The Shadow
Üye
Oldu bende cok meraklydim kazik yemeye900 e sfrini nerden bulacamki
ikinci erlleri sahibindende 800 yazio
getir o adamı buraya tarayacam 800 e 2.el s3 satarsa döverler cidden

Oldu bende cok meraklydim kazik yemeye900 e sfrini nerden bulacamki
ikinci erlleri sahibindende 800 yazio
getir o adamı buraya tarayacam 800 e 2.el s3 satarsa döverler cidden

cm 10.2 kurfu ll hep ole nyse napacagim sasrdim.gb ye geciom cok eski gelio jb ye geciom kasiyo sabir Allahim sabir acaba stock mk2 kasiyomu
bak ben son sürümü deneyemedim hataların çoğu düzeltilmiş saçma sapan bi hata kalmış sadece MK2 üzerine flashla işte
(şu an s3 te cm 10.2 stable yüklü aslında ama neyse
)Bak nispet yapiyo gdecem alacam g2 yi dut gbi kalacan![]()

Evet kardeşim hepsi aynı,ne kadr yeni sürüm çıkarsalarda beli bir süre sonra kasıyor.Bnde onu kulaniodun lite kurmustum takilinca arda geri gb ye dnup modifiye yaptim acaba mk2 stock olrak klaninca kasma yapiomu hc denemedim ole ama ?
son mesajımı 2 saat önce yazmışım yaw ne unutması ?vay yha nyse bu gdsle bende bişler ypacagımemir s3 ü aldı bizi unuttu![]()

sorunu olan birileri olsa ilgilenirim ki yineolsun knka öncden her daim ilglenrdin bizle![]()
hadi bana sorun bulun 
nedense denemedimCM 10.2 YÜKLÜMMİ KENDİ KNDİNE REST ATIOMU![]()

benim son denediğim sürüm 29 kasım dı ama fazla uzun kullanmadım 1-2 gün ama hiç reset atmadıbu nasıl yardımcılık knkahiç kurmadınmı 10.2 yi sanki

buyrun gardaşlar 4.4.2 cm cıkmış fu ll stable oldgunu sölemiş ben indrdim denicem paylaşmak istedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznrde bu devlet nerde bu insanlar![]()
ha bu arada cm 11 de hafız kartı sorunu var yane kamerada falan kayıt yeri secemiosunuz ve uygulamalarda hafıza kartını grmuyo tavsiye cm 10.2 20131208 sürümünü yükleyin güzel ve hızlı

3. Parti kamera uygulamasiyla denedin mi ? Ah ben olsaydim var ya...buyrun gardaşlar 4.4.2 cm cıkmış fu ll stable oldgunu sölemiş ben indrdim denicem paylaşmak istedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznrde bu devlet nerde bu insanlar![]()
ha bu arada cm 11 de hafız kartı sorunu var yane kamerada falan kayıt yeri secemiosunuz ve uygulamalarda hafıza kartını grmuyo tavsiye cm 10.2 20131208 sürümünü yükleyin güzel ve hızlı

Wap push manager i silmissindir ya da mesaj uygulamasinin provider iniŞu 10.2 yükleyim o zaman. CM10.1 sistem dosyalarını kurcalarken bir şey sildim yanlışlıkla mesaj göndermiyor.![]()

Wap push manager i silmissindir ya da mesaj uygulamasinin provider ini![]()
çokta üstüne düşmesim G alınca. Ilk firsatta düzelteyim bu sorunu.