Kamera nın en büyük eksikliği gece fotoğraf çekiminde flaş patlamıyor gündüz flaş saten lazım değil gece moduna alıp flaş açabilen varsa yazsın.
Zaten gece modunda flaş patlamaz. Otomatik moddayken ortaya bas ve netle sonra flasi açık yap olur dostum
ya bide ben buna bi kılıf alıcam ama önerileriniz neler ??

ya bide ben buna bi kılıf alıcam ama önerileriniz neler ??
Peki bu plastik telefonun isinmasinda bi sorun teşkil edermi
döncelikle bu güzel konu için teşekkür ederim bir sorum olacaktı root yönyemlerini araştırmıştım bu yöntemi kullanmaya karar verdim bootloader kilidini açtım sonraki olayları da yaptım am dediğiniz dosyaya tıkladığımda waiting for device dio ve beklio 10 dk kadar bekledim ama tık yok bi yerde hata mı yaptım acaba bu root olayı çok önemli benim için wi-fi kill olayı çok hoşuma gittid
edit: bi kaç farklı şey yaptım bu seferde downloading boot.img dio orda kalıyo ben bu dosyayı bulsam bile nereye atacam acaba?
Android deneyimim ilk oldugu icin pek birsey diyemicem dostum :-)
Uzgunumm :-\

ilgin için teşekkürler bende yeni sayılırım 40 günlük bi geçmişim war zaten
internetten epey araştırdım ama bulduğum şeylerin benim işime yarayacağını düşünmüyorum sorun şu:
telefonun bootloader kilidini açtıktan sonra denilen dosyayı çalıştırıyorum ve downloading boot.img de kalıyo root yapan arkadaşlar bu yazı normal mi beklemem mi lazım yoksa boot.img dosyası eksik mi bende...
ediit: uzun uğraşlar sonucu ROOTED...

wifi-kill ne işe yarıyor şifre kırıcı gibi birşey mişöyle söyleyim ben bu root işini wifi-kill yüklemek için yaptım çok da güzel çalışıyor onun dışında aynı telefon problemsiz kullanıyorum rom yüklemeden de bi değişiklik olmaz ki zatenhtc sense gayet hoş sıkılısam da rom yükleyecem artık
![]()
wifi-kill ne işe yarıyor şifre kırıcı gibi birşey mi

Hayır şifre kırıcı değil, mesela gittiğiniz bir restorantta wifi ağının şifresini biliyorsunuz ve baglandiniz ne güzel hızlı hızlı takılırken restorant dolmaya diğer insanlarda interneti somurmeye başladılar. Bu sizin hoşunuza tabiki gitmicek hızınız yavaşladı çünkü burda devreye wifikill giriyor programı açıp taramayi baslatin restoranttaki tüm cihazları bulsun gerisi sizin onların internetini kesmenize kalsin![]()