Xiaomi Mi Note 3 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Note 3 Root Atma ve TWRP Yükleme
Çinli şirket Xiaomi tarafından geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen orta seviye cihazlardan bir tanesi olan Mi Note 3 sahip olduğu Snapdragon 660 işlemcisi ile üst seviye cihazlara kafa tutan bir model olmuştu. Ülkemizde ithalatçı firma garantili olarak satılan bu model kısa sürede bir hayli popüler hale gelmişti. Bu yazımda sizlere Mi Note 3 root atma nasıl yapılır ve Mi Note 3 twrp yükleme işlemi nasıl yapılır kısaca ondan bahsedeceğim.

Aşağıda yer alan işlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki bütün dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Ayrıca bu işlemler sonucunda telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir yazılımsal veya donanımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Öncelikle BURAYA tıklayarak Mi Note 3 bootloader kilidi açma işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Sonrasında BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin.

Xiaomi Mi Note 3 TWRP Yükleme

Öncelikle tıklayın ve Mi Note 3 twrp dosyasını bilgisayarınıza indirin. Bu dosyanın adını recovery.img olacak şekilde değiştirin ve dosyayı adb driver klasörünün içerisine atın. Sonra telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve kablo ile bilgisayara bağlayın. Adb driver klasörü içerisinde cmd aracını çalıştırın. İlk olarak
Kod:
fastboot devices
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Ekranda cihazınızın kimlik numarasını göreceksiniz. Sonra ekrana
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik yüklemenin ardından Xiaomi Mi Note 3 twrp dosyası cihazınıza yüklenecektir.

Xiaomi Mi Note 3 Root Atma

Yukarıdaki recovery yükleme işlemi bittikten sonra tıklayarak Mi Note 3 root atma için gerekli olan magisk dosyasını indirin ve telefonunuzun hafızasına atın. Sonrasında telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonu twrp recovery modunda açın. Ardından yükle kısmına gelerek magisk dosyasını bulun ve seçin. Yüklemenin ardından telefonu yeniden başlatın. Menüye magisk uygulaması geldiyse Mi Note 3 root işlemi başarıyla gerçekleşmiş demektir.
 


Üst Alt