Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha önceki mesajlarımda belşrtmişgim normal hesapla deneyen oldu mu diye ama Arda senin hesabın appstudio hesabın olabilir çünkü ben şimdi Lumia920'ye normal hesapla denedim olmadı.
normal hesapla yapmıyor ancak wp genelde konu açıldı çözümü var yapamıyanlar ordan takip etsinler oluyor bende şuan gördüde indireyim mi kararsız kaldım ne yapayım şimdi
daha önceki mesajlarımda belşrtmişgim normal hesapla deneyen oldu mu diye ama Arda senin hesabın appstudio hesabın olabilir çünkü ben şimdi Lumia920'ye normal hesapla denedim olmadı.
normal hesapla yapmıyor ancak wp genelde konu açıldı çözümü var yapamıyanlar ordan takip etsinler oluyor bende şuan gördüde indireyim mi kararsız kaldım ne yapayım şimdi
bu geçiçi dosylar 20 dk dır siliniyor diyo napıyım hepsi sılınıyomu ustte 71mb yazıyor onun hepsımı sılıncek
serverfun912
Üye
Beyler L820 yükledim.Birkaç eksik giderilmiş ama bence hala yetersiz.
kursat99
Üye
Arkadaşlar tekrar soruyorum: güncellemeyi test ettikten sonra düşüncelerimizi nereye bildiriyoruz?
PureFood
Üye
fark bittersewweet denen şeyde olacak
ardacumhur
Üye
ayarlar'da geri bildirim var girip bakamadım wi-fi olmadığı için ancak oraya bir gözat
alical33
Üye
evet çarklar dönüyor bakalım telefona ilk kez otadan yazılım yüklüyorum heycanlandım biraz
ademoz05
Üye
ben de başladım. Yüklemek için hazırlanıyor...
bulutsuzgece
Üye
Kaçıranlar için son dakika haberini tekrar verelim:
GDR3 güncellemesi ile ekrana 3. kolon gelmiyor.
Yalnızca 1080p çözünürlüklü ekranlara gelecekmiş. (Lumia 1520 vb)
evarietyw
Üye
ya ben geliştirici değilim ama yükledim bu güncellemeyi. Şimdi beta falan diyiliyor biz bunu yukledik diye güncellemenin son halini alamama gibi bir durum olmaz değilmi ?