GuiTaRisT111
Üye
abi ben bu yüzden konu açma gereği duydum baksana biri fu ll hd diyor seviniyorum biri değil diyor üzülüyorum, maxicep in kendi sitesinde bile 1.7 ghz s8 işlemci diyor. Benim kafa gitti...![]()
aa evet burda s800 işlemci diyor. benim kafa da karıştı şimdi
ne alaka arkadaşım ucuz olsun 100 mp olsun diyen kimdemekki 3.2 mp kamerada koysalar aaa ne kadar harika diyeceksiniz. ne diyelim renkler ve zekler tartışılmaz mış
.
bakın her yeni çıkan telefon 8 mp ya da daha yüksek bir kamera ile gelmek zorunda değil. söylemekten dilimde tüy bitti bu telefon 750-1000 TL arası yani orta seviye bir telefon... o yüzden "resmen dalga geçiyorlar", "5 mp nedir ya" gibi cümleleri kullanmayalım. kamera yeterli bu fiyata göre.. zaten 5 mp'den yüksek olursa fiyatta o oranda artar. ama adamlar ucuz bir telefon yapıyor. kısacası daha fazlasını istemek saçmalık.herkes telefon çok büyük olduğu için telefonu üst düzey sanıyor. halbuki Lumia 625 ya da Lumia 720 gibi bu da orta düzey bir telefon.
demekki 3.2 mp kamerada koysalar aaa ne kadar harika diyeceksiniz. ne diyelim renkler ve zekler tartışılmaz mış
.