Haber Ram Optimizasyon Uygulama Aerize Optimizer Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Ram Optimizasyon Uygulama Aerize Optimizer Uygulaması
Hepimizin Cihazları ara sırada olsa yükleniyor diyor veyatta bellek azalınca kasıyor çok nadirde olsa.
google playde 7tl ücretle satışa sunulan ram boşaltma uygulaması windows phone 8 mağazasına ücretsiz olarak eklendi indirmenizi tavsiye ederim bir oyundan çıkınca belleği arttırır ve pilinizde boşa gitmemiş olur kullanmak size kalmış.

İŞTE LİNK:

Son düzenleme:

byibo

byibo

Üye
teşekkürler yararlı bir uygulama ücretsiz olmasıda çok iyi

serinaga

serinaga

Üye
İşe yarar mı acaba ? Deneyelim bakalım, teşekkürler paylaşım için :spr

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Teşekkürler, inşallah işe yarıyodur.

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim Arkadaşlar Gerçekten Bir Faydası Varmı Bilmiyorum Şimdi Denedim Arttı Birazcık Ram.

pirenuri

pirenuri

Üye
iyi de Windows Phone zaten çok az ram kullanıyor. Gerek var mı bu uygulamaya ?

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
sekajmer

sekajmer

Üye
sistemin gelişmesi açısından gerek var diğer türlü gereksiz ileride çok işe yarayacak bu uygulamalar

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
:tşk:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ücretsizken yükleyin şimdi değil ama ileride işe yarayacaktır.

Haber için teşekkürler.

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Arkadaşlar ben bu uygulamanın gerçekten işe yaradığını sanmıyorum. Çünkü Windows Phone SDK'nın bize verdiği Task veya API'lerde böyle bir yetki yok. Zaten Windows Phone işletim sistemi diğer işletim sistemlerine göre CPU, RAM gibi kaynak tüketimlerini mükemmel derecede optimize etmektedir.

serinaga

serinaga

Üye
Birkaç denedim ama aman aman bir faydası olduğunu sanmıyorum, sistem zaten stabil, kasmıyor ki optimizasyonu sistem kendi yapıyor, çok gerekli değil bence ve sildim. Haaa belki 512 Mb. için faydası olabilir ...

serverfun912

serverfun912

Üye
Kardeş android zaten ram temizleme sistemine sahip.Orda neden indirsinler ki :) genede saol çünkü wp'de böyle bir özellik yok.

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş android zaten ram temizleme sistemine sahip.Orda neden indirsinler ki :) genede saol çünkü wp'de böyle bir özellik yok.
ben haber yaptım isteyen indirir kullanılar 2 mb falan alan arttırıyor yalnız andrroid gorev yoneticisine sahip olsada tum sistem uygulamalarını kapatamıyor ve ek uygulamalara ihtiyaç duyuluyor siz kapandı sanıyorsunuz ama keşke oyle olsa.

Üst Alt