Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
herkesten önce mi??sen herhalde bi 2 saat geriden geliyorsun :D konunun yorumlarinu geriye dönük oku anlarsın :)
ne zaman başladı yenimi acaba bende merak ettim kaçıncı sayfa ilk kuranlardan olmak istiyorumda

BelaMonte

BelaMonte

Üye
herkesten önce mi??sen herhalde bi 2 saat geriden geliyorsun :D konunun yorumlarinu geriye dönük oku anlarsın :)
ben facebookta nokianın paylaştığını görünce direk denedim buldu ama 20 dakikadır %0 da kaldı, reset attım şimdi hala bulmaya çalışıyor :S

n000k

n000k

Üye
yarım saattir çarklar dönüyor hep ayni çizgi de duruyor.. iş çıkarcak başıma galiba bu çarklar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yarım saattir çarklar dönüyor hep ayni çizgi de duruyor.. iş çıkarcak başıma galiba bu çarklar
benimde aynı %20 civarında kaldı birden dolucakta bekletiyor biraz 7dk sürüyor demişlerdi demin

n000k

n000k

Üye
ben facebookta nokianın paylaştığını görünce direk denedim buldu ama 20 dakikadır %0 da kaldı, reset attım şimdi hala bulmaya çalışıyor :S
işte bende diyorum konunun yorumlar ini oku görürsün millet 2 saat önce indirdi kurdu hatta resimlerini paylaştılar ;) yani ilk değilsin.brz sabirli ol.brzdan bulur güncelleme yi senin telde. uzun sürüyor bulmasi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nsu da güncelleme gözükmüyor ve garanti bölümünde denetleme başarısız yazıyor bende unregister yapmama rağmen.

n000k

n000k

Üye
benimde aynı %20 civarında kaldı birden dolucakta bekletiyor biraz 7dk sürüyor demişlerdi demin
bende yüzde falan yok göstermiyor.çarklar var altindada bir çizgi var azicik doldu öyle kaldı yarım saattir..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
işte bende diyorum konunun yorumlar ini oku görürsün millet 2 saat önce indirdi kurdu hatta resimlerini paylaştılar ;) yani ilk değilsin.brz sabirli ol.brzdan bulur güncelleme yi senin telde. uzun sürüyor bulmasi.
şimdi hava mı atıyorsun .s.s.s

efege

Üye
Glance screen'e bildirimleri nasıl ekleyeceğiz onu bulamadım bir türlü..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
AHA %1 :d:d:d: OLEY

erhanercan

erhanercan

Üye
diğer klasörünü temizleyebildiniz mi

n000k

n000k

Üye
çarklar biraz uzun sürebilir. Benim ki 40 dakika kadar sürmüştü. Taşınan verilerin boyutu uzatıyor.
saol abi bilgi için.doğrudur,benim tel baya doluydu.eğer tasinan veri bu kadar uzatiyorsa artik bu saatten sonra güncelleme yapmadan ne var ne yok silicem telden öyle güncelleme yapıcam :D

Rainesto

Rainesto

Üye
nsu link atacak var mı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
çarklar biraz uzun sürebilir. Benim ki 40 dakika kadar sürmüştü. Taşınan verilerin boyutu uzatıyor.
eğer bu is ise ben bunu 520 de görüyorum geçenlerde güncelleme gelmişti yüklemiştim oda aynı o zaman oda black almış oluyor bence bu black mi diye düşünüyorum şuan play to çalışırsa black tir

Hagios

Hagios

Üye
Yüklemiyor hata veriyor.2 güncellemede sorunlu oldu benim için.Telefonu aşağı atmamak için zor tutuyorum kendimi.

Sosyete16

Üye
selam arkadaşlar L820 güncellemesi india ve italya da başlamış en yakın zamanda darısı bizim başımıza inşallah

beats

beats

Üye
preview sürümünden güncelleyenler bence build sürümü yükledik ekstralar+bilgilerde build creation tarihine bakın

Üst Alt