WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ferit.61

ferit.61

Üye
Sade şunu söyleyeyim dostum millet 9 aydır bunları söyledikleri için artık söylemiyor onun için WP8 eksikleri anketi yaptık ya :) haberin yok galiba bunlardan :) hani dilimizde tüy bittiği için söylemiyoruz artık :D senin dilindekiler de bitince sende konuşmazsın bu konuda :D

- - - Eklendi - - -

Şunu da ekleyeyim blutoot ta bazı kısıtlamalar var ama cep telefonu devi apple bile telefonlarından başkasına bir çöp bile göndermeyi yasaklıyor :) ayrıca ios 6 da bile hızlı ayar yoktu bildiğim kadarıyla ios 7 ile getircekler sene sonunda :) hani bakıldığında bizimkide sözde ocak şubat gibi gelecek. Bence azıcık daha sabır kardeşim :) az daha dayan zaten şurada bi iki ay sonra bilemedin 3 ay sonra 8.1 in sızıntıları başlar ve forum tekrar şenlenir :) ama en az 2 ay bi sabır ondan sonra yavaş yavaş ayrıntıları gelir 8.1 in :) zaten 8.1 bence son kozu MS nin. Milleti memnun etti etti edemedi alır tasını tarağını basar gider bu diyarlardan :D

Kesinlikle doğru söylüyorsun.
Eksiklikler listesi anket olayını bende doldurdum ondan sıkıntı yokta artık insan doluyor be kardeş.
Birde sormuştum bu güncelleme ile düzeldimi zil sesi olayı da sağolsun n000k yok diye yazmıştı.
Ondan dolayı bu olayı tekrar yazmak zorunda hissettim kendimi.

Etrafıma bütün Lumia serilerini dizmek ve aralarında ağlamak istiyorum :)

dakamon

dakamon

Üye
Kesinlikle doğru söylüyorsun.
Eksiklikler listesi anket olayını bende doldurdum ondan sıkıntı yokta artık insan doluyor be kardeş.
Birde sormuştum bu güncelleme ile düzeldimi zil sesi olayı da sağolsun n000k yok diye yazmıştı.
Ondan dolayı bu olayı tekrar yazmak zorunda hissettim kendimi.

Etrafıma bütün Lumia serilerini dizmek ve aralarında ağlamak istiyorum :)

Heheheheh :D Bence forum bi gün bi yerde toplansın herkes telefonunu getisin bi çember olurşutalım telefonlarda içine girip ağlayalım hep birlikte :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve ferit.61
ÖEY

ÖEY

Üye
Hmmm, Nokia Care Suite ile oluyordu galiba değil mi abi?

NCS ve NSU'da sorun yok evet :) Bir de MS'in sitesinden indirebileceğin program var. Windows için Windows Phone 8 programı diye aratırsan çıkması lazım. ;)

tgoksen1

Üye
benım telefonda gunceleşştırm başarız dedi ama amber yuklu onu anlamadım :D

Whykardesim

Whykardesim

Üye
abiler bir sorum olucak Nokia servise gitsem en yakındaki orda telefonuma amberi yüklerler mi

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Whykardesim

Whykardesim

Üye
Yanında sadece telefonunu götür yeterli. Cihazı veriyorsun, 1 saat sonra gidip alıyorsun. Diyorsun ki, ben yazılım attıracağım :D

Eyv. sağolun hocam bir sıkıntı felan olmaz dimi :D tek korktuğum şey bataryamı değiştirirlerse diye burası istanbul her türlü çakallığı yaparlar :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Eyv. sağolun hocam bir sıkıntı felan olmaz dimi :D tek korktuğum şey bataryamı değiştirirlerse diye burası istanbul her türlü çakallığı yaparlar :D

Gönlünü ferah tut, aklına öyle şeyler getirmemeye bak :D Ayrıca bir iki gün daha beklemeni öneririm. OTA güncelleme geldi gelecek demedi deme.

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Gönlünü ferah tut, aklına öyle şeyler getirmemeye bak :D Ayrıca bir iki gün daha beklemeni öneririm. OTA güncelleme geldi gelecek demedi deme.

Bi değişiklik olmazsa gidiyim bi zararı olmaz heralde ?

n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar arama engelleme ayarını nerden yapıyoruz?? Yani kişi bloklama,engelleme falan..

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar arama engelleme ayarını nerden yapıyoruz?? Yani kişi bloklama,engelleme falan..

Amber güncellemesini yaptıysa extralar+bilgiyi güncellemiş olman lazım güncellediysen ayarlar kısmına arama engelleme geliyor

n000k

n000k

Üye
Amber güncellemesini yaptıysa extralar+bilgiyi güncellemiş olman lazım güncellediysen ayarlar kısmına arama engelleme geliyor

hmm o zaman şöyle söyleyeyim bu 3002 güncellemesini yaptım ama,ekstralar +bilgi kısmında böyle bir ayar yok.ayrıca Nokia updates ile bunun mağazadakç yerine gittiğimde bu sizin aygıtınızda kullanılamıyor diyor.ne bu şimdi?? Benim gibi nsudan güncelleyen varmı,L920 Türkcell roma??bilgi verebilir misiniz arkadaşlar...

dakamon

dakamon

Üye
hmm o zaman şöyle söyleyeyim bu 3002 güncellemesini yaptım ama,ekstralar +bilgi kısmında böyle bir ayar yok.ayrıca Nokia updates ile bunun mağazadakç yerine gittiğimde bu sizin aygıtınızda kullanılamıyor diyor.ne bu şimdi?? Benim gibi nsudan güncelleyen varmı,L920 Türkcell roma??bilgi verebilir misiniz arkadaşlar...

Flash attın ve herşeyin sıfırlandı ilk haline döndü extralar bilginin qr kodunu yada bi şekilde uğraş telefondan güncellemesini göstert telefona güncelle o zaman gelir

Serhanas35

Üye
dostlar bişey sorcam en güncel konu bura oldugu ıcın burda sorayım dedim :D şimdi bi fotograf cekerken 520 ile arka tarafın bulanık olmasını ıstıyorum sadece odakladıgım nesnenin net gorunmesini istiyom nasıl yapabilirim hangi uygulamyla veya neyle kendi kamera uygulamasıyla cekıyorum fotoları :D

dakamon

dakamon

Üye
valla odaklanmak istediin nesnenin ekrandaki görüntüsüne dokunarak foto çek bi

Serhanas35

Üye
yok yine olmadı heryer net ?

Serhanas35

Üye

Yakın çekim moduna al kamera ayarlarından :good:

Ancak bu dediğimiz profesyonel kameralardaki kadar alan derinliği sunmaz bilgin olsun ;)

teşekkürler oldu :D ama heryer bulanık cıktı gece cokkaranlık diye galiba

Üst Alt