WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Anlamadığım bir konu var. Amberi Nokia gönderiyor, Gdr2'yi MS , 2'si aynı anda gelmek zorunda mı??.. Eğer öyleyse güncellemenin gecikmesini normal olarak görüyorum. HTC'lere gelen sadece GDR2 idi. ve geleli neredeyse 1 ay olacak. Bu durumda gecikmeyi sağlayan Nokia galiba, Deli gibi Amber'i bekliyoruz.))

Bu arada Lumia 920 sahibi arkadaşlar, güncellemeyi flash atarak kuran arkadaşlar.. Bize Datasence geldi diye biliyorum? Doğrumudur?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme 2 saniye önce. :off:

- - - Eklendi - - -

Anlamadığım bir konu var. Amberi Nokia gönderiyor, Gdr2'yi MS , 2'si aynı anda gelmek zorunda mı??.. Eğer öyleyse güncellemenin gecikmesini normal olarak görüyorum. HTC'lere gelen sadece GDR2 idi. ve geleli neredeyse 1 ay olacak. Bu durumda gecikmeyi sağlayan Nokia galiba, Deli gibi Amber'i bekliyoruz.))

Bu arada Lumia 920 sahibi arkadaşlar, güncellemeyi flash atarak kuran arkadaşlar.. Bize Datasence geldi diye biliyorum? Doğrumudur?

Benim bildiğim kadarı ile Microsoft GDR2 leri üreticilere gönderdi bizlere değil. HTC üzerine bişi eklemeden yayınladı. Nokia ise AMBER ile birleştirip yayınladığı için gecikme yaşanıyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Telefonunuz güncel son denetle 2 saniye önce

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ne kadar zor olabilir ki Bi güncelleme ya

respection123

Üye
Telefonunuz Güncel. Son Denetleme: Eylül Ayı Sonu

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet Halil, şu anda nsu daki romlar Türkcell romlu 920'lere data sense eklenmiş romlarmış. Yükleyenlerin yalancısıyım :D Bu arada MS güncelleme yöntemini değiştirdi ve kendisi direkt yollamak yerine firmalara yollamaya başladı. HTC hiçbir eklenti yapmadan yayınladı ama Nokia malum şeyleri ekleyerek yollayacak.

- - - Eklendi - - -

Beyler bu sefer istemeyerek yazıyorum bunu ama 8.1 de gecikme olmayacağı kanaatindeyim. Bunu birazda gdr3 ile anlarız eğer söylendiği gibi ekim kasım gibi verirlerse 8.1 de ocak şubat gibi verilir. Normalde 8.1 zaten ekim kasım gibi verilecekti ve ocak şubata ertelediler bağzı sorunlar yüzünden heralde daha da ertelemezler. Umarım şöyle bir gaflete düşmez MS ulan 2015 te bitiriyoruz desteği WP8 i sallayalım biz WP9 için çalışalım derlerse yandık işte o zaman :) 8.1 i de geciktirebilirler hatta 8.1 den sonra daha bi güncelleme alamayablirizde. Bu köt senaryoydu :)

Daha önce bununla ilgili çok konuştuk ama eğer çok büyük bir fikir değişikliği olmazsa bu sistem ve çekirdek yapısı üzerinden devam edecek MS ;)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
nokia yeter artık ya sen otayı vereceksin diye ömrümden bi 24 sene daha gitti yeter ya ver artık :ehe :kop2:

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Hmm :hmmm Nokia ıh ıh, Nokia ıh ıh...

dakamon

dakamon

Üye
Umarım öyle olur :) ama bi söylenti vardı ya hani bütün sistemleri tek bir çatı altında toplayacak yeni bir sistem. Ama biraz ütopya gibi duruyor ama insan korkuyor :D abi ben şöyle yenilikleri sık sık görmek istiyorum. Daha bebek diyebileceğimiz bir işletim sistemi ve sen bunu sürekli yenilemelisin ki hem müşteri çekebilesin hemde varolan kullanıcıların insanlara telefonu övsün.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ver Ota yı Al saygıyı nokia

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
bende 2002 deilde sonu 3002 idi

dakamon

dakamon

Üye
O zaman senin güncellemen tamam :) son güncelleme bu 820 ler için :)

ferit.61

ferit.61

Üye
Sana tamamıyla katılıyorum. Yani bence de 2014 ün ocak/şubat ında gelecek olan 8.1 önce nisan/mayısa, sonra da haziran/temmuza ve arkasından ağustosa kadar sarkacaktır. Ağustosta da ucundan koklat ve geri çek diyerek Eylül başına sarkabilirde :P. Kabul ediyorum biraz abarttım belki ama en azından ocak veya şubat olmayacağına inanmaya başladım diyebilirim.

Yani abi, iyimser düşünelim de bir yere kadar, yapılanlar belli gidi belli nereye kadar iyimser mantıklı düşünecek millet Ocak Şubat diye.

Umarım öyle olur :) ama bi söylenti vardı ya hani bütün sistemleri tek bir çatı altında toplayacak yeni bir sistem. Ama biraz ütopya gibi duruyor ama insan korkuyor :D abi ben şöyle yenilikleri sık sık görmek istiyorum. Daha bebek diyebileceğimiz bir işletim sistemi ve sen bunu sürekli yenilemelisin ki hem müşteri çekebilesin hemde varolan kullanıcıların insanlara telefonu övsün.

Katılıyorum, benimde çoğu zaman demek istediğim bu. Sistemi güçlendirecek özellikleri (özellikle olması gereken ve olmayan standart eksiklikleri tamamla) daha hızlı sun, kullananlarda kullanmaya niyet edenlerde eksik görmesin.

Yok dostum bir değişiklik..
Eyvallah cevap için.
Bu bile gülünecek bir durum değil mi ?

Ey güzel insanlar, hiç bir negatif durumu görmeyen istisnai arkadaşlarım.
ZİL SESİ İLE MÜZİK ÇALAR SESİNİN BİRBİRİNDEN AYRILMASI İÇİN WP 8.1/BLUE yi mi bekleyeceğiz şimdi ??? :)
Bu mu yani ?
Kimine göre sorun kimine göre çok önemli değil ama en basit ve kıl bir durum ki standart olarak ayrı olması gereken sesler.
Buna bile ince ayar veremeyen Microsoft, ileride çoğu insanı yarı yolda bırakır.
Demedi demeyin. Microsoft için bu telefonlar elinde patlasa çok mu yıkıcı problem olur, olmaz. Koskoca Microsoft.
Çünkü sadece telefon değil Microsoft' un işi. Bu durumda Nokia çöker gider.
Bu yüzden Microsoft rahat geliyor bana.

Şimdi arkadaşlar,
Telefonundan memnun olanlar, hepinize eyvallah.
Bende memnunum genel olarak, bunda sıkıntı yok, yüzde yüzde memnuniyetsizlik gibi bir durum yok, olamazda.
Ama güncelleme deryasında bu kadar bekletmenin karşılığında ve sistemdeki bazı acil düzeltilmesi gereken eksiklikler bile giderilmemişken bu telefon 10 yıl gitse ne yazar ?

Microsoftun güncellemedinden bir .... beklemiyorum zaten, Amber gelsin yeter artık.

Ve adamlar hala neyin kafasındaysa, arka arkaya cihaz tanıtıyor (Burada Nokia' nın suçu yok ama sende Microsoft' a yüklen cihaz çıkartacağına).

1020, 41 Mp. dehşet kamera yok böyle bir telefon.
Hadi gittik aldırdık arkadaşa mesela.
Bir kaç gün sonra gelecek, kanka sen bu telefonu aldırdın kamera eyvallah da....

Geçen biri aradı duymamışım. Neden ?
Abi müzik dinliyordum sonra sonra sesini kısmışım müzik dinlerken, bu arada zil sesi de kısılmış ondan duymadım.
Videolardan kısmından bir videoyu bluetooth ile gönderemiyorum.

Kanka o da yok şimdilik de sana taktik vereyim, telefonu pc ye bağla kopyala yapıştır vır vır vır vır.... galeriye at heeh şimdi oradan atarsın... Tabi Bluetooth da çok verimli değil şimdilik ara ara tekler gibi olabiliyor.

Abi kısayol yok mu bu cihazda wifi, konum vs..
Kanka sorun mu ?
Mağaza da bir sürü uygulama var kısayol olarak.

Abi o var, abi bu var, abi 2015 de geliyor, abi 2030 da geliyor. :)
Uzar gider babalar..

İnanın sinirle veya kızarak yazmadım, alıştım çünkü...
Hepinizi seviyorum :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Esendağlı

Esendağlı

Üye
şu haliyle bile WP süper. 3ay WP kullanıp ardından android alın elinize farkı anlarsınız. Android iğrenç geliyor :)

ben n8 kullandığım zaman s3un şöhretine kapılıp beyaz sıfır bir tane aldım 1 hafta ancak dayandım eşime verip n8 e geri döndüm.şimdi ise Lumia920 ile adeta bulutların üstündeyim.

- - - Eklendi - - -

şu haliyle bile WP süper. 3ay WP kullanıp ardından android alın elinize farkı anlarsınız. Android iğrenç geliyor :)

ben n8 kullandığım zaman s3un şöhretine kapılıp beyaz sıfır bir tane aldım 1 hafta ancak dayandım eşime verip n8 e geri döndüm.şimdi ise Lumia920 ile adeta bulutların üstündeyim.

dakamon

dakamon

Üye
Sade şunu söyleyeyim dostum millet 9 aydır bunları söyledikleri için artık söylemiyor onun için WP8 eksikleri anketi yaptık ya :) haberin yok galiba bunlardan :) hani dilimizde tüy bittiği için söylemiyoruz artık :D senin dilindekiler de bitince sende konuşmazsın bu konuda :D

- - - Eklendi - - -

Şunu da ekleyeyim blutoot ta bazı kısıtlamalar var ama cep telefonu devi apple bile telefonlarından başkasına bir çöp bile göndermeyi yasaklıyor :) ayrıca ios 6 da bile hızlı ayar yoktu bildiğim kadarıyla ios 7 ile getircekler sene sonunda :) hani bakıldığında bizimkide sözde ocak şubat gibi gelecek. Bence azıcık daha sabır kardeşim :) az daha dayan zaten şurada bi iki ay sonra bilemedin 3 ay sonra 8.1 in sızıntıları başlar ve forum tekrar şenlenir :) ama en az 2 ay bi sabır ondan sonra yavaş yavaş ayrıntıları gelir 8.1 in :) zaten 8.1 bence son kozu MS nin. Milleti memnun etti etti edemedi alır tasını tarağını basar gider bu diyarlardan :D

respection123

Üye
Nasıl Bu Kadar Rahat ve Sakin olabiliyorlar.Biz burda Beklemekten Öldük:off:

sekajmer

sekajmer

Üye
Nerde kaldı ya bu Update allahım yarabbin

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Nokia Pc Suite'i yükledim usb ile bağladım. Uyumsuz usb modunda bağlandı diyor?
İşletim sistemin Windows 7.. Bilgisi olan arkadaşım var mı??

ÖEY

ÖEY

Üye
Nokia Pc Suite'i yükledim usb ile bağladım. Uyumsuz usb modunda bağlandı diyor?
İşletim sistemin Windows 7.. Bilgisi olan arkadaşım var mı??

Nokia PC Suite ile WP8 telefonları bağlayamazsın diye biliyorum ben.

Üst Alt