WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye

aynen ya bi de benmelfon değiice servisten turkcell romlu geldi
[/QUOTE]

senin tele board değişimi falanmı yaptılar acaba serciste öyle olmaması gerekirdi

smltrl

Üye
Ne uğursuz adamım telefonu servise verdiğim gün güncelleme geldi

IVI-Elia

Üye

aynen ya bi de benmelfon değiice servisten turkcell romlu geldi

senin tele board değişimi falanmı yaptılar acaba serciste öyle olmaması gerekirdi[/QUOTE]

normalde oyle değil diye biliyorum ben bana her şey değişti dendi zaten değişim için elopcuma mail atmıştım :D ordaki eleman bana güncelleyip gönderdik dedi güncellerken onu flashlamış olabilir ya da bilmiyorum

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Modelin adı ve rengi: Lumia 920 Siyah
Operatör:Avea
Güncellemenin sürümü ve boyutu: 3047.0000.1326.2001 / 1.40gb
DataSense: Var
SmartCam: Var
Renk Profilleri: Var
Radyo: Var
Ekran Saati: Var

sekajmer

sekajmer

Üye
Ne 14 ağustosu evimde internet olsa şimdi giderim eve sabaha kadar uyumam gdr2 gelmiş layn :D yarın 8 de kalkıp gidecem wifili biyere yapacam Update i
820 nin kamerası nasıl güzelmiş mi çekerken yakınlaştırma falan gelmiş mi

n000k

n000k

Üye
birkaç güne otaya düşer bence, en çok 1 hafta.. :)

alical33

alical33

Üye

senin tele board değişimi falanmı yaptılar acaba serciste öyle olmaması gerekirdi

normalde oyle değil diye biliyorum ben bana her şey değişti dendi zaten değişim için elopcuma mail atmıştım :D ordaki eleman bana güncelleyip gönderdik dedi güncellerken onu flashlamış olabilir ya da bilmiyorum
[/QUOTE]

tel değiştiyse turkcell cihazı vermiş olabilirler ozaman :D

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Diğer klasörü yine artıyor arkadaşlar. Gözle görünür bişey yok.

sauozgur

sauozgur

Üye
yükleyenlere hayırlı olsun.. bende nsu indirdim ancak teli bağladığımda tanımıyo uyumluluktan halletmeye çalıştım beceremedim bi türlü yardımcı olabilecek var mı bugün yüklemem lazım yoksa tatile çıkıyorum yükleyemem bi 15 gün:(:(

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Arkadaşlar peki zamanında ücretsizken indirdiğimiz ve şuan ücretli olan oyun veya uygulamalar ne oluyor? Bir de uygulamaları kendisi oto yüklüyor mu yoksa tek tek biz mi yüklüyoruz. Son sorum benim rehber sim hafızasına kayıtlı değil. zamanında c7 den verilerimi aktar ile aktarmıştım. Rehberdeki numaralar silinecek mi? Guncellemeyi yuapanh arkadaşlar bilgilendirsin lutfen

Ayrıca fotolar videolar filan siliniyor mu

Tacettinn

Tacettinn

Üye
yükleyenlere hayırlı olsun.. bende nsu indirdim ancak teli bağladığımda tanımıyo uyumluluktan halletmeye çalıştım beceremedim bi türlü yardımcı olabilecek var mı bugün yüklemem lazım yoksa tatile çıkıyorum yükleyemem bi 15 gün:(:(
Bence yükleme telefona düştüğünde yüklersin. ama sen şimdi haklı olarak güncelleme heyecanı yaşamak için sabırsızlanıyorsun hak veriyorum sana :)
Yükleme derken endişe edecek bir durum yok fakat bazılarına eksik özellikler yükleniyor. Örnek bana da data sense gelmedi.

marazruno123

Üye
LUMİA 820 yükledim :)

anilakbay

Üye
Güncellemeler sıra sıra dağıtılıyor sanırım. Telefonların çıkış tarihleri gibi. 920, 820, 620 ilk çıkan lumialardan. 720 ve 520' ye en son verilecek. Hatta en son 520 olur bence :(

sauozgur

sauozgur

Üye
Bence yükleme telefona düştüğünde yüklersin. ama sen şimdi haklı olarak güncelleme heyecanı yaşamak için sabırsızlanıyorsun hak veriyorum sana :)
Yükleme derken endişe edecek bir durum yok fakat bazılarına eksik özellikler yükleniyor. Örnek bana da data sense gelmedi.
bi yandan da haklısın kardeşim ama böyle forumda görünce acaip heyecan yaptım beceremezsem mecbur bekliycem zaten otadan yükliycem:)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Ne 14 ağustosu evimde internet olsa şimdi giderim eve sabaha kadar uyumam gdr2 gelmiş layn :D yarın 8 de kalkıp gidecem wifili biyere yapacam Update i
820 nin kamerası nasıl güzelmiş mi çekerken yakınlaştırma falan gelmiş mi
Kendi kamerasında bir gelişme yok gözüküyor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar peki zamanında ücretsizken indirdiğimiz ve şuan ücretli olan oyun veya uygulamalar ne oluyor? Bir de uygulamaları kendisi oto yüklüyor mu yoksa tek tek biz mi yüklüyoruz. Son sorum benim rehber sim hafızasına kayıtlı değil. zamanında c7 den verilerimi aktar ile aktarmıştım. Rehberdeki numaralar silinecek mi? Guncellemeyi yuapanh arkadaşlar bilgilendirsin lutfen

Ayrıca fotolar videolar filan siliniyor mu

Uygulamaların senin hesabına zaten tanımlı.Eğer aldıysan(ücretli ve ya ücretsiz yada sonradan ücretli olan) istediğin an tekrar ücret vermeden yükleyebileceksin,kendisi yüklenmiyor.

Foto ve videolar siliniyor.

Rehberin de muhtemelen hesabına tanımlı olduğu için aynı hesapla kurulum yaparsan kişilerin de geri geliyor :good:

Tacettinn

Tacettinn

Üye
bi yandan da haklısın kardeşim ama böyle forumda görünce acaip heyecan yaptım beceremezsem mecbur bekliycem zaten otadan yükliycem:)
Beceremeyecek hiçbirşey yok aslında programı yüklüyorsun ve telefonu tanıdıktan sonra direk güncelle butonu geliyor bu kadar :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar Lumia 820'si olup da Vodafone kullanmayan diğer arkadaşlarda DataSense var mı?
Vodafone'lu arkadaşlar olmadığını söylediler. Peki ya Turkcell ve Avea?

Üst Alt