Invoke
Üye
aynenarkadaşlar son olarak aklıma birşey takıldıgalaxy note 3 satışa çıktı..ama benim param yetmediği için note 2 almak istiyorum.Haliyle ortalama olarak telefonu 2-3 yıl kullanmak istiyorum.Note 2 ve Galaxy megaya android 4.3 güncellemesi yakında çıkacakmış.2014 yılındada android 4.4 çıkacak..mega yeni cihaz olduğu için 4.4 güncellemesi gelir diye düşünüyorum..note 3 çıktığı için note 2 ye android 4.4 güncellemesinin gelip gelmeyeceği konusunda kuşkularım var..zamanında galaxy wonder aldım.aldıktan 2 ay sonra android 4.0.4 ice cream sandwic çıktı..galaxy wonder a güncelleme gelmedi..bu yüzden galaxy wonder aldığıma pişman oldum..aynı durumu note 2 de yaşamak istemiyorum..sizce note 2 almam doğru bir seçim olurmu ?
Note2 iyi bir seçim olur. Mega ile karşılaştırılacak cihaz değil, meganında güncelleme alacağı kesin değil. Mega ile note2 yanyana koyup baktın mı bilmiyorum ama ekran farkı var bir kere... Mega daha dandik

galaxy note 3 satışa çıktı..ama benim param yetmediği için note 2 almak istiyorum.Haliyle ortalama olarak telefonu 2-3 yıl kullanmak istiyorum.Note 2 ve Galaxy megaya android 4.3 güncellemesi yakında çıkacakmış.2014 yılındada android 4.4 çıkacak..mega yeni cihaz olduğu için 4.4 güncellemesi gelir diye düşünüyorum..note 3 çıktığı için note 2 ye android 4.4 güncellemesinin gelip gelmeyeceği konusunda kuşkularım var..zamanında galaxy wonder aldım.aldıktan 2 ay sonra android 4.0.4 ice cream sandwic çıktı..galaxy wonder a güncelleme gelmedi..bu yüzden galaxy wonder aldığıma pişman oldum..aynı durumu note 2 de yaşamak istemiyorum..sizce note 2 almam doğru bir seçim olurmu ?

ahahah haklısın adamım
ayrıca s4 ve xperia z den iyi olduğu söyleniyor
bana telefon hakkında bilgi verebilirmisin ..oyun performansı vs....