Haber Windows Phone8 Gdr3 Developer Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bende bi hesap aldım beleşe yukleme devam edıyor :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben normal outlook hesabımı kullandım indiriyor şuan :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
kursat99

kursat99

Üye
şu hesap işini birisi ayrıntılı olarak açıklayabilir mi normal hesapla olmuyor
Ben kendi yaptığım şekli açıklayım. Önce apps.windowsstore.com adresine girerek kendine bir hesap oluşturuyorsun (giriş yapıyorsun sayılır). Sonra Preview For Developers programını mağazadan indiriyorsun. Sonra programa girerek apps.windowsstore.com adresinde giriş yaptığın hesapla bu programda da giriş yapıyorsun. Sonra giriş başarılı diyor. Ayarlar dan Telefon Güncellemesi ne girerek güncellemeleri denetliyorsun. Bulunca da indirmeyi başlatıyorsun. Sonra zaten kendisi iniyor, kuruluyor, baştan başlıyor, veriler aktarılıyor ve telefon kullanıma hazır.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
yüklüyor allaaaaaaaaaaaaaaahh :biggrin:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
çarklar dönüyor

hasansen_83

hasansen_83

Üye
nfs :) 920 var standart

enessrsy

enessrsy

Üye
Başladım şu anda yüklemeye, geçen sefer kilitlenmişti telefon servise gitmişti ama yine de deniyorum :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
çarklar bittiaçılıyor

kursat99

kursat99

Üye
Küçük bir sorunun düzeltildiğini gördüm. Eskiden telefonda yada SD Kartta ister müzik olsun yada olmasın Müzik+Videolarda Şarkılar sekmesine geçince küçük bir takılma oluyordu ve çok az bekletiyordu. Şimdi yağ gibi geçiyor maşallah. :D

turbocore35

turbocore35

Üye
NFC (Yakın Saha İletişimi)
620, 720, 820, 920, 925 ve 1020'de var.
hımtşkler telefonu sıfırlasam diğer klasoru yukselirmi ve bu gunlleme gidermi sizce ssıfırlayımmı cihazı 710 mb d klsoru

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
veriler taşınıyor

PureFood

PureFood

Üye
daha bize bittersweet gelecek :D ohoo hadi bakalım :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mükemmel stabil olmuş :)

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar çıkışta kavga var.Ekstra karo özelliği geniş ekranlı 1080p cihazlara gelecekmiş:off::sinir

capkino06

Üye
ben 3. adımdaki uygulamayı indirdim normal e-posta ile giriş yaptım en sondaki doneyi dedim güncellemeyi kontrol ettim hala yok. :/ yardımcı olurmusunuz? sürüm numaram 8.0.10328.78 telefonum l520. :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben normal outlook hesabımı kullandım indiriyor şuan :hmmm
daha önceki mesajlarımda belşrtmişgim normal hesapla deneyen oldu mu diye ama Arda senin hesabın appstudio hesabın olabilir çünkü ben şimdi Lumia920'ye normal hesapla denedim olmadı.