Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam bu stock rom Kernel v3'le birlikte mi geliyor
Bir sorum daha var ben şu an AOKP kullanıyorum wipe işlemlerini nasıl yapmam gerekiyor TWRP var telefonumda
Full wipe yapmalısınız hocam önce wipe cache reseti sürükleyin sonra advanced'e girip data system cache (ilk üçü olması lazım) işaretleyip yapın.

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
felonis ben wipe data wipe cache atmadan yükledim bi baktım kendisi programlarımı silmiş. Tabi ben zaten yedeklerimi titanium backupla almıştm tabii. Bide konuda görselleri nasıl yanyana koyarım bilen varmı.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
felonis ben wipe data wipe cache atmadan yükledim bi baktım kendisi programlarımı silmiş. Tabi ben zaten yedeklerimi titanium backupla almıştm tabii. Bide konuda görselleri nasıl yanyana koyarım bilen varmı.
Konu görsellerini nasıl yapacağını bilmiyorum ama zaten kurulumda ilk başta size sorulan soruda yes birde no var yesi seçerseniz daha önceden virginity romu kurduğunuzu ve verilerinizi silmemesini belirtiyorsunuz no derseniz kurmadığınızı verileri silmesini istediğinizi belirtiyorsunuz en azından böyle olması gerekli.
Alt satıra geçmeden linkleri yan yana yapıştırmayı deneyin birde.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hocam xperia klavyeyi ek olarak atabilir misin?

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
xperia klavye onun içinde bütünleşik diye biliyorum dosyaların içinde bulursam atarım

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları buldum ama apk şeklinde değil dosya dosya şeklinde vermiş sistem uygulaması root explorer ile dosyaları atsan bile çalışmaz tahminimce

Dosya linki bu nasıl yükleyeceğin hakkında bi fikrim yok modun zipin içinden çıkardım dosyayı

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
dosyaları buldum ama apk şeklinde değil dosya dosya şeklinde vermiş sistem uygulaması root explorer ile dosyaları atsan bile çalışmaz tahminimce

Dosya linki bu nasıl yükleyeceğin hakkında bi fikrim yok modun zipin içinden çıkardım dosyayı
Valla bende amatorum :rolleyes:

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
konunun en altına bak linki verdim cwm veya twrp varsa yükleyebilirsin telefonun rootlu olması gerekiyor haberin ola

yoran09

Üye
Teli rootlucam cmw yuklesem ne olur yuklemesem ne olur + zip yuklemesini wape cache yi fln ses acma home ve power tusundanmi yapicaz yoksa twrm mi neydi o programlami yapicaz ?

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
İki türlü de yapabilirsin fark etmez ikiside aynı tür programdır.

yoran09

Üye
İki türlü de yapabilirsin fark etmez ikiside aynı tür programdır.
Benim anlamadim olay su ben teli rootladim simdi hic bisey yapmadan ses acma home ve power yapip yuklesem olmazmi ?

İlla su trwpmi ne onlari yuklemem gerekiyormu ?

Wipe cache fln ses acma home pwer rin oldu yerdende yapiliyor ?

yoran09

Üye
Rom dosyasini attim hafiza kartina

ExCLuSiVe14

ExCLuSiVe14

Üye
Rom icin tesekkürler sarjı cok beğendim onun haricinde v6 dmod a benzer bi nevi kopya çekilmiş.. 4.3 ü de bekliyoruz

akata35

akata35

Üye
odin ile yükleme olmuyor mu?

Son düzenleme:
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Odin ile olmuyor hocam cwmüzerinden oluyor.

symsiyah

Üye
Hocam yükledim şu an yükledim s3 miniye kullanıyorum. cm 11 kullanırken antutudan 10800 civarı bi puan almıştım virginity v7 'de test yaptım 8600 civarı puanım çıktı biraz banada ağır gibi geldi gerek AOKP gerekse CM 10.2 yada CM 11'e göre. S3mininin kendi custom rom'una çok benziyor o stabilde yani. Ama şarj olayı iyi geldi dediğiniz gibi size bir şey daha sorucam Paranoid Android ve Miui'nin S3 Mini Türkçe linkleri var mı elinizde paylaşabileceğiniz

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Suan icin yok link elimde, Sadece bu rom cwm veya twrp ile kurulur

yoran09

Üye
Ben teli rootladim sonra hic bisey kurmadan direk ses acma home pwr le kurdum pek farklilik goremedim

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Benim anlamadim olay su ben teli rootladim simdi hic bisey yapmadan ses acma home ve power yapip yuklesem olmazmi ?

İlla su trwpmi ne onlari yuklemem gerekiyormu ?

Wipe cache fln ses acma home pwer rin oldu yerdende yapiliyor ?
Root yaptiysan ve cwm yukluyse twrp ye gerek yok yüklemeye.

Üst Alt