Nokia Lumia 920 ile Profesyonel Fotoğraflar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
windowstelefon

windowstelefon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 ile Profesyonel Fotoğraflar
Metin Nokia'nın basın bildirisidir.


Hem gece hem de iç mekânlarda net fotoğraflar ve videoları titreme etkisini en aza düşürerek çekim yapmayı sağlayan bir telefonunuz olsun ister misiniz? Nokia Lumia 920 Carl Zeiss lens, Optik Görüntü Sabitleme’ye sahip PureView teknolojisi ve 4,5 inç PureMotion HD+ ekranıyla tüm fotoğraf ihtiyaçlarınızı en üst seviyede karşılıyor. Ülkemizde 21 Kasım’da piyasaya çıkacak olan Nokia Lumia 920, sunduğu 4 önemli özelliğiyle tüm dünyada olduğu gibi akıllı telefonlarda profesyonele daha yakın bir deneyim arayanları heyecanlandırıyor.
Dünyaca ünlü güncel teknoloji yayını Wired dergisinin yaptığı ankette, okurlar tarafından en çok tercih edilen akıllı telefonlar listesinde daha piyasaya çıkmadan ilk sıraya yerleşen Nokia’nın yeni amiral gemisi Lumia 920, sunduğu profesyonele yakın deneyimle kullanıcılarını birer fotoğraf tutkununa dönüştürecek. İşte ülkemizde 21 Kasım tarihinde satışa sunulacak Nokia Lumia 920’yi merakla beklemeniz için 4 neden:

1. Mobil fotoğrafta profesyonel bir göz: PureView kamera teknolojisi
Nokia, profesyonel SLR fotoğraf makinelerinde görmeye alışık olduğumuz türden görüntüler çekmeyi akıllı telefonlar için mümkün kılan PureView teknolojisini kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Nokia Lumia 920’yi rakiplerinden ayıran PureView evde, dışarıda, düşük aydınlatmalı ortamlarda ve hatta geceleri bile net ve aydınlık fotoğraf ve videolar çekmeyi ve profesyonel sonuçlar elde etmeyi mümkün kılıyor. Carl Zeiss 8.7 megapiksel mercekle gelişmiş değişken odaklı mercek teknolojisini kullanan kamerası, diğer akıllı telefonlara göre flaşsız 5 kat daha fazla ışık alıyor. Akıllı telefonlarda gelmiş geçmiş en net görüntüyü elde edebilmenizi sağlayan PureView kamera teknolojisiyle çektiğiniz herhangi bir fotoğrafı dilerseniz bir billboard kadar büyük bir şekilde basabilirsiniz.


2. Video çekimlerinde titremeye karşı Optik Görüntü Sabitleme özelliği
Düşük aydınlatmalı ortamlardaki performansının yanı sıra video görüntü sabitleyici, bu yeni kameranın başlıca özelliklerinden. Telefondaki “stabilizasyon” (görüntü sabitleme) özelliği, fotoğraf ve video çekerken el titremelerinin yarattığı etkiyi ortadan kaldırarak tripodla çekim yaparken elde edilebilecek kalitede hareketli görüntüler elde etmenizi sağlıyor.

3. PureMotion HD+ ekran
ClearBlack teknolojisi Nokia Lumia 920’de PureMotion HD+ ile bir sonraki aşamaya taşınıyor. Telefonun 4,5 inçlik (11.43 cm) PureMotion HD ekranı, güneş ışığında parlamaya karşı kendini otomatik olarak ayarlıyor. Olağanüstü derin siyah seviyelerine sahip olan telefon diğer telefonlardan 2,5 kat daha hızlı piksel dönüşüm hızıyla sayfalar arasında süper hızlı geçiş yapmaya olanak tanıyor. Tırnağınızla, parmak ucunuzla, hatta eldivenle bile dokunuşunuzu algılıyor. Nokia Lumia 920’yi kışın eldiven giyerken bile herhangi bir özel aksesuara ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz.


4. Tüm fotoğraf ve videolarınıza yetecek kadar depolama alanı
Nokia Lumia 920 sunduğu toplam 32GB bellekle sosyal ağlarda üstün kaliteli görüntü ve videoları artık hiç olmadığı kadar hızlı paylaşmayı mümkün kılıyor. Ayrıca tüm fotoğraflarınız, müziğiniz ve dosyalarınızı senkronize edebileceğiniz ve saklayabileceğiniz kullanıma hazır 7GB SkyDrive depolama alanı ile tüm Windows uygulamalarınız ve dosyalarınız gerçek anlamda mobil hale geliyor. Dosyalarınıza istediğiniz yerden erişmek için dizüstü bilgisayarınız ve tabletiniz ile senkronize etmek de mümkün.

Nokia Lumia 920’nin diğer özellikleri de şu şekilde sıralanıyor:
- 4.5 inç Nokia PureMotion HD+ WXGA IPS LCD ekran
- Super Sensitive dokunmatik ekran
- Yüksek Parlaklık modu ve güneş ışığında okunabilirlik özellikli Nokia ClearBlack ekran
- Carl Zeiss 8.7 megapiksel mercek ve gelişmiş görüntüleme stabilizasyonu
- 30fps’de HD 1080p video çekimi
- 1.2MP ve 720p HD video çekebilen ön kamera
- 1.5GHz Çift Çekirdekli Snapdragon S4
- 1GB RAM
- Entegre Qi kablosuz şarj ile Nokia’nın en büyük bataryası olma özelliğine sahip 2000mAh
- Sarı, kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere farklı renk seçenekleri
- Telefonu herhangi bir şehrin sokağına ya da binasına kameralarını doğrultarak restoranlar, mağazalar ve oteller hakkında detaylı bilgilere ulaşmayı sağlayan Nokia City Lens
- Nokia Sürüş ve Nokia Toplu Taşıma uygulamalarıyla kullanıcıların yönlerini ve aradıklarını bulmalarını basitleştiren Nokia Haritalar

Akıllı telefonlarda yeni bir dönem başlatacak Nokia Lumia 920 hakkında daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.
 


Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bisikletli Kadin Sanirim Bir Hileydi ..

Ve Geceki Fotografta .. =]
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
inansam mı bilemedim :hmmm
 
NUD

NUD

Üye
Ve geceki fotoğraf Lumia ile çekilmişti. Sahte olduğu iddaa edildi sadece
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt