[STABİL][PORT][4.2.2] LegenD Rom Special Edition V1

Sponsorlu Bağlantılar

EmReRoĞlU

Üye
Saolun :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra

cihatyılmaz

Üye
Sd karta yüklenen uygulamalar telefonu kapatıp açınca siliniyor. Bununla karşılaşan yada çözebilecek olan varmı acaba?

• Beğen
Tepkiler: loneely42
loneely42

loneely42

Üye
Sd karta yüklenen uygulamalar telefonu kapatıp açınca siliniyor. Bununla karşılaşan yada çözebilecek olan varmı acaba?

Ewet ayni sorun bende de mevcut arkadaslar... Telefonu kapatip acinca bazi uygulamalar kayboluyor tekrar indirdim gene kayboldu??? Anlamadim...

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Konuya fix ekledim arkadaşlar kurun

• Beğen
Tepkiler: loneely42
smh60

smh60

Üye
Herkesin denemesini öneriyorum roma büyük emek harcandı :anlas:

• Beğen
loneely42

loneely42

Üye
  • Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Saat ayarı sorunsuzdu kendiniz değiştirmiş olabilirsiniz

loneely42

loneely42

Üye
Yok galiba sorun üfleyerek kilit acma ekraninda sikinti var iptal ettim duzeldi

mesut568

Üye
Facebooktan video izleyemiyorum dostum mx player yukledim ama cozulmedi

Edit : facebook bildirimlerine tıkladigimda facebook acilmiyor ayrica

asd9798

asd9798

Üye
-Facebook uygulamasinda videolar acilmiyor
Ayrica rom bi ara kendiliginden kapandi ben tekrar yuklemek zorunda kaldim en yakin zaman da bi fix paketi daha ciksa fena olmaz:)

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
-Facebook uygulamasinda videolar acilmiyor
Ayrica rom bi ara kendiliginden kapandi ben tekrar yuklemek zorunda kaldim en yakin zaman da bi fix paketi daha ciksa fena olmaz:)
Ne için fix pakedi?
tarayıcıda sorunsuz videolar ben facebook uygulaması kullanmıyorum.uygulamayı silip yeniden yükleyiniz bunun için fix veremem

• Beğen
Tepkiler: asd9798
asd9798

asd9798

Üye
Ne için fix pakedi?
tarayıcıda sorunsuz videolar ben facebook uygulaması kullanmıyorum.uygulamayı silip yeniden yükleyiniz bunun için fix veremem

Aynen tarayici su an saha idealmiş bide bazi kamera uygulamalari var lg nin kamerasi falan onu sisteme gömerek mi calistiricaz cunku apk dan kurdum acilmadi.

dj-pirdeniz

Üye
Arkdaslar ben yeni yykledim cidden guzel akici bir rom..yanliz bi sorunu m var kisi listesi rehberde birlestir secenegi yok ? Bulmadim bi yardim lutfen birsuru yedek varmis ayni isimlerle doldu rehber??? Birlestir yapamuorum

dj.eric

dj.eric

Üye
Kardesim galerideki resimleri göremiyorum ayni sekilde muzikleride ne yapmalıyım

emre.koc

emre.koc

Üye
ellerine sağlık buğra hocam tekrardan :)

• Beğen

mesut568

Üye
Ne için fix pakedi?

Kardesim ne demek fix veremem ? Romu yapiyosunuz ama sorunlari cozmuyorsunuz.Herkes sizin gibi tarayicidan kullanmak zorunda degilki.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Fix verip vermemeyi size soracak değilim maalesef
İstemeyen kullanmayabilir romu biz bu işi eğlence hobi amaçlı yapıyoruz bir kazancımız yok

cihatyılmaz

Üye
Bildirim geldiğinde ben bakana kadar sürekli bildirim sesi çalıyor. Bunu nasıl kapatırım. Normalde olduğu gibi tek sefer çalması lazım

ismailaksay

Üye
Facebook da video izlenmiyor csc ile ilgili bir sorun var sanırım

Üst Alt