Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia Tavsiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Tavsiyeleri
Öncelikle iyi günler nokia lumia almak ıstıyorum fakat xperia z de aklımda lumianın en uygun fiyatlı en özellikli modeli hangısıdır cok modeli var bır turlu karar veremedım 850 tl butcem var 2.elde olabilir. Oyun oynamak ön planımda lumia almak ıstemıyodum fakat temple run gıbı uygulamalar yenı gelmıs bugun farkettım almaya karar verdım önerileriniz nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ismail

ismail

Üye
oyun önplanda ise androide yönelmen en iyisi olur diye düşünüyorum.

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
android olarak ne önerebilirsin peki ?

ismail

ismail

Üye
o konuda yetkili arkadaşı çağıralım @-qarapapaq-

esmeran3

esmeran3

Üye
o fiyata gmd alabilirsin eğer yok dersen s3 tavsiye ederim ben

Invoke

Invoke

Üye
Xperia Z var mı ki alabileceğin? 2.eli de o kadar ucuz değildir, 850liraya Z zor bulursunuz.
İkinci el Optimus G mantıklı olabilir ya da Nexus 4.

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
kardesım lg falan sevmıyorum tskler iphone nokia samsung bu 3ü 1000 lirada olur ya fiyat sıkıntı yok 150 200 para degıl :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve esmeran3
Tmobile

Tmobile

Üye
kardesım lg falan sevmıyorum tskler iphone nokia samsung bu 3ü 1000 lirada olur ya fiyat sıkıntı yok 150 200 para degıl :)
1099tl ye lumia 925 32 gb alabilirsin android alsanda bir zamandan sonra kasıcak.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye

Madem öyle, ben olsam temizinden 2.el Note 2 arardım.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve esmeran3

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
yok kardesm note 2 cok buyuk bak mesela ben sizlere söyliyim akıl verin nokiadan lumia 720 820 920 samsung S4 S4 mini iphoneden zaten 4S gelıyor o fıyata kafamdakıler bunlar cok buyuk telefon sevmıyorum lumianın hangısını alsam samsungmu alsam iphonemi alsam uygulamalarından dolayı bi akıl istiyorum sadece?

• Beğen
ismail

ismail

Üye
yok kardesm note 2 cok buyuk bak mesela ben sizlere söyliyim akıl verin nokiadan lumia 720 820 920 samsung S4 S4 mini iphoneden zaten 4S gelıyor o fıyata kafamdakıler bunlar cok buyuk telefon sevmıyorum lumianın hangısını alsam samsungmu alsam iphonemi alsam uygulamalarından dolayı bi akıl istiyorum sadece?
lumia 720 ve 820yi boşver 920 ve 925e bak sadece :)

bsavr

bsavr

Üye
Lumia 925 al zaten gelşimde mağaza hrrşey geliyor

• Beğen

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
peki Sony olarak öneriler sonydende aklımda P var çok güzel bi telefon arkadasımda var yok böyle telefon ya her şey var sonyden ne önerirsiniz peki?

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
xperia sp iyidir. S4 ya da 920(925) bunlar sıkıntıya sokmaz adamı diye düşünüyorum