XXMK2 üzerine CM 10.2 yi yükledim. Diğer CM versiyonlarına göre (bence) en iyisi bu. Herhangi bir kasma veya reset olayıyla karşılaşmadım. Ama birkaç şey olmasa daha iyi olabilirdi. Tabi benim kullanım alışkanlığımdan kaynaklanan şeyler, problem falan değil

1) Bende şey hastalığı var. Birini arayacaksam rehberden o kişiyi bulmak yerine numarasının bir kısmını arama yerinde tuşlarım ve ararım. Malum android'de rehberin açılması biraz zaman aldığı için ister istemez böyle bir alışkanlık edindim

CM'de numaralar
055-555-5555 gibi atandığı için bu özelliği kullanamıyorum. İlla araya tire karakterini istiyor. Normal düz şekilde (05555555555) ayarlanamıyor sanırım, ya da ben bulamadım. Artık kişi widgetlarını ana ekrana koyup aşacağız bunu
Not : Ara numaraları kabul etmese de 0555 gibi başlayınca numarayı gördüğünü farkettim. Sadece son 4 rakamını yazmak yerine baştan başlayacağız sanırım
2) Kamera kullanırken flaşı açtığımda fotoğraf çekerken değil hemen o saniyede açıyor. Acaba onun ayarı var mı bilmiyorum ama fotoğrafı çekerken flaşı açsa daha iyi olurdu sanırım
Gereksiz uygulamaları devre dışı bıraktım. Greenify yükleyip gerekli ayarları yaptım. Bunların haricinde performans'tan değiştirdiğin ayar var mı @
The Leon ?