HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Google klavye ülkemiz için aktif değil fakat güncellemesi geliyor bu kadar saçma iş yapıyorlar işte. Adamların en büyük pazar larından birisi Türkiye ama gel gör ki en çok çektirdikleri ülkede Türkiye.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Kamera nın en büyük eksikliği gece fotoğraf çekiminde flaş patlamıyor gündüz flaş saten lazım değil gece moduna alıp flaş açabilen varsa yazsın.

Zaten gece modunda flaş patlamaz. Otomatik moddayken ortaya bas ve netle sonra flasi açık yap olur dostum

Akhtoher

Akhtoher

Üye

Zaten gece modunda flaş patlamaz. Otomatik moddayken ortaya bas ve netle sonra flasi açık yap olur dostum

Dostum onu bende biliyorum 2 aydır kullandığım için farkettim. Benim söylediğim şey gece karanlıkta flaşın lazım olduğu yerde patlamaması yani gece modunda burdaki mantıksızlığı yazdım.

nsren

nsren

Üye
gece modunda kamera kendisi otomatik parlaklık almaya çalışır O yüzden flaş hemen her telefonda gece moduna alınca devre dışı kalır. Yani sistematik birsey. Gece modundan çık, normalde modda flaş otomatik yap.

hotboy_78

hotboy_78

Üye
Heheyyt bende bugün aldım alışmaya çalışıyorum kardeşlerim :-)

nsren

nsren

Üye
hayirli olsun :-)

hotboy_78

hotboy_78

Üye
ya bide ben buna bi kılıf alıcam ama önerileriniz neler ??

• Beğen
Tepkiler: DeEenzameMan
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
ya bide ben buna bi kılıf alıcam ama önerileriniz neler ??

Oncelikle hayirli olsun :)
Acikcasi 'ben' arkadaki HTC logosu ve BeatsAudio yazisi gorunsun diye seffaf, plastik bir kap kullaniyorum.

hotboy_78

hotboy_78

Üye
Peki bu plastik telefonun isinmasinda bi sorun teşkil edermi

kolomaznik

Üye
öncelikle bu güzel konu için teşekkür ederim bir sorum olacaktı root yönyemlerini araştırmıştım bu yöntemi kullanmaya karar verdim bootloader kilidini açtım sonraki olayları da yaptım am dediğiniz dosyaya tıkladığımda waiting for device dio ve beklio 10 dk kadar bekledim ama tık yok bi yerde hata mı yaptım acaba bu root olayı çok önemli benim için wi-fi kill olayı çok hoşuma gitti:Dd

edit: bi kaç farklı şey yaptım bu seferde downloading boot.img dio orda kalıyo ben bu dosyayı bulsam bile nereye atacam acaba?

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle bu güzel konu için teşekkür ederim bir sorum olacaktı root yönyemlerini araştırmıştım bu yöntemi kullanmaya karar verdim bootloader kilidini açtım sonraki olayları da yaptım am dediğiniz dosyaya tıkladığımda waiting for device dio ve beklio 10 dk kadar bekledim ama tık yok bi yerde hata mı yaptım acaba bu root olayı çok önemli benim için wi-fi kill olayı çok hoşuma gitti:Dd

edit: bi kaç farklı şey yaptım bu seferde downloading boot.img dio orda kalıyo ben bu dosyayı bulsam bile nereye atacam acaba?

Android deneyimim ilk oldugu icin pek birsey diyemicem dostum :-)
Uzgunumm :-\

kolomaznik

Üye

Android deneyimim ilk oldugu icin pek birsey diyemicem dostum :-)
Uzgunumm :-\

ilgin için teşekkürler bende yeni sayılırım 40 günlük bi geçmişim war zaten:D
internetten epey araştırdım ama bulduğum şeylerin benim işime yarayacağını düşünmüyorum sorun şu:
telefonun bootloader kilidini açtıktan sonra denilen dosyayı çalıştırıyorum ve downloading boot.img de kalıyo root yapan arkadaşlar bu yazı normal mi beklemem mi lazım yoksa boot.img dosyası eksik mi bende...

ediit: uzun uğraşlar sonucu ROOTED...

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için teşekkürler bende yeni sayılırım 40 günlük bi geçmişim war zaten:D
internetten epey araştırdım ama bulduğum şeylerin benim işime yarayacağını düşünmüyorum sorun şu:
telefonun bootloader kilidini açtıktan sonra denilen dosyayı çalıştırıyorum ve downloading boot.img de kalıyo root yapan arkadaşlar bu yazı normal mi beklemem mi lazım yoksa boot.img dosyası eksik mi bende...

ediit: uzun uğraşlar sonucu ROOTED...

Hayirli olsun root islemide :)
Telefonunda ne gibi degisiklikler oldu?
Anlatsan? :)

kolomaznik

Üye
şöyle söyleyim ben bu root işini wifi-kill yüklemek için yaptım çok da güzel çalışıyor onun dışında aynı telefon problemsiz kullanıyorum rom yüklemeden de bi değişiklik olmaz ki zaten:D htc sense gayet hoş sıkılısam da rom yükleyecem artık:D

• Beğen
Tepkiler: zincir2012
serif55

serif55

Üye
Bende geldim arkadaşlar biraz geç oldu ama sonunda, yardıma ihtiyacı olan isteği sorusu olan bi arkadaş varsa çekinmeden sorabilir ;)

blacktalon

blacktalon

Üye
şöyle söyleyim ben bu root işini wifi-kill yüklemek için yaptım çok da güzel çalışıyor onun dışında aynı telefon problemsiz kullanıyorum rom yüklemeden de bi değişiklik olmaz ki zaten:D htc sense gayet hoş sıkılısam da rom yükleyecem artık:D
wifi-kill ne işe yarıyor şifre kırıcı gibi birşey mi

serif55

serif55

Üye
wifi-kill ne işe yarıyor şifre kırıcı gibi birşey mi

Hayır şifre kırıcı değil, mesela gittiğiniz bir restorantta wifi ağının şifresini biliyorsunuz ve baglandiniz ne güzel hızlı hızlı takılırken restorant dolmaya diğer insanlarda interneti somurmeye başladılar. Bu sizin hoşunuza tabiki gitmicek hızınız yavaşladı çünkü burda devreye wifikill giriyor programı açıp taramayi baslatin restoranttaki tüm cihazları bulsun gerisi sizin onların internetini kesmenize kalsin :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır şifre kırıcı değil, mesela gittiğiniz bir restorantta wifi ağının şifresini biliyorsunuz ve baglandiniz ne güzel hızlı hızlı takılırken restorant dolmaya diğer insanlarda interneti somurmeye başladılar. Bu sizin hoşunuza tabiki gitmicek hızınız yavaşladı çünkü burda devreye wifikill giriyor programı açıp taramayi baslatin restoranttaki tüm cihazları bulsun gerisi sizin onların internetini kesmenize kalsin :)

Bilgi için tesekkurler dostum, emegine saglik :)