Galaxy Note 2 için Note 3 özellikleri. Note 2'niz mi var Note 3 mü kullanmak istiyorsunuz . İçeri!

Sponsorlu Bağlantılar

devilspath

devilspath

Üye
ses açma+home+power yapıp recovery'ye girmeye çalıştığımda android resmi çıkıyor altında da downloading... do not turn off target!! yazıyor.. recovery açılmıyor???

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
ses açma+home+power yapıp recovery'ye girmeye çalıştığımda android resmi çıkıyor altında da downloading... do not turn off target!! yazıyor.. recovery açılmıyor???
Normalde gelmesi lazım ama siz telefon açıkken power tuşuna basılı tutun ve cihaz seçeneklerini (kapat,yeniden başlatmak için kullandığımız menü) açın yeniden başlata basın sonra açılan pencerede recoverye basın kapanıp açılırken recovery açılacaktır açılmıyorsa recoveryi tekrar kurun

devilspath

devilspath

Üye
Normalde gelmesi lazım ama siz telefon açıkken power tuşuna basılı tutun ve cihaz seçeneklerini (kapat,yeniden başlatmak için kullandığımız menü) açın yeniden başlata basın sonra açılan pencerede recoverye basın kapanıp açılırken recovery açılacaktır açılmıyorsa recoveryi tekrar kurun
dediğin yöntemle açıldı. teşekkür ederim...

devilspath

devilspath

Üye
8. aşamada hiçbirşey seçili olmasın demişsin..
check option to remove from list below..(çeviri: Aşağıdaki listeden kaldırmak için seçeneği işaretleyin)
burada accu weather ve all share cast var.. bunları seçersem bunlar yüklenir mi yüklenmez mi tam anlamadım?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
8. aşamada hiçbirşey seçili olmasın demişsin..
check option to remove from list below..(çeviri: Aşağıdaki listeden kaldırmak için seçeneği işaretleyin)
burada accu weather ve all share cast var.. bunları seçersem bunlar yüklenir mi yüklenmez mi tam anlamadım?
silmek için yani hiç yüklemeyecek seçili olmasın daha iyi ama altlarda knox var onu şeçebilirsiniz zaten knox kullanılamıyor

devilspath

devilspath

Üye
silmek için yani hiç yüklemeyecek seçili olmasın daha iyi ama altlarda knox var onu şeçebilirsiniz zaten knox kullanılamıyor
tmm dostum.. bu arada sungsenic rom v4 nasıl? note 3 özellikleri varmış ama 4.1.2 galiba android versionu??

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
tmm dostum.. bu arada sungsenic rom v4 nasıl? note 3 özellikleri varmış ama 4.1.2 galiba android versionu??
Berbat! sadece air command var kamerada da video çekimi yapılamıyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

4.3 ama air command ın logoları farklı sonra multi windowun yarım dairesi kocaman sonra pen window için çizilen kalem çok kalın. Bi kere göze hitap etmiyor

devilspath

devilspath

Üye
samsung yazısında kalırsa servise göndermeden bir çözümü var mı?
Berbat! sadece air command var kamerada da video çekimi yapılamıyor

4.3 ama air command ın logoları farklı sonra multi windowun yarım dairesi kocaman sonra pen window için çizilen kalem çok kalın. Bi kere göze hitap etmiyor
videoları izledim ben de beğenmedimgaliba samsung yazısında kaldım :/

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
samsung yazısında kalırsa servise göndermeden bir çözümü var mı?
videoları izledim ben de beğenmedim

Tabiki var ama düzelmeye de bilir samsung yazısında kaldıysa ilk önce denenmesi gereken şey recoveryden wipe edilmesi lazım bazı durumlarda telefon hardbrick oluyor ve odin ve reovery moda girilmiyor o zaman servis dışında çare yok

devilspath

devilspath

Üye
Tabiki var ama düzelmeye de bilir samsung yazısında kaldıysa ilk önce denenmesi gereken şey recoveryden wipe edilmesi lazım bazı durumlarda telefon hardbrick oluyor ve odin ve reovery moda girilmiyor o zaman servis dışında çare yok
tmm.. bi 5 dk daha beklicem.. açılmazsa wipe yaparım.. gelişmeleri yazarım..

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi

eğer recovery moda girilemiyorsa odin moda girin orijinal 4.1.2 tr sürümü ola n7100xxdmf3 indirin odin v 1.8.5 sonra odinle flaşlayın daha sonra root csc changer ile tur şeçin sonra rootu kaldırıp orijinal kullanabilirsiniz eğer tekrar custom roma dönmek istiyorsanız recoveryi kurup romu kura bilirsiniz sakınca yok (bu brickten sonraki en kötü durum senaryosu)
eğer recovery moda girilemiyorsa odin moda girin orijinal 4.1.2 tr sürümü ola n7100xxdmf3 indirin odin v 1.8.5 sonra odinle flaşlayın daha sonra root csc changer ile tur şeçin sonra rootu kaldırıp orijinal kullanabilirsiniz eğer tekrar custom roma dönmek istiyorsanız recoveryi kurup romu kura bilirsiniz sakınca yok (bu brickten sonraki en kötü durum senaryosu)
bu sadece recovery e girilmiyorsa yapılacaklar herkes yapmasın
tmm.. bi 5 dk daha beklicem.. açılmazsa wipe yaparım.. gelişmeleri yazarım..
bir soru samsung yazısının arkası mavi yanıp sönüyor mu yoksa samsung logosu ilk açılışta elips çiziyor ya onu mu yapıp duruyor

devilspath

devilspath

Üye
bu sadece recovery e girilmiyorsa yapılacaklar herkes yapmasın
bir soru samsung yazısının arkası mavi yanıp sönüyor mu yoksa samsung logosu ilk açılışta elips çiziyor ya onu mu yapıp duruyor
recoveryye girdim.. wipeları yaptım. romu tekrar kuruyorum. siyah ekranda samsung yazsı kaldı. animasyonsuz

• Beğen
Tepkiler: rey3112
devilspath

devilspath

Üye
kurulum bitti reboot yaptı şu an.. siyah arka planda samsung galaxy note 2 gt - n7100 yazıyor.. beliorum bakalım açılacak mı?adrenalin tavan yaptı bende xDyok kardeşim açılmıyor.. şimdi senden ricam bana yol göstermen.. ne yapmalıyım?efs yedeğimi kursam düzelmez mi?titanium backup yedeğim de var..

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
bi odinle root at belki ondandır ama recovery silinicek stock recovery olacak sonra philitz recoveryi kurarsın
kurulum bitti reboot yaptı şu an.. siyah arka planda samsung galaxy note 2 gt - n7100 yazıyor.. beliorum bakalım açılacak mı?adrenalin tavan yaptı bende xDyok kardeşim açılmıyor.. şimdi senden ricam bana yol göstermen.. ne yapmalıyım?efs yedeğimi kursam düzelmez mi?titanium backup yedeğim de var..
efs ydeği kurmak için telin açık olması gerekiyoreğer daha olmadı philiz recovery odinle tekrar kur sonra wipe factory resetn içnde cleaning rom de kesin çözülür eğer sorun yazılımsal ise bi dene ama romu tekrar kurmassan bozulur
cleanin rom dedikten hemen sonra romu tekrar kur sonra OK bendede olmuştuböyle düzeltmiştim önce bunu dene olmazsa tekrar root at

devilspath

devilspath

Üye
senin verdiğin recovery ile cleaning rom yaptım yine olmadı.. philiz recovery kurup mu cleaning rom diyim? sorun recoveryde mi?bi de dediğin recoveryyi nerden bulcam?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
senin verdiğin recovery ile cleaning rom yaptım yine olmadı.. philiz recovery kurup mu cleaning rom diyim? sorun recoveryde mi?bi de dediğin recoveryyi nerden bulcam?
philiz recoveryle dene bende philiz le yapmıştım

devilspath

devilspath

Üye
baktım da dediğin recovery zaten senin verdiğin işte.. bende kurulu.

Üst Alt