Nokia Lumia 925 Kutu Açılım ve Ön İnceleme(video)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 925 Kutu Açılım ve Ön İnceleme(video)
Merhabalar degerli maxicep üyeleri ve misafir takipçilerimiz.Uzun zamandır merakla beklenen Nokia Lumia925 ön incelememizle karşınızdayız.Henüz iki gün önce elimize geçen Lumia925'i genel hatlarıyla incelemek ve sizlere tanıtmak için küçük bir video çektik ve videomuzu konumuzun sonunda izleyebilirsiniz.

Öncelikle cihazın donanım özelliklerine kısaca bir göz atarak başlayalım.Lumia925 1.5ghz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon S4PLUS Chipsete sahip.1Gb RAM'le desteklenen bu konfigürasyon 2000mAh bataryadan güç alıyor.Adreno225 grafik işlemci kullanılan Lumia925 başarılı grafik performansına sahip.8.7MP Pureview kamera 6 adet Carl Zeiss lensle güçlendirilmiş ve bu kameraya ÇİFT LEDFLAŞ eşlik ediyor.Özellikle Nokia ProCamera uygulamasıyla bu cihazla fotograf çekerken harikalar yaratabilirsiniz.

Nokia Lumia925'de 4.5'' 1280X768 PureMotion HD+ Clear Black Amoled ekran kullanılmış ve bu ekran Gorilla Glass22.25D camla koruma altına alınmış.Microsoft'un Windows Phone için yayınladıgı yeni güncellemesi GDR2 ve Nokia'nın Lumia serisi için hazırladıgı Amber firmware'ü kurulu olarak gelen Lumia925 bu güncellemelerin tüm özellikleri barındırıyor.
Sözlerimi fazla uzatmayarak sizleri videomuzla başbaşa bırakıyorum.Umarım begenirsiniz.

Lumia925 ayrıtılı incelememizde görüşmek üzere hoşçakalın:)

[video=youtube_share;wlawa8-_ji4]http://youtu.be/wlawa8-_ji4[/video]

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, sahte_suhte, Mr.Hıghtower ve 6 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline, emeklerine, sesine ve kamerana sağlık dostum :oke:

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eline sağlık üstad çok beğendim :good:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonun kutusu bir parmak darbesiyle kadrajdan çıktı :kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, ceza87, Nextman ve 2 diğerleri
Murat Alper

Murat Alper

Üye
ali kemal abi ben video linki falan göremedim burada mobilden giriyorum:hmmm

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Eline sağlık abi.Güzel bir inceleme olmuş.Ayrıntılı incelemeyi de bekliyoruz :oke:

skynet

Üye
İnceleme için :tşk:

yeminli06

yeminli06

Üye
Abi dikkatimi çeken göz atmada saat kırmızı renk ile gösteriliyor ve daha parlak neden 920'lerde böyle değil ?

komando04

komando04

Üye
abi 1520 almaya karar verdim ama inşallah 6inç değilde 5.5filan olur

ÖEY

ÖEY

Üye
Ön inceleme için teşekkürler üstad:oke: Darısı detaylı incelemeye diyelim:islik

Sent from my Lumia 3925 using Board Express

PureFood

PureFood

Üye
Abi dikkatimi çeken göz atmada saat kırmızı renk ile gösteriliyor ve daha parlak neden 920'lerde böyle değil ?

göz atma bölümünden gece modunu açarsanız kırmızı oluyor.

- - - Eklendi - - -

Bu arada teşekkürler abi emeklerine sağlık, o parmak darbesi çok kıyaktı tebessüm ettim :D

yeminli06

yeminli06

Üye

göz atma bölümünden gece modunu açarsanız kırmızı oluyor.

- - - Eklendi - - -

Bu arada teşekkürler abi emeklerine sağlık, o parmak darbesi çok kıyaktı tebessüm ettim :D

Teşekkürler :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
telefon amoled ekrana sahip bu çok iyi olmuş sanırım şu anda samsung'dan başka ilk defa nokia amoled kullandı ve gerçekten çok iyi siyah renk vericektir ve koyu renkler çok canlı olur ama parlaklık biraz düşük olabilir lcd ekranlara göre fakat ben amoled tercih ederim :)

alical33

alical33

Üye
elinize sağlık :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ali Kemal Bey, emeğinize sağlık. Teşekkürler. Canlı canlı elimize almış kadar olduk. Lakin bizim elimizde o kadar ufak görünmeyebilir :ehe.
Birde o kutuya karşı "hele sen bi kadrajdan kenara doğru uza bakim" hareketi hakikaten gülümsetti beni. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve EroL
narnia16

narnia16

Üye
Güzel bir ön inceleme olmuş abi. :tşk:

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Elinize sağlık.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
telefon amoled ekrana sahip bu çok iyi olmuş sanırım şu anda samsung'dan başka ilk defa nokia amoled kullandı ve gerçekten çok iyi siyah renk vericektir ve koyu renkler çok canlı olur ama parlaklık biraz düşük olabilir lcd ekranlara göre fakat ben amoled tercih ederim :)
c7 dede amoled var

respection123

Üye
Güzel Video Ali Kemal Abi. En güzelide Kutuya bi vuruosun diğer tarafa postalanıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

Üst Alt