HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Real Racing 3 ü bu cihazda oynadığın gibi hiç bir cihazda oynayamazsın çünkü işlemcisi ram i yettiği gibi 2 adet beats audio hoparlörü ile aracın içindesin arabaların sesini duyanlar telefonun başına toplanıyor. Kasma takılma yok.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ama sana tavsiyem most wanted olacak asphalt 8 i bile direk alıp oynadım şu anda en iyi araba oyunu gene most wanted.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar suanda arastiyorum en kolay yoldan cihazlarimizi nasil rootlariz diye.
Gerçi bir iki yontem buldum ama yabanci forumlarda daha basit ve saglikli bir sekilde yapiyorlarmis.
Konuyu guncelleyecegim o zaman.

Ve HTC'nin Twitter sayfasindan atilan bir tweette Android'in 4.2.2 surumunden sonra yani yeni guncelleme 2013'un sonlarinda yada daha erken gelecekmis.

- - - Eklendi - - -

Ayrica ben Htc One'da D-Day savas oyununu oynadigimda heyecandan ayak parmaklarimi birbirine doluyorum :)
Son sese veriyorum, BeatsAudio'nun essiz ses kalitesi ve oyunun heyecani birlesince manyak bir olay cikiyor ortaya :)
Tavsiye ederim size bu oyunu.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaslar suanda arastiyorum en kolay yoldan cihazlarimizi nasil rootlariz diye.
Gerçi bir iki yontem buldum ama yabanci forumlarda daha basit ve saglikli bir sekilde yapiyorlarmis.
Konuyu guncelleyecegim o zaman.

Ve HTC'nin Twitter sayfasindan atilan bir tweette Android'in 4.2.2 surumunden sonra yani yeni guncelleme 2013'un sonlarinda yada daha erken gelecekmis.

- - - Eklendi - - -

Ayrica ben Htc One'da D-Day savas oyununu oynadigimda heyecandan ayak parmaklarimi birbirine doluyorum :)
Son sese veriyorum, BeatsAudio'nun essiz ses kalitesi ve oyunun heyecani birlesince manyak bir olay cikiyor ortaya :)
Tavsiye ederim size bu oyunu.

HTC One için 4.3 güncellemesi eylül ayının sonunda gelecek güvenilir kaynaktan gelen haber bu S4 için hala bir tarih verilmedi ilk kez HTC One alacak güncellemeyi :)

• Beğen
Tepkiler: DeEenzameMan
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
HTC One için 4.3 güncellemesi eylül ayının sonunda gelecek güvenilir kaynaktan gelen haber bu S4 için hala bir tarih verilmedi ilk kez HTC One alacak güncellemeyi :)

Hmm, olabilir :)
Htc One candir :)

blacktalon

blacktalon

Üye
n11 gittigidiyor gibi sitelerden hergun mesaj geliyor kisiyi engelle dedigim halde mesaj geliyor nasil englleriz

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Mesajı gönderen kısmında numara yazıyor ise engelleme başarılı oluyor. Firma adı yazıyor ise başarılı olmuyor arayıp numaranızı sildirmeniz gerekli ( şikayet edeceğinizi söyleyin hemen siliyorlar).

nsren

nsren

Üye
telefona real racing 3 yükledim. Yok böyle oyun ve performans. :-)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sen birde most wanted ı gör :)

nsren

nsren

Üye
hemen denemek lazım :-) bir de Streets Fighter oynayan oldu mu.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Maalesef iyi olmamış oyun memnun kalmazsın kardeşim :)

4un6si

4un6si

Üye
4 ultrapixel kamera çok mu kötü

blacktalon

blacktalon

Üye
4 ultrapixel kamera çok mu kötü

bu mp drgil up degisik bir sinif

- - - Eklendi - - -

bana kilif onerecek var mi suan seffaf arka kilif var ama double dip hard shell ve flip cover serisi de guzel gerek var midir bunlari almaya yoksa seffaf kilif yeter mi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bu mp drgil up degisik bir sinif

- - - Eklendi - - -

bana kilif onerecek var mi suan seffaf arka kilif var ama double dip hard shell ve flip cover serisi de guzel gerek var midir bunlari almaya yoksa seffaf kilif yeter mi

Kasa saten metal birşey olmaz ön tarafa dikkat etmen lazım orjinal flipcover ını bulabilirsen süper dir.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Bende saydam kullaniyorum ama en iyiside bu bence.
Digerleri marka ve BeatsAudio yazisini kapatiyor :)

nsren

nsren

Üye
ben arka kapak aldım vişne çürügü renginde. Çok ince. Ve mükemmel oldu. Harbi s4 ile yanyana gelince farkını daha da belli ediyor. S4 tanıtımı yapıldığında htc nin sahibi telefonu begenmedigine dair açıklama yapmıştı. Ben hadi lan ordan dedim. Tabi daha O zamanlar htc one ile tanismadik :-) şimdi hak veriyorum. Tamam s4 iyi bir telefon ama htc one kadar değil. Telefonda karizma yok ki.

osmndmr.32

Üye

Kardes nexus 4te suan 4.3 geldi Google telefonu oldugu için :)

- - - Eklendi - - -

Bende de htc one var kutusunda gelen kulakligi sağır olmanız için yeterli. İ-iphone ile veri alışverişi yapabiliyorsunuz normalde i-phone ile sadece apple telefonlar veri transferi yapabiliyor ortamdaki sesi filtreleyerek karşı tarafa sadece sizin sesinizi gönderme gibi ozellikleride var. kılıf olarak kld kullanıyorum cüzdan tipi ama bulamadığım için orjinali yok daha piyasada hala bilmediğim çok özelliği var eminim şiddetle tavsiye ediyorum çok elit bi cihaz :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Kardes nexus 4te suan 4.3 geldi Google telefonu oldugu için :)

- - - Eklendi - - -

Bende de htc one var kutusunda gelen kulakligi sağır olmanız için yeterli. İ-iphone ile veri alışverişi yapabiliyorsunuz normalde i-phone ile sadece apple telefonlar veri transferi yapabiliyor ortamdaki sesi filtreleyerek karşı tarafa sadece sizin sesinizi gönderme gibi ozellikleride var. kılıf olarak kld kullanıyorum cüzdan tipi ama bulamadığım için orjinali yok daha piyasada hala bilmediğim çok özelliği var eminim şiddetle tavsiye ediyorum çok elit bi cihaz :D

Nexus ları saymıyorum kardeşim onlar her daim güncelleme için ayrıcalık tanınıyor.

blacktalon

blacktalon

Üye
buraya oyun uygulama destekte açmak lazım android oyunlar bölümünde oyun çok ama adreono uyumlu mu htc one açar mı belli değil çok karışık burada .apk+sd olarak tekrardan düzenlersek güzel olur herkes bir şeyler katar