Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

akata35

akata35

Üye
hocam hafıza kartı yoksa ne oluyo :D

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Romu yüklemek için mutlaka hafıza kartı gerekiyor diye biliyorum.

yoran09

Üye
Saticam bu teli yaw boyna rom yukle bilmemne :) kota die bisey kalmadi

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
bu linkle ulaşabilirsin
Hocam yükledim şu an yükledim s3 miniye kullanıyorum. cm 11 kullanırken antutudan 10800 civarı bi puan almıştım virginity v7 'de test yaptım 8600 civarı puanım çıktı biraz banada ağır gibi geldi gerek AOKP gerekse CM 10.2 yada CM 11'e göre. S3mininin kendi custom rom'una çok benziyor o stabilde yani. Ama şarj olayı iyi geldi dediğiniz gibi size bir şey daha sorucam Paranoid Android ve Miui'nin S3 Mini Türkçe linkleri var mı elinizde paylaşabileceğiniz
istediğin rom çeşitleri vardır aokp cm11 bir çok çeşit rom mevcuttur.

akata35

akata35

Üye
benim stabil grafik 33 lere çıktı iyi mi kötü mü anlamadım.

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
ben orjinal roma döndüm bir süre böyle sonra tekrar cm 11 geçecem

akata35

akata35

Üye
neden döndün sıkıntı mı yaşadın

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
yok ben zaman zaman rom ları denedikten sonra tekrar orjinale dönerim bende orjinal romun yedeklemesi var pc de ordan tekrar yüklüyorum bir şey silinmeden kolaycana

akata35

akata35

Üye
hocam hangi programla yedekleme yapıp yüklüyorsun paylaşırsan sevinirim

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Yarın telefonu aldığım yere gidip oturtulan
yok ben zaman zaman rom ları denedikten sonra tekrar orjinale dönerim bende orjinal romun yedeklemesi var pc de ordan tekrar yüklüyorum bir şey silinmeden kolaycana
Yedeklemeyi cwm ile yaptıysanız uploadlayabilir misiniz, sıkıntısı yoksa.

yoran09

Üye
Bu romda tek sevmedigim chrome ve diger tarayicilarda kasmasi telin cok fazla kasiyor sebebini anlayamadim gitti

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Titanium Backup ile uygulamaları romuda twrp ile yedekliyorum.

best1905

best1905

Üye
e="yavuz14, post: 6747502, member: 110921"]Titanium Backup ile uygulamaları romuda twrp ile yedekliyorum.[/quote]
Titanium Backup ile uygulamaları romuda twrp ile yedekliyorum.
Subway surfers yedekledigimizde altin duruyormu yoksa sifirdanmi basliyoz cm 10.2 denicem bi hep touchwiz romu sıktı yaSizce cm mi kurayım yoksa rootlu orijinal romamı donsem kasacagini dusunuyorum ben o yuzden orijinal roma donmek istemiyorum

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Roma döndüm ilk bir hafta iyiydi sonra tekrar bundada kasmaya başladı. Sonra cm11 döndüm tekrar suan bazı önceki sorunları halletmis maclaw rom bugünlerde çok iyi durumda sana tavsiyem Cm 11 dön. Titanium backupla Subway sufers diyosan bendeki hackli tekrar Titanium dan kurdum duruyor altınlar

best1905

best1905

Üye
Aokp 4.3 kurdum telefon cok hizli ucuyor resmen tavsiye ederimv8 çıkmış hemen deniyorum

cavci7

Üye
Virginit v8 rom bugün yayınlanmış.

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Bakarım şimdi

Üst Alt