Galaxy Note 3 Rom V2.1

Sponsorlu Bağlantılar

isakan

Üye
2.sim kartta 3g çalışıyor mu acaba

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Ahmet KIROĞLU

Üye
ARKADAŞLAR nasıl yükleyecegiz anlatırmısınız lütfen

dust61

dust61

Üye
güncelleme bekliyoruz buğra gelicek demiştin hala gelmedi?

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve n000k
dust61

dust61

Üye
bekliyoruz sabırsıklıkla çünkü en beğendim rom bu oldu bütün paylaştıklarını tek tek yükleyip denedim. çok güzel paylaşımlar yapıyorsun eline sağlık.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
bekliyoruz sabırsıklıkla çünkü en beğendim rom bu oldu bütün paylaştıklarını tek tek yükleyip denedim. çok güzel paylaşımlar yapıyorsun eline sağlık.
Bu hafta lite ROM v3
Ve note 3 ROM v3
Gelecek
Hatta baidu romda gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
dust61

dust61

Üye
valla yok artık diyorum kontrolden çıktınız abi :) :rock:

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Buğra

geldeburaya

Üye
Arkadaşlar romu yukledim çok güzel fakat stock ROM da kalan msjlarimi geri cagiramadim yedeklemistim uzanti farkli uzantiyida değiştirdin olmadi nasil yapabilirim. Birde sol tarafta kisayol var bastimmi bütün uygulaamalari gösteriyor onu kaldirabiliyormuyuz?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Arkadaşlar romu yukledim çok güzel fakat stock ROM da kalan msjlarimi geri cagiramadim yedeklemistim uzanti farkli uzantiyida değiştirdin olmadi nasil yapabilirim. Birde sol tarafta kisayol var bastimmi bütün uygulaamalari gösteriyor onu kaldirabiliyormuyuz?

bu romun yeni versiyonu var onu kursaydın keske v3

leo06.8

leo06.8

Üye
arkadasım rom kurdum tesekkur ederım gayet guzel ellerıne saglık
benım soyle bır sıkıntım var bazen kendı kendıne benım basmadıgım yerlere basıyor sayfayı degıstırıyor felan bu bug mu yoksa sadece bendemı var yardımını beklıyorum

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
arkadasım rom kurdum tesekkur ederım gayet guzel ellerıne saglık
benım soyle bır sıkıntım var bazen kendı kendıne benım basmadıgım yerlere basıyor sayfayı degıstırıyor felan bu bug mu yoksa sadece bendemı var yardımını beklıyorum
Dokunmatik sapma sorunu var
Bu romun v3 surumu var forumda onu kurabilirsiniz.
Sapma sorunu cozumj yok suan var ama gelistirici roma eklemeli

mkahya

mkahya

Üye
Link çalışmıyor arkadaşlar

kyobekir

Üye
hoca eline saglık super ses kaliıtesi olsun superde oyunlarda hafıza sorunu veriyo birde googleplaydada oyun yukleme yabıyorum bilinmeyen hafıza sorunu desteklemiyo felan filan sadece bu roomda boyle yanı onu nasıl duzeltebiliriz yardım edersen roomlamı desen ben her roomu kurdum sadece bu roomda var bu sorun note 3 guzel tamamda oyun sorununu nasıl halletcez bı yardım tşkler ellerine saglık

mslkdn283

mslkdn283

Üye
Bu nasil iyi mi arkadaslar

Takipçi Satın Al

Üst Alt