Olmaz mıSnapdragon 800 falan varsa normaldir.![]()


Açıklama süper. Tebrik ederim.şöyle bisey tespit etmisler; modern combat 4 gpu max 480 mhz de calismis bu da cihazin normal calisabilecegi en yuksek seviyedir ama ozel olarak sadece performans testlerinde gpu 533 mhz de calisiyormus yani normal kullanimda hicbir zaman 533 olmuyormus sadece testlerde oluyormus o yuzden hile deniliyor, ayni sekilde cpu da da benzer bir tavir soz konusu, iste bunu samsung kabul ediyor zaten ama ustune bide iddia ediyor diger uygulamalarda da yuksege cikiyor diyor, benchmark servisleri ise hayir diyor sadece testlerde cikiyor o kadar yuksege.yine de en iyi sonuc kullanici deneyimidir sonucta elinizdeki cihazin ne kadar iyi oldugunu kemdiniz de kullanim olarak kiyaslama yapabilirsiniz zaten.
Ha eğer durum böyleyse bu tabiki hile sayılır.İyi de benim bildiğim adamlar max değerin üzerine çıkıyor, overclock yapıp test yapmışlar. S4de gpu overclocklanmış öyle test edilmiş diye haber çıkmıştı bu sitede. Yani demek istediğim şey, mesela snap800 8974'ün gpusu 450mhzde çalışıyor adamlar 500mhzye çekmiş gibi. Bunda sorun yok mu yani?
Eğer gpu nun max değerine çıkıyorsa yine hile olmaz.Ancak sınır üstüne çıkıyorsa ( o.c gibi) o zaman hile sayılır.şöyle bisey tespit etmisler; modern combat 4 gpu max 480 mhz de calismis bu da cihazin normal calisabilecegi en yuksek seviyedir ama ozel olarak sadece performans testlerinde gpu 533 mhz de calisiyormus yani normal kullanimda hicbir zaman 533 olmuyormus sadece testlerde oluyormus o yuzden hile deniliyor, ayni sekilde cpu da da benzer bir tavir soz konusu, iste bunu samsung kabul ediyor zaten ama ustune bide iddia ediyor diger uygulamalarda da yuksege cikiyor diyor, benchmark servisleri ise hayir diyor sadece testlerde cikiyor o kadar yuksege.yine de en iyi sonuc kullanici deneyimidir sonucta elinizdeki cihazin ne kadar iyi oldugunu kemdiniz de kullanim olarak kiyaslama yapabilirsiniz zaten.
arkadaşlar samsung arayüzde pek iyi olmayabilir ama kabul edin oyunlarda en optimize çalışan telefon samsung kimse bunu inkar edemez (Androidler arasında)
Biri Aosp diğeri Touchwiz ikisini karşılaştırmak pek akıl kârı değil..yok işte hiçbir yüksek uygulama oyunda 480'den yukarı çıkmıyormuş ama benchmarklarda otomatik olarak çıkıyormuş o seviyeye, aslında şüphelenilmeyecek gibi de değil; örneğin galaxy s3 mali400 ve 1.4 ghz quad core a karşı nexus4 te adreno320 ve s4 pro 1.5 ghz işlemci üstelik 2 gb ram var ama s3 benchmarklarda daha fazla çıkıyor nexus4 ten ve kısa zaman içinde ikisini de kullanmış biri olarak performansta s3 ten daha iyi ama gel gör ki benchmarklarda öyle görünmüyor.
Ben ederim çünkü bu bi saçmalık.arkadaşlar samsung arayüzde pek iyi olmayabilir ama kabul edin oyunlarda en optimize çalışan telefon samsung kimse bunu inkar edemez (Androidler arasında)
bunu çözmek için felsefe hocama danışmam lazımEvet, kimse inkar edemez. Çünkü inkar, olan bir şeyin olmadığını iddia etmektir ama zaten ortada böyle bir durum olmadığından kimse inkar etmiş sayılmaz. =P

nedenFelsefe yapmayın ya nefret ediyorum.![]()

Sevmiyorum işte
sürekli sonu çıkmaz şeylerin nedenlerini arayıp duruyorsun neresi güzel bunun 

Sevmiyorum iştesürekli sonu çıkmaz şeylerin nedenlerini arayıp duruyorsun neresi güzel bunun
İlginç tarafı ise lisede iken felsefe notum 5 di![]()
