HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
buraya oyun uygulama destekte açmak lazım android oyunlar bölümünde oyun çok ama adreono uyumlu mu htc one açar mı belli değil çok karışık burada .apk+sd olarak tekrardan düzenlersek güzel olur herkes bir şeyler katar

Detaylı Root anlatımı da şart kimse HTC One nasıl Root lanır bilmiyor.

4un6si

4un6si

Üye
değişik bir sınıf olduğunu zaten belirttim ultrapixel yazdım ;)

muratangin

Üye
Şuan kuzenimin s4unden yaziyorum.bunda temassiz kontrol ve ekrani gozunoe asagi kaydirma filan var.bunlar htcdede varmin?

- - - Eklendi - - -

Şuan kuzenimin s4unden yaziyorum.bunda temassiz kontrol ve ekrani gozunoe asagi kaydirma filan var.bunlar htcdede varmin?

- - - Eklendi - - -

Birde ramine vaktim 1.34/1.82 yaziyordu b8r tek chrome acik sadece.htcde acaba hicbirsey acik degilken bostak8 ram miktari ne kadar ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Samsung fan geldi hanımmmmmmm :)

muratangin

Üye
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Bana dediniz sanırım ? Ben 1hafta önceden beri htc one almaya karar vermiştim zaten.sadece bugun kuzenimin telefonunu gördüm ve merak ettim

One'da yok o özellik, ama One'da olan özelliklerde S4'te yok :-)

blacktalon

blacktalon

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Birde ramine vaktim 1.34/1.82 yaziyordu b8r tek chrome acik sadece.htcde acaba hicbirsey acik degilken bostak8 ram miktari ne kadar ?

goz algilama yok oneda ama o sistem gunduz yada gece isikta aktiv ve bazen algilamiyormus ram kullanima bakmadim ama gayet stabil

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Root eklenmesi süper oldu. Eline sağlık kardeşim çok sağol :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Konu şimdi oldu :yuru

muratangin

Üye
Yanliz ben htcdeki boş ram miitarini sormustum ve burasi htc one kullanicilar kulubu yani birileri kendi htc onenindaki bos rami yazamazmi veya screenshot alamazmi?

blacktalon

blacktalon

Üye
Yanliz ben htcdeki boş ram miitarini sormustum ve burasi htc one kullanicilar kulubu yani birileri kendi htc onenindaki bos rami yazamazmi veya screenshot alamazmi?
946 kullanilabilir gosteriyor

- - - Eklendi - - -

Sistem 1553 toplamda

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar htc one x plus içinde root rom yükleme konusu açacak birisi yok mu ayrıntılı bir şekilde güzel olur :thumbup:

blacktalon

blacktalon

Üye
Htc one'in en buyuk eksisi sarj kablosu cok kisa bence ;)

blacktalon

blacktalon

Üye
Kaliteli efeckleri olan defans oyunu var mi bildiginiz

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Oynayabileceğin en kaliteli defans oyunu Total Defense 3D :)

hakoyeto

hakoyeto

Üye
arkadaşlar iki aydır siyah rengini kullanıyorum telefon herşeyiyle mükemmel ötesi yalnız kamerası o kadar güzel gelmedi bana.S4 kullanan arkadaşimla karşılastirdim onunki sanki açık ara önde ya:'( bu hariç her konuda telefon harika çok memnunum bu arada siyah renk kullanıyom malesef gümüş rengi bulamadım.