peki hocam sağolasınRomu yüklemek için mutlaka hafıza kartı gerekiyor diye biliyorum.
istediğin rom çeşitleri vardır aokp cm11 bir çok çeşit rom mevcuttur.Hocam yükledim şu an yükledim s3 miniye kullanıyorum. cm 11 kullanırken antutudan 10800 civarı bi puan almıştım virginity v7 'de test yaptım 8600 civarı puanım çıktı biraz banada ağır gibi geldi gerek AOKP gerekse CM 10.2 yada CM 11'e göre. S3mininin kendi custom rom'una çok benziyor o stabilde yani. Ama şarj olayı iyi geldi dediğiniz gibi size bir şey daha sorucam Paranoid Android ve Miui'nin S3 Mini Türkçe linkleri var mı elinizde paylaşabileceğiniz
Yedeklemeyi cwm ile yaptıysanız uploadlayabilir misiniz, sıkıntısı yoksa.yok ben zaman zaman rom ları denedikten sonra tekrar orjinale dönerim bende orjinal romun yedeklemesi var pc de ordan tekrar yüklüyorum bir şey silinmeden kolaycana
Subway surfers yedekledigimizde altin duruyormu yoksa sifirdanmi basliyoz cm 10.2 denicem bi hep touchwiz romu sıktı yaSizce cm mi kurayım yoksa rootlu orijinal romamı donsem kasacagini dusunuyorum ben o yuzden orijinal roma donmek istemiyorumTitanium Backup ile uygulamaları romuda twrp ile yedekliyorum.
Link atar mısınız hocam?Aokp 4.3 kurdum telefon cok hizli ucuyor resmen tavsiye ederimv8 çıkmış hemen deniyorum
Türkçe mi haci ve kamera wifi arama vs çalışıyor muAokp 4.3 kurdum telefon cok hizli ucuyor resmen tavsiye ederimv8 çıkmış hemen deniyorum