Nokia'nın Kamerası? (Yeniden resim eklendi.)

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Yani benimkindemi sorun yok acaba sizinkindemi sorun var ama garantiyede anlatamazsın ki :(

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Dostum hiç mi sıkılmadın bu konuları açarken yahu. Akışına bırak ya ne diye kasarsınız ki anlamam -_-
ben fotoğraf çekmeyi aşırı seven bir insan olarak evet sıkılmadım

Türe

Türe

Üye
ben fotoğraf çekmeyi aşırı seven bir insan olarak evet sıkılmadım
Ben de seviyorum ama 920 den daha az kaliteli fotoğraf çeken S3 ile şikayet edip yakınmıyorum her seferinde, neyse

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
bende 920 mde dengesiz sonuçlar alıyorum.fotoğraf karesi:

video karesi:

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
bende 920 mde dengesiz sonuçlar alıyorum.fotoğraf karesi:

video karesi:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
amberden sonra gör sen kamerayı gerçekten beyaz dengesi çok iyi olmuş ama kameranın performansı bu olmasa gerek en azından 820'nin
amber güncellemesini yaptım ben zaten procam ile daha muhteşem çekimler yapmaya başladım...

mesutcinik

mesutcinik

Üye
pureview de yani gece modunda deklanşör hızı yavaş olduğundan ufak tefek sarsıntılar görüntü kalitesini bozuyor bunun için elin hareketine dikkat etmek gerekir resimdeki bulanıklığın sebebi birazda bu olsa gerek bence...

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
pureview de yani gece modunda deklanşör hızı yavaş olduğundan ufak tefek sarsıntılar görüntü kalitesini bozuyor bunun için elin hareketine dikkat etmek gerekir resimdeki bulanıklığın sebebi birazda bu olsa gerek bence...
evet aynen öyle mesela 4sn içerisinde 3tane(sanırım) fotoğraf çekiyor ve aynı karede sunuyor bunu konserlerde uygulaman zor onun yerine Pro camda 1sn yap o kısa sürüyor iyi sonuç alırsın

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
evet aynen öyle mesela 4sn içerisinde 3tane(sanırım) fotoğraf çekiyor ve aynı karede sunuyor bunu konserlerde uygulaman zor onun yerine Pro camda 1sn yap o kısa sürüyor iyi sonuç alırsın
teşekkürler

4MaGuS

4MaGuS

Üye
fena resimler degil gibi daha iyide çekilir belkide benim daha böyle ortamda bulunma şansım olmadı bakalım bende çekebilirsem paylaşırım

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Benim telefonum da L820. Gündüz çekimlerinden çok memnunken, akşam veya gece veya loş ortam çekimlerinden hiç memnun değilim. Gereksiz bir karıncalanma var, Nokia N85 ile çektiğim fotoğrafları nasıl oluyorsa ben bu telefonda çekemiyorum. Diğer Lumialar nasıl bilmiyorum ama L820 kullanan arkadaşım da kamera çekiminden çok memnun değil.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Evde samsung da var. ayrıca benim kullandığım telefon L820, L820 kat kat daha güzel resim çekiyor. Samsung ile çektiğim resimler hiç ilgi çekmezken L820 ile çektiğim resimlere millet hasta kalıyor. Benim tecrübem bu şekilde...

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonum da L820. Gündüz çekimlerinden çok memnunken, akşam veya gece veya loş ortam çekimlerinden hiç memnun değilim. Gereksiz bir karıncalanma var, Nokia N85 ile çektiğim fotoğrafları nasıl oluyorsa ben bu telefonda çekemiyorum. Diğer Lumialar nasıl bilmiyorum ama L820 kullanan arkadaşım da kamera çekiminden çok memnun değil.
aynı fikirdeyim
Evde samsung da var. ayrıca benim kullandığım telefon L820, L820 kat kat daha güzel resim çekiyor. Samsung ile çektiğim resimler hiç ilgi çekmezken L820 ile çektiğim resimlere millet hasta kalıyor. Benim tecrübem bu şekilde...
gündüz çok mükemmel düşük ışık ,loş ortamdan şikayetçiyiz

eRdaL.

eRdaL.

Üye
aynı fikirdeyim
gündüz çok mükemmel düşük ışık ,loş ortamdan şikayetçiyiz

aynı şekilde bende bu sorunu yasıyorum dugun salonu içerisinde Bi resim çekeyim dedim ne kadar kötü çıktığını anlatamam

Üst Alt