The Shadow
Üye
Olur boyle seylerProvider silmem de o arada kaynadi multi sellecteçokta üstüne düşmesim G alınca. Ilk firsatta düzelteyim bu sorunu.
biz de az silmedik 
Olur boyle seylerProvider silmem de o arada kaynadi multi sellecteçokta üstüne düşmesim G alınca. Ilk firsatta düzelteyim bu sorunu.
biz de az silmedik 
Olur boyle seylerbiz de az silmedik
![]()
3. Parti kamera uygulamasiyla denedin mi ? Ah ben olsaydim var ya...![]()
ayrıca s3 ümüz yok napalım
10.2 nin son sürümü güzel kafm rahat
Şu 10.2 yükleyim o zaman. CM10.1 sistem dosyalarını kurcalarken bir şey sildim yanlışlıkla mesaj göndermiyor.![]()

Yeter laevet denedim malesef genelde böle en azından bende böleayrıca s3 ümüz yok napalım
10.2 nin son sürümü güzel kafm rahat
aynen yükle kafan rahat olur![]()

Olum la bura ace 2 konusu durduk yere gereksiz yer kaplama bizim konusmadan devam edeklaynnnnn![]()
![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbeyler ne düşünüyonuz bunun hakkındayer mi
hataları mevcut ha bu yeni srüm ama hatasız dmesine bakma 

nova yerine forumda da paylaşılan orjinal kitkat launcher daha iyi sadece 2 mb ram yiyor ve daha hızlıkardeşim tavsiyem mk2 üstüne cm 10.2 kur gereksiz proları kaldır nova launcher kur greenify i mutlaka kur kafan rahat olsun telefonumu yeniden sevdim vala ne kasma ne bska bi dert![]()
bu arada greenify boş ram sağlıyor olabilir ama onu silip ayarlar-performance-ram-KSM i açarsan daha iyi olur hız+ram+batarya
ve mk2 flashlarken csc ye şu dosyayı koyarsanız ram 624 olur (MK2 de 550 çünkü):
ayarlardan aç onu da sil gitsin sonrageldi gene seytan diyornovayı tek kulnma sebebim menüde sonsuz kaydır olmaması
![]()

dur bir zip yapayım o ayarı değiştiren sonra performans arttırıyo die seni kazıklayım sen onu flashla da sonra çıldırıp sil novayı da
neyse beyler hadi iyi geceler
yapacam o zipi vazgeçtim sanma ha 
Telefon hakkinda dan yapim numarasina 4-5 kez basmak aklina gelseydi boyle konusmazdinha bu arda performans yok canım bizim 10.2 de![]()
daha ogrenecek cok seyin var cidden... 
Gapps olarak su linktekini kullan romu flashlarken acilinca launcher i varsayilan olarak ayarla sonra konus haci...Ha ayrca kitkat lr kurdum ne 2 si 27 mb ram yyor bu kadarda sallama emir ne 2 si![]()