Galaxy S4'mü,note 3'mü,iphone 5'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
aynenarkadaşlar son olarak aklıma birşey takıldı :blink: galaxy note 3 satışa çıktı..ama benim param yetmediği için note 2 almak istiyorum.Haliyle ortalama olarak telefonu 2-3 yıl kullanmak istiyorum.Note 2 ve Galaxy megaya android 4.3 güncellemesi yakında çıkacakmış.2014 yılındada android 4.4 çıkacak..mega yeni cihaz olduğu için 4.4 güncellemesi gelir diye düşünüyorum..note 3 çıktığı için note 2 ye android 4.4 güncellemesinin gelip gelmeyeceği konusunda kuşkularım var..zamanında galaxy wonder aldım.aldıktan 2 ay sonra android 4.0.4 ice cream sandwic çıktı..galaxy wonder a güncelleme gelmedi..bu yüzden galaxy wonder aldığıma pişman oldum..aynı durumu note 2 de yaşamak istemiyorum..sizce note 2 almam doğru bir seçim olurmu ?

Note2 iyi bir seçim olur. Mega ile karşılaştırılacak cihaz değil, meganında güncelleme alacağı kesin değil. Mega ile note2 yanyana koyup baktın mı bilmiyorum ama ekran farkı var bir kere... Mega daha dandik :D

• Beğen
Tepkiler: efe kavas ve .caner.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Note2 iyi bir seçim olur. Mega ile karşılaştırılacak cihaz değil, meganında güncelleme alacağı kesin değil. Mega ile note2 yanyana koyup baktın mı bilmiyorum ama ekran farkı var bir kere... Mega daha dandik :D
mega alcana git 200tlye tablet al bende var :D rr 3 oynuyom

boran9999

boran9999

Üye
Tartışmasız S4

efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konunun başlığını değiştiriyorum..sony xperia z mi , note 2 mi , lg g2 mi ? yararlı yorumlarınızı şimdiden bekliyorum :)

.caner.

.caner.

Üye
G2

• Beğen
Tepkiler: efe kavas
Invoke

Invoke

Üye
arkadaşlar konunun başlığını değiştiriyorum..sony xperia z mi , note 2 mi , lg g2 mi ? yararlı yorumlarınızı şimdiden bekliyorum :)

G2 kardeşim, neden diyeceksin? Snapdragon800/Adreno 330 farkı var. Performansta ciddi fark olacak yani. TrueHD IPS ekranın farkı var. Kamerada OIS farkı var. Tek sorunu hafıza kartı desteği yok.

efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
G2 kardeşim, neden diyeceksin? Snapdragon800/Adreno 330 farkı var. Performansta ciddi fark olacak yani. TrueHD IPS ekranın farkı var. Kamerada OIS farkı var. Tek sorunu hafıza kartı desteği yok.
lg g2 16/32 gb seçeneklerinde geliyor..ikiside benim için yeterli :heyo: ayrıca s4 ve xperia z den iyi olduğu söyleniyor

Invoke

Invoke

Üye
Şuanki en iyi donanıma sahip. Snap800lerde oyun performansı vs sorun olmaz yani. Diğer özelliklerini beğendiysen al.
16gbdan 8-9gb 32gbdan 24,5gb yer kalıyor bu da aklında olsun.

efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
Şuanki en iyi donanıma sahip. Snap800lerde oyun performansı vs sorun olmaz yani. Diğer özelliklerini beğendiysen al.
16gbdan 8-9gb 32gbdan 24,5gb yer kalıyor bu da aklında olsun.
32 değil de 16 gb alabilirim..zaten 16 gb ın 8-9 gb ı bana yeter

ygtarsln

ygtarsln

Üye
s4 bence

efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
İnternette lg nin android sürümü güncellemesine güven olmaz deniliyor..yani güncelleme çok az yapıyormuş..sizce bu ne kadar doğru

Üst Alt