Şu an piyasada en iyi oyun performansı veren cihaz hangisi ?Ben ederim çünkü bu bi saçmalık.
Note 3 ? en iyi gpu ondaydi sanirim.Şu an piyasada en iyi oyun performansı veren cihaz hangisi ?
Arkadaş saçmalık diyor ya hangisi imiş acaba en iyi performans veren cihaz kendisinden duyalim hani bende meraklandim yani.(!)Note 3 ? en iyi gpu ondaydi sanirim.

Boşveeer kim ne derse desin önemli olan doğruyu bildiğini bilmenArkadaş saçmalık diyor ya hangisi imiş acaba en iyi performans veren cihaz kendisinden duyalim hani bende meraklandim yani.(!)![]()
gerisi hikaye.Hocam sen mesaji okudunmuBen de öyle olduğunu düşünmüyorum. Samsungun yazılımı en iyisiymiş yani öyle mi(oyun konusunda) ? =P

Hocam sen mesaji okudunmu![]()
Su an piyasadaki en iyi oyun performansini note 3 vermiyormu ?Okudum konuyu en başından.
Öyle demeyelim de performans olarak diyelim. Htc yi eledim zaten. Nexus 5 , Note 3 ve G2 kalıyor. G2 , diğer ikisinin gerisinde kalıyor. Nexus 5 ve note 3 en iyileri sanırım şu an.Ben de öyle olduğunu düşünmüyorum. Samsungun yazılımı en iyisiymiş yani öyle mi(oyun konusunda) ? =P
Su an piyasadaki en iyi oyun performansini note 3 vermiyormu ?
Öyle demeyelim de performans olarak diyelim. Htc yi eledim zaten. Nexus 5 , Note 3 ve G2 kalıyor. G2 , diğer ikisinin gerisinde kalıyor. Nexus 5 ve note 3 en iyileri sanırım şu an.
Tabiki buyuk fark olmayacak cunku hepsi yeni ve en ust segment telefonlar ama burda bahsedilen en iyisinin hangisi oldugu. Note 3 tede hatri sayilir bi gpu var bu bi gercekNote 3/ G2/ Z1/ Zultra/Nexus 5 büyük farkları olduğunu düşünmüyorum.
Ne açıdan geride kalıyor?

Tabiki buyuk fark olmayacak cunku hepsi yeni ve en ust segment telefonlar ama burda bahsedilen en iyisinin hangisi oldugu. Note 3 tede hatri sayilir bi gpu var bu bi gercek![]()
Fps olarak. Ha geri diyorum ama hala piyasanin en üst katmanini olusturan 2 3 cihazdan biriNote 3/ G2/ Z1/ Zultra/Nexus 5 büyük farkları olduğunu düşünmüyorum.
Ne açıdan geride kalıyor?
peki yazilim diyelim. note 3 bence oyun performansında en iyisi (nexus5 haric. inceleme firsatim olmadiMesele gpu değil burda, yazılım. Zaten note3'ün n9005 modelinden bahsetmiyor muyuz?
)hala felsefe yapıyosunYa sonu çıkmaz dediğin şeyin sonunu bulabilirsen?
ama evet ben felsefeyi seviyorumAdreno 330 graphics var note3 de ve bu birsürü cihazda kullanılıyo.Şu an piyasada en iyi oyun performansı veren cihaz hangisi ?
Qualcomm driverları yayınlar geliştiriciler kullanır. malide öyle bi durum yok samsung alır. qualcomm yayınlamak zorunda.Mesele burada genel cihaz performansı değil.Samsung cihazlarında hep güncel driver kullanıyor.Kendi telefonumdan örnek verirsem Note 2 4.1.2 sammy romunda epic citadelden 47 fps alıyordu.Overclock ile anca 55 fps ye çıkıyordu.
Ama 4.3 sammy romundaki yeni mali driverı ile fps 59 dan aşağıya düşmüyor epic citadelde.Hemde overclocksuz.Aospda ise fps 45lerde geziniyor.
Aslında en önemli atladığınız nokta bu.
geliştiricilerin sorunu olabilir. geliştirici desteği cihaza göre değişir.Malide geliştiriciler Samsung ile beraber kullanıyorlar o yüzden bu durumun alakası yok.