Öneri Lumia 520 Kullanlar Bakarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 Kullanlar Bakarmisiniz
evet arkadaslar ben lumia 520 almayi dusunuyorum androidden biktim artik su an discovery den yaziyorum onceki cihazimdan kesinlikle daha iyi bunu belirteyim ama klavyede bile sadece yazi yazarken takiliyor ara sira hem discovery hem de s3mini de takiliyor artik bunu istemiyorum ve telefon alicam insallah ve kesinlikle lumia alacagim ve butceme sadece 520 uyuyor cihazdan beklentilerim line facebook STABILLIK ve bi kac kucuk oyun ve bildigim kadariyla artik wp de de uygulama sikintisi yok yani markette facebook line var mi ve subway surf falan iste lazim evet ve en onemlisi ise web performannsi yani maxicep e rahat rahat girebileyim ve bunu discovery cok guzel yapiyor evet 520 kullanlar sizi bekliyorum yalniz cihazdan derdi olanlar da ne sorun yasadiklarini mesaj atsinlar lutfen ve en onemli diger bi seyse klavye nasil memnunmusunz herhangi bi tekleme oluyor mu? Cevap veren/verecek herkese vok tesekkur edrim

baby_face_

baby_face_

Üye
Öyle detaylı bi telefon değil, kamerası rezalet flaşı bile yok. Market uygulamaları çok kısıtlı facebook bile türkçe değil ( amcamın iki oğludna var en son cihazı eylülde elime aldım) onlarda telefonden hiç memnun değiller ve aldıklarına pişmanlar. Bende elime alıp kurcaladım ve uzak dur derim. İlla Windows Phone alacakcan başka marka veya modellere bak derim.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Öyle detaylı bi telefon değil, kamerası rezalet flaşı bile yok. Market uygulamaları çok kısıtlı facebook bile türkçe değil ( amcamın iki oğludna var en son cihazı eylülde elime aldım) onlarda telefonden hiç memnun değiller ve aldıklarına pişmanlar. Bende elime alıp kurcaladım ve uzak dur derim. İlla Windows Phone alacakcan başka marka veya modellere bak derim.
500₺ ye ne bekliyordun kardeş. Mağazada subway hariç hepsi var.

baby_face_

baby_face_

Üye
Ben 500 tl veripte içi boş bir kutu alamam. Sen alacaksan hayırlı olsun ne diyeyim.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
lumia 520 kullananlar demiş. Facebook var markette ve artık TÜRKÇE. Asıl programda bildirim sorunu var ama beta programında bildirimler düzeldi yani normal Facebook'a da gelecek. Vine, İnstagram, Twitter gibi uygulamalar var ve gayette iyi çalışıyorlar. Kamerayla fazla işin yoksa gayet iyi ve Gündüz gayet iyi çekiyor tek sorun gece iyi aydınlatılmamış ortamlarda. Line, whatsapp, viber gibi uygulamaların çoğu var. Oyunlar içinse şu an Subway yok ama geleceği söyleniyor. Belki duymuşsundur yeni çıkan işletim sistemleri arasında marketi en hızlı gelişen sistem WP8 oldu. Yani olmayan oyunlar hemen hemen her 2 haftada geliyor 1-2 tane. Ama bana kalırsa Discovery'den L520' ye geçme pişman olabilirsin.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben senden yardım istemedim konuyu açan yardım istemiş kimin yorum yaptığına az dikkat edin.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Herkes bi sey söylüyor kafam karisti

blackcemre

Üye
evet arkadaslar ben lumia 520 almayi dusunuyorum androidden biktim artik su an discovery den yaziyorum onceki cihazimdan kesinlikle daha iyi bunu belirteyim ama klavyede bile sadece yazi yazarken takiliyor ara sira hem discovery hem de s3mini de takiliyor artik bunu istemiyorum ve telefon alicam insallah ve kesinlikle lumia alacagim ve butceme sadece 520 uyuyor cihazdan beklentilerim line facebook STABILLIK ve bi kac kucuk oyun ve bildigim kadariyla artik wp de de uygulama sikintisi yok yani markette facebook line var mi ve subway surf falan iste lazim evet ve en onemlisi ise web performannsi yani maxicep e rahat rahat girebileyim ve bunu discovery cok guzel yapiyor evet 520 kullanlar sizi bekliyorum yalniz cihazdan derdi olanlar da ne sorun yasadiklarini mesaj atsinlar lutfen ve en onemli diger bi seyse klavye nasil memnunmusunz herhangi bi tekleme oluyor mu? Cevap veren/verecek herkese vok tesekkur edrim
Bence ikinci el 920 al 700 tl ye.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Simdi 450 ye lumia bulabilir miyim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bir kişiyiyi bilgilendirirken kulandığınız kelimelere dikkat edin buranın bir forum olduğunu unutmamanızı rica ederim.Tekrar ederseniz gereken yapılır.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
baby_face_

baby_face_

Üye
Kusura bakma @Nexman tekrarı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Texedo

Texedo

Üye
Ben lumia 520 kullanıyorum , işimi görüyor ben aldığım zaman alınabilcek bi telefondu Wp8'e geçmek için ama şimdi yeni modelleri felan çıktı hep . Öncelikkle kasılma gibi birşey görmedim şuana kadar Temmuz ayından beri kullanıyorum . Hiç bir kasma görmedim .
Eğer fotoğraf düşkünüysen flaş yok dezavantajı bu . Ama şuan şahsen ben discovery'den vazgeçmem yani wp8 e gelince sıkıntılar yaşıyacagına eminim ilk aylar güzel geçer , sonra hergün hergün aynı şey . Şahsen ben pişmanım suan telefoncu 300 tl fiyat veriyor 2.eline gösterdim , 300 tl daha bulup discovery'e geçmek isterdim yani .

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Herkese cevapları için çok teşekkür ederim s3mini kullanıyorum artik mecburen lumia ertelendi herkese forumlar kitlenebilir

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt