager de hata var diyorlar bi biz bu sorunlarla karşılaşmıyoruz. Romu kurmaya başaranlar lütfen Es FileManager kullanın telefonun kendi file managerinde daha iyi ve içinde bir çok aracı barındırıyor.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Orijinal konusuna baktım aynı hataları alanlar var, en iyisi bekleyin düzeltmek için v9 çıkaracaktır. :D

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Ingilizcem olsa mesaj atacam

best1905

best1905

Üye
Uyelik olsa mesaj atcam Uyelik yok mürekkep efekti falan isticem deneyin çok iyi oluyor

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Bilgim yokv8a çıkana kadar v7 linki konulmuştur tekrar ayrıca v8 linki de mevcuttur.

byl82

Kapalı Hesap
ustalarım şimdi dediğiniz gibi inşaallah kurulumu yaptım lakin şu an telefon kurulum ekranında iken secsetupwizard çalışmayı durdurdu hatası veriyor, bu yüzden kurulumu tamamlayamıyorum. Yardımarınızı rica ediyorum
bendede aynı sorun olmuştu tekrar romu indirdim ve kurdum hata vermedi.
v7 ye göre bence daha iyi v8 güzel olmuş buradan indir başka link bide bunu dene

FeLonieS

FeLonieS

Üye
bendede aynı sorun olmuştu tekrar romu indirdim ve kurdum hata vermedi.
v7 ye göre bence daha iyi v8 güzel olmuş buradan indir başka link bide bunu dene
Paylaşım için teşekkürler hocam, sanırsam düzenlemiş tekrardan. :)

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm link eklendi giderilen hatalar günlüğe yazıldı. Dosyanın silinme ihtimaline karşın kendi google drive ıma aldım linki. Bide ben şuan için bu romu kullanmıyorum cm 11 e geri döndüm bu rom stabildir. Cm 11 den de sorular geliyor rom düzeldimi diye ben romu tekrar hergün güncellemekteyim telefonumda.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
yeni sürüm link eklendi giderilen hatalar günlüğe yazıldı. Dosyanın silinme ihtimaline karşın kendi google drive ıma aldım linki. Bide ben şuan için bu romu kullanmıyorum cm 11 e geri döndüm bu rom stabildir. Cm 11 den de sorular geliyor rom düzeldimi diye ben romu tekrar hergün güncellemekteyim telefonumda.
Hocam bir isteğim olacak tabi elinizden gelir mi bilemem;
Bu rom ile birlikte gelen s4 klavye ve xperia klavye pek ilgimi çekmiyor, orijinal 4.1.2 klavye aradım bulamadım siz benden daha bilgilisiniz bu konularda, bulabilir misiniz acaba 4.1.2 orijinal klavyeyi?

Üst Alt