Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
işte bende diyorum konunun yorumlar ini oku görürsün millet 2 saat önce indirdi kurdu hatta resimlerini paylaştılar yani ilk değilsin.brz sabirli ol.brzdan bulur güncelleme yi senin telde. uzun sürüyor bulmasi.
işte bende diyorum konunun yorumlar ini oku görürsün millet 2 saat önce indirdi kurdu hatta resimlerini paylaştılar yani ilk değilsin.brz sabirli ol.brzdan bulur güncelleme yi senin telde. uzun sürüyor bulmasi.
saol abi bilgi için.doğrudur,benim tel baya doluydu.eğer tasinan veri bu kadar uzatiyorsa artik bu saatten sonra güncelleme yapmadan ne var ne yok silicem telden öyle güncelleme yapıcam
eğer bu is ise ben bunu 520 de görüyorum geçenlerde güncelleme gelmişti yüklemiştim oda aynı o zaman oda black almış oluyor bence bu black mi diye düşünüyorum şuan play to çalışırsa black tir
Hagios
Üye
Yüklemiyor hata veriyor.2 güncellemede sorunlu oldu benim için.Telefonu aşağı atmamak için zor tutuyorum kendimi.
Sosyete16
Üye
selam arkadaşlar L820 güncellemesi india ve italya da başlamış en yakın zamanda darısı bizim başımıza inşallah