Motorola Atrix 4G Root Boodlader Unlock işlemi ROM ve CWM Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sarj girisine falan bakaydin orda cizik fln varsa eskidir ayrica gòtür o telefonu ver

krhnbyzt

Üye
Ya iyi diyosun kardeşmde root felan atmayaydım iyiydi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sana başından demiştim tekrar gönder diye :D

- - - Eklendi - - -

Hatayı yabancı forumlarda araştır :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kardeş buldum çözümü

- - - Eklendi - - -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1528729

beratkar

Üye
Merhaba bütün aşamalarını sorunsuz belirtildiği gibi yaptım. '' Bütün işlemler bitmiş cihazınız rom kurmaya hazır bir hale gelmiştir.'' kısmına kadar sorunsuz geldim. istediğim romu indirdim bu romu cihaza nasıl yükleyecem ??? onu bilmiyorum. yardımcı olursanız teşkkürler.

ney27

Üye
Merhaba bütün aşamalarını sorunsuz belirtildiği gibi yaptım. '' Bütün işlemler bitmiş cihazınız rom kurmaya hazır bir hale gelmiştir.'' kısmına kadar sorunsuz geldim. istediğim romu indirdim bu romu cihaza nasıl yükleyecem ??? onu bilmiyorum. yardımcı olursanız teşkkürler.
romun indirdin yerde kurulumu anlatılmış olması gerekiyor

bulamaz isen romun ismini söyle kuurulumunu anlatalım

ney27

Üye
cm 7 romu kurmak istiyorum
http://www.maxicep.com/motorola-android-rom/atrix-tr-rom-rehberi-guncel-750453.html bu link sana yardımcı olur

- - - Eklendi - - -

ilk önce recoveryden wipe system wipe cach ,wipe dalvic (advantec icindedir) sırasıyla yap sonra kurulacak rom dosyasının bulundugu dosyayı bul
instal sdcart veya insatal internalsd cadrd icinde olur
dosyayı bululup instal diyoruz sonra gapps dosyasdını bulup aynı şekilde instal deyip kurulum bittikden sonra reboot deyip telefonu tekrar açıyoruz

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
atrix aldım ikinci el şarjı iki saate bitiyor ne yapılabilir cihazın rootlu oldugunu nasıl anlarım android den hiç anlamıyorum wm kullanıyordum önerileriniz nedir

- - - Eklendi - - -

atrix aldım ikinci el şarjı iki saate bitiyor ne yapılabilir cihazın rootlu oldugunu nasıl anlarım android den hiç anlamıyorum wm kullanıyordum önerileriniz nedir

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cm7 rom at düzelmezse pili değiş

ney27

Üye

- - - Eklendi - - -

ikinci el aldıysan kardeşim sana tavsiyem en basından temiz bir orjinal rom yüklemen ve root ve bootlader işlemlerini tekrardan yapmanı tavsiye ederim
http://www.maxicep.com/motorola-android-rom/orjinal-tr-yazilimina-donme-771182.html linki bir incele
yeni bir batarya al

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ikinci el ama root filan olmamış üzerinde 2.3.4 rom var daha önce başka bölümlerde bu forumda yazdım ekranda yani üste degil iki adet parıltı var ekranda beyaz sayfa açılınca görünüyor garantiye gönderdediler forumdaki arkadaşlar cihazın bir yıldan fazla garantisi var teleservice şikayet bölümünündeki yazılanları görünce hiç gerek yok göndermeye dedim root ve rom atma işine başlayacagım agır agır hata yapmadan orijinal romun üstüne kurabilecegim şarj sorunu olmayan takılmayan hangi romu önerirsiniz linki ile birlikte teşekkürler

- - - Eklendi - - -

ikinci el ama root filan olmamış üzerinde 2.3.4 rom var daha önce başka bölümlerde bu forumda yazdım ekranda yani üste degil iki adet parıltı var ekranda beyaz sayfa açılınca görünüyor garantiye gönderdediler forumdaki arkadaşlar cihazın bir yıldan fazla garantisi var teleservice şikayet bölümünündeki yazılanları görünce hiç gerek yok göndermeye dedim root ve rom atma işine başlayacagım agır agır hata yapmadan orijinal romun üstüne kurabilecegim şarj sorunu olmayan takılmayan hangi romu önerirsiniz linki ile birlikte teşekkürler

ney27

Üye
mrom cm7 ,, v2.3.0 (2.3.6)​ cyanmobile built 5 for atrix

klas4885

klas4885

Üye
dostum en stabil mrom(cm7 tabanlı tabiki) ve cm7 onlarda bile bazen reset sorunu yaşadım ve wifi bilidirim çubuğunda (kullanılabilir ağ var mesajı) görünmüyor bunun gibi küçük sorunları var orjinal romu bozma yoksada orjinal romu flashla dahada bu işlere bulaşma yoksa biz gibi hafta demeden rom değiştirir durursun BENDEN TAVSİYE ENİYİSİ ORJİNAL ROM

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
mrom cm7 ,, v2.3.0 (2.3.6)​ cyanmobile built 5 for atrix [/QUOTqE]
sağol arkadaşım ama burada atrix 4g yazıyor başlamadan bitirmeyelim

- - - Eklendi - - -

haklısın insanoğlu istedikce ister beklemede kalmaya devam o zaman atrix için hiçmi güncelleme olmadı üzerindeki 2.3.4 ile kaldımı

- - - Eklendi - - -

haklısın insanoğlu istedikce ister beklemede kalmaya devam o zaman atrix için hiçmi güncelleme olmadı üzerindeki 2.3.4 ile kaldımı

romans78

Üye
ya arkadaşlar benim cihazı ilk aşamada rds lite kısmında bi türlü PASS yazmiyor.Result in process yazıyor ve dosya %100 yüklendi diyor ama.o yüzden unlocking kısmında VOID numarası yazıyor ama device is unlocking yazmiyor..acaba nerde hata yapıiyorum? tskler

IsrafeL

Üye
arkadasım söylediklerinin hepsini harfiyen yaptım sonuna kadar bi problem olmadan geldim.. şimdi yeni romu nasıl uygulicam telefona onuda anlatırmısın ?

psikoalper

psikoalper

Üye
Arkadaşlar konu hort olacak ama google amcayı aradım taradım xda dan da baktım tam bir çözüm bulamadım. Windows 8.1 64 bit kullanıcısıyım gerekli her şeyi aşama aşama yapıyorum root yaptım sıkıntısız ama RSD nin hangi sürümünü kullanırsam kullanayım telefonumu görmedi. İnternette bazı kullanıcılar belkin in driverlarının görmesini engellediğini söylüyorlar her hangi bir tavsiyeniz var mı bu sorun hakkında? Bu yüzden masaüstüne windows 7 32 bit yükleyip orda denemeyi düşünüyorum ya da virtual os konusunda araştırma yapıp olursa onla denemeyi düşünüyorum ama hiç birini yapmadan halledebilsem çok iyi olacak. Vereceğiniz yardımlar için şimdiden çok teşekkür ederim. Hepimize karşılıklı saygı ve sonsuz sevgi diliyorum.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Telefonu rsd moda alınca görmüyor mu program? Vmware kurup onun üzerinden halledebilirsin

Üst Alt