Arkadaslar suanda arastiyorum en kolay yoldan cihazlarimizi nasil rootlariz diye.
Gerçi bir iki yontem buldum ama yabanci forumlarda daha basit ve saglikli bir sekilde yapiyorlarmis.
Konuyu guncelleyecegim o zaman.
Ve HTC'nin Twitter sayfasindan atilan bir tweette Android'in 4.2.2 surumunden sonra yani yeni guncelleme 2013'un sonlarinda yada daha erken gelecekmis.
- - - Eklendi - - -
Ayrica ben Htc One'da D-Day savas oyununu oynadigimda heyecandan ayak parmaklarimi birbirine doluyorum
Son sese veriyorum, BeatsAudio'nun essiz ses kalitesi ve oyunun heyecani birlesince manyak bir olay cikiyor ortaya
Tavsiye ederim size bu oyunu.

HTC One için 4.3 güncellemesi eylül ayının sonunda gelecek güvenilir kaynaktan gelen haber bu S4 için hala bir tarih verilmedi ilk kez HTC One alacak güncellemeyi![]()

4 ultrapixel kamera çok mu kötü
4 ultrapixel kamera çok mu kötü
bu mp drgil up degisik bir sinif
- - - Eklendi - - -
bana kilif onerecek var mi suan seffaf arka kilif var ama double dip hard shell ve flip cover serisi de guzel gerek var midir bunlari almaya yoksa seffaf kilif yeter mi
HTC One için 4.3 güncellemesi eylül ayının sonunda gelecek güvenilir kaynaktan gelen haber bu S4 için hala bir tarih verilmedi ilk kez HTC One alacak güncellemeyi![]()

Kardes nexus 4te suan 4.3 geldi Google telefonu oldugu için
- - - Eklendi - - -
Bende de htc one var kutusunda gelen kulakligi sağır olmanız için yeterli. İ-iphone ile veri alışverişi yapabiliyorsunuz normalde i-phone ile sadece apple telefonlar veri transferi yapabiliyor ortamdaki sesi filtreleyerek karşı tarafa sadece sizin sesinizi gönderme gibi ozellikleride var. kılıf olarak kld kullanıyorum cüzdan tipi ama bulamadığım için orjinali yok daha piyasada hala bilmediğim çok özelliği var eminim şiddetle tavsiye ediyorum çok elit bi cihaz![]()